Нестандартни положения - прекъсване, отстраняване и пр.
Модератор: sientelo
-
SystemDown
- В началото бе словото
Ако си прекъснал за слаб успех,можеш ли пак да прекъснеш?
Някой да има представа ако предходна година си прекъсвал по слаб успех можеш ли да прекъснеш отново на това основание (Смисъл - прекъсваш - взимаш си всички изпити, записваш следващата година и после пак искаш да прекъснеш - за две поредни години ясно не може). Ако не някакви варианти за друго прекъсване и какъви са "сроковете и редът определени от ректора"
.
-
SystemDown
- В началото бе словото
Да ама реда и сроковете съответно никой не знае... И никой не се е сетил да пусне нещо от този род, че и нормативните документи никой не се сеща че трябва да са публично достъпни...Cynthia написа:До колкото знам можеш да прекъснеш веднъж заради невзети изпити и веднъж по болест. ... ама може и да съм пропуснала нещо...![]()
Какво е да те отстранят и как да се дипломиращ след това?
Здравейте! Аз трябваше да се дипломирам най-късно 2005г.по това време. Секретарката тогава ми каза, че ако не го сторя, ще ме отстрани, след което сам имала право еднократно да подам молба, за да ми позволят да се явя на дипломна защита. Семестриално завърших през 2002. Знае ли някой какво трябва да направя, за да се дипломирам все пак? Благодаря и успех на тези, които са в сесия!
-
Iamsimplyme
- В началото бе словото
Прекъсване? Записване? Изпити? Абе мн неща
Ок, знам, че има други такива теми и т.н., но аз си искам да си попитам за себе си!
Значи, налага ми се да прекъсна поради невзети изпити (4 бр.), имам 4 взети, бях 1 курс Информатика във ФМИ, сега трябваше да записвам 2ри курс. Преди малко се обадих да питам и те ми казаха, че прекъсването ставало след 8ми Октомври т.е. като свърши записването. Но аз да си питам и вас - така ли е? Освен това молба ли нещо трябва да пиша? А после за изпитите през годината - плащам ли нещо, колко, кога ако да? Нали за да мина в следващ курс трябва да имам най-много 2 невзети изпита. Това означава ли, че ако през годината през която се водя прекъснал мога да взема 2 и 2 да оставя или трябва да взема всички? Ах, да! И колко се плаща като такса за прекъсване? А после като продължа с втори курс - продължавам ли да плащам 140.50лв на семестър колкото е таксата за моята специалност или минавам на новите цени?
Благодаря на всички, които ми отговорят <3
Значи, налага ми се да прекъсна поради невзети изпити (4 бр.), имам 4 взети, бях 1 курс Информатика във ФМИ, сега трябваше да записвам 2ри курс. Преди малко се обадих да питам и те ми казаха, че прекъсването ставало след 8ми Октомври т.е. като свърши записването. Но аз да си питам и вас - така ли е? Освен това молба ли нещо трябва да пиша? А после за изпитите през годината - плащам ли нещо, колко, кога ако да? Нали за да мина в следващ курс трябва да имам най-много 2 невзети изпита. Това означава ли, че ако през годината през която се водя прекъснал мога да взема 2 и 2 да оставя или трябва да взема всички? Ах, да! И колко се плаща като такса за прекъсване? А после като продължа с втори курс - продължавам ли да плащам 140.50лв на семестър колкото е таксата за моята специалност или минавам на новите цени?
Благодаря на всички, които ми отговорят <3
-
Iamsimplyme
- В началото бе словото
Презаписване на година???
Здравейте,имам следния проблем.Сеге трябваше да съм 3 курс,но целият 2 семестър не съм ходил на упражнения и нямам заверки.Също така имам и много невзети изпити.Въпросът ми е презаписвам или прекъсвам?Ако презаписвам,каква такса плащам?Имам ли право на общежитие,след като съм презаписал?