Спешно е!!!
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Спешно е!!!
Много моля някой да ми отговори на следния, може би странен въпрос.
След второ класиране на персоналната информация излизат следните места и приети:
2 География и биология редовно 22 20
272 География и биология задочно 1 1 5
274 География задочно 25 23
Тоест, има свободни места, а няма желаещи, или пък както случая с приятелката ми, приета на 1-во класиране по първо желание, но не й харесва и не се записа, а тези са й следващи желания.
Та въпросът ми е: какво ще става с тези незаети места, ще ги обявят ли отново и тя ще има ли шанс отново да подаде за тях?
Много моля, който има компетентен отговор да ми отговори.
След второ класиране на персоналната информация излизат следните места и приети:
2 География и биология редовно 22 20
272 География и биология задочно 1 1 5
274 География задочно 25 23
Тоест, има свободни места, а няма желаещи, или пък както случая с приятелката ми, приета на 1-во класиране по първо желание, но не й харесва и не се записа, а тези са й следващи желания.
Та въпросът ми е: какво ще става с тези незаети места, ще ги обявят ли отново и тя ще има ли шанс отново да подаде за тях?
Re: Спешно е!!!
къде видя незаети, приети са повече , до колкото разбирам ... разбий малко тези цифри
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
8 29 Немска филология редовно 58 55 20.48
ТОВА НА МЕН МИ ИЗЛИЗА ЗА НЕМСКАТА ФИЛОЛОГИЯ.ИМА 3 НЕЗАЕТИ МЕСТА СЛЕД 2-РО ЗА ЖЕНИ.
ТОВА НА МЕН МИ ИЗЛИЗА ЗА НЕМСКАТА ФИЛОЛОГИЯ.ИМА 3 НЕЗАЕТИ МЕСТА СЛЕД 2-РО ЗА ЖЕНИ.
много странно ... звънни утре в учебен отдел и питай
Незаетите места от КСК отиват за магистърските програми в същото професионално направление, в което са и свободните места.felino написа:Та въпросът ми е: какво ще става с тези незаети места, ще ги обявят ли отново и тя ще има ли шанс отново да подаде за тях?
Приятелката ти след като е била приета на първо класиране по първо желание и не се е записала, тя отпада от КСК2008.

- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Абсолютно вярно!Europa написа: Незаетите места от КСК отиват за магистърските програми в същото професионално направление, в което са и свободните места.
Приятелката ти след като е била приета на първо класиране по първо желание и не се е записала, тя отпада от КСК2008.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
А трето класиране къде отива ?
- shayne
- Вазов
- Обратна връзка:
Свободните места може и да се запълнят при трето класиране, но щом тя е приета по първо желание и не се записала, отпада. Остава й само да напише молба до Илчев и да се надява, че ще бъде удовлетворена.elimeli написа:А трето класиране къде отива ?
Цветелин Биков
Цифрите показват:
22 места- 20 записани
11 места - 5 записани
25 места - 23 записани.
Дали ще й приемат молбата и къде точно да я занесе.Има ли надежда???
22 места- 20 записани
11 места - 5 записани
25 места - 23 записани.
Дали ще й приемат молбата и къде точно да я занесе.Има ли надежда???
- shayne
- Вазов
- Обратна връзка:
По-добре да се обади и да попита.felino написа: Дали ще й приемат молбата и къде точно да я занесе.Има ли надежда???
Цветелин Биков
Благодаря, всички сме много притеснени.Балът й е 24,75 но не иска да учи Геология, майка й е причината да я пише като първо желание.
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
- Курс: първи
По телефона е много вероятно да я одружат, така че да отиде по-добре на място 
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Значи, извинявайте, ама тази твоя приятелка е невероятно... тъпа - поради липсата на по-подходяща дума. Тръгнала да ми кандидатства и да пише на първо място нещо, което не иска. Приемат я по първо желание и не се записва и сега изведнъж преди трето класиране се сеща, че е пропуснала нещо. Не знам, но ако аз бях човекът, който ще разглежда молбата й щях да се изсмея и да скъсам молбата, защото човек, който не знае какво иска, какво прави, как да го направи, а и не знае как и кога да попита какво трябва да се направи... еми няма място нито в СУ, нито където и да било.
Шейн, спомняш ли си какво си говорехме за поколенията? Ето ти го живото доказателство.
Шейн, спомняш ли си какво си говорехме за поколенията? Ето ти го живото доказателство.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Kai написа:Значи, извинявайте, ама тази твоя приятелка е невероятно... тъпа - поради липсата на по-подходяща дума. Тръгнала да ми кандидатства и да пише на първо място нещо, което не иска. Приемат я по първо желание и не се записва и сега изведнъж преди трето класиране се сеща, че е пропуснала нещо. Не знам, но ако аз бях човекът, който ще разглежда молбата й щях да се изсмея и да скъсам молбата, защото човек, който не знае какво иска, какво прави, как да го направи, а и не знае как и кога да попита какво трябва да се направи... еми няма място нито в СУ, нито където и да било.
Може би вие имате крила на раменете и не грешите, но тя е човек, при това млад и е нормално да греши.Още повече когато иска да зачете мнението на родителите си.И какво сега,като е сгрешила веднъж- да я убием.
Има незаети места в тези специалности, които тя иска да учи.Щом са останали свободни след 2 класиране, означава, че и на 3-то няма да се заемат, а минималния бал на приетите е с почти 5 единици под нейния.Защо да не й разреши.
Поне може да опита, нали.
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Тя може да опита и може да успее, но Кай е права. Човек, който толкова иска да влезе в СУ толкова ли ще се затрудни да отвори сайта на СУ и да прочете 20 реда? Или трябва да чакаме направо деканите да ни идват по домовете с попълнени бланки и ние само да се подпишем?