Успях!!!
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
glisti.v.nosa
- В началото бе словото
Успях!!!
Здравейте!
Днес знам, че е втори ден от записването след Второ класиране. В петък разбрах, че съм приета право - редовно, та мисълтта ми е къде да ходя да се запиша, защото винаги съм искала да уча това и ми е мечта. Какви документи трябва да се носят и къде. Коя група е добре да се запиша, според вас.
Днес знам, че е втори ден от записването след Второ класиране. В петък разбрах, че съм приета право - редовно, та мисълтта ми е къде да ходя да се запиша, защото винаги съм искала да уча това и ми е мечта. Какви документи трябва да се носят и къде. Коя група е добре да се запиша, според вас.
- TheXFiles
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Re: Успях!!!
Има само едина "малка" подробност. Днес НЕ е втори ден от записването след второто класиране.glisti.v.nosa написа:Здравейте!
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ne+bg.html
Потвърждаване или записване от 13 до 15.08.2008 г. вкл.
-
glisti.v.nosa
- В началото бе словото
Искаш да ми кажеш че съм изпуснала всички срокове? Но не е възможно!!!!!!
- nonsense
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Здравей и честито!!! :]
Записваш се в Ректората - ЮФ..неможеш да се объркаш..
Трябва да носиш диплома - оригинал,лична карта, и 213лв и 50ст. (плащат се в Паричния салон на 4 ет.).Купуваш си комплект документи от университетската книжарница..5лв. са (вземи си тези със синята книжка,понеже е по-здрава)..попълваш ги.. плащаш таксата..отиваш в ЮФ ..подаваш документите.. записваш се ,която група искаш..(препоръчвам ти 10та.. няма да скучаеш)
Ако имаш някакви др запитвания може на ЛС
Записваш се в Ректората - ЮФ..неможеш да се объркаш..
Трябва да носиш диплома - оригинал,лична карта, и 213лв и 50ст. (плащат се в Паричния салон на 4 ет.).Купуваш си комплект документи от университетската книжарница..5лв. са (вземи си тези със синята книжка,понеже е по-здрава)..попълваш ги.. плащаш таксата..отиваш в ЮФ ..подаваш документите.. записваш се ,която група искаш..(препоръчвам ти 10та.. няма да скучаеш)
Ако имаш някакви др запитвания може на ЛС
"Талантът винаги боде бездарниците в очите!"
Петър Георгиев
Петър Георгиев
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Много им се чудя на подобни индивиди. И миналата година имаше подобна тема. Там обаче закъснението за записване беше около месец, в този случай е само няколко дни. Започваме да си взимаме поукаТодорът написа:според мене се е*ава
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
- TheXFiles
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
Дам, и аз я срещах. Беше по-оригиналнаshayne написа:Много им се чудя на подобни индивиди. И миналата година имаше подобна тема. Там обаче закъснението за записване беше около месец, в този случай е само няколко дни. Започваме да си взимаме поукаТодорът написа:според мене се е*ава
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
Братя по съдба:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=8541
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=3&t=8541
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
...всеки път е смешно.
;-\
;-\
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- tru
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
Е, една моя приятелка се яви на изпит в УНСС и до нея седяло момиче, което кандидатствало за втора година. Но причината е супер! Предната година била приета, но в този момент била на почивка на морето и не и се минавал целия път, за да се запише

специалност -> Софтуерно инженерство
група -> неизвестна
колеги -> малко странни
група -> неизвестна
колеги -> малко странни
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
Kогато кандидатсвах преди години в УНСС станах свидетел на следната случка: две кандидатки отиват до тоалетната и решават, че трябва да си запечатат писмените работи в плика. Отиват и след около 10-на минути се връщат, а квесторите ги питат: "Вие накъде?" "Да си допишем темата" - отговаря едната. Оказа се че вече не може да пишат и за тях изпита прикл чи.
- tru
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
proUSA написа:Kогато кандидатсвах преди години в УНСС станах свидетел на следната случка: две кандидатки отиват до тоалетната и решават, че трябва да си запечатат писмените работи в плика. Отиват и след около 10-на минути се връщат, а квесторите ги питат: "Вие накъде?" "Да си допишем темата" - отговаря едната. Оказа се че вече не може да пишат и за тях изпита прикл чи.
Лелееее
специалност -> Софтуерно инженерство
група -> неизвестна
колеги -> малко странни
група -> неизвестна
колеги -> малко странни
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
О, Боже!tru написа:Е, една моя приятелка се яви на изпит в УНСС и до нея седяло момиче, което кандидатствало за втора година. Но причината е супер! Предната година била приета, но в този момент била на почивка на морето и не и се минавал целия път, за да се запише![]()
![]()
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.