Олимпийски игри Пекин 2008
Модератори: ники, Methuselah
Олимпийски игри Пекин 2008
Нека тук коментираме Олимпийските игри и най-вече българското участие в тях.
За сега Цвети Пиронкова започва добре, страхотен старт също за Борис Георгиев.
Жалко малко за Мария Гроздева, но все пак 10 м й е по-слабата дисциплина. Ще й стискаме палци в следващото състезание.
Жалко малко за Мария Гроздева, но все пак 10 м й е по-слабата дисциплина. Ще й стискаме палци в следващото състезание.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Re: Олимпийски игри Пекин 2008
sedrik написа:Нека тук коментираме Олимпийските игри и най-вече българското участие в тях.
Бих казал и много силно представяне на Мишо Александров (плуване) на 100 метра бруст,постигна нов изключително добър републикански рекорд и не му стигнаха само някакви си десети за класирането на финала на дисциплината!!!
Иначе в момента гледам и волейболните ни национали,които се справят доста успешно със съпротивата на китайците!!!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
волейбол: оставихме се на глупавите китайци да ни вземат гейм... Ще спечелим мача, но не говори добре за концентрацията на отбора 
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
Какво мислите за Майкъл Фелпс? Дали ще успее да вземе осем златни медала със световни рекорди? Първият днес беше доста убедителен, въпреки много добрият резултат на Ласло Чех.

Браво на волейболистите. Леко подценяване и един загубен гейм. Сега не беше фатален, но следващия път може и да бъде, така че да си вземат бележка. Като изключим третия гейм, съм изключително доволен, нашите бяха много стабилни, имаха и някои доста добри блокади.
Успех напред!!
Успех напред!!
And now, let us step into the night
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Лично аз не съм му фен и изобщо не го харесвам-да добър е,но е изключително арогантен! Спомням си как преди няколко дена гледах едно интревю с него,в което го попитаха дали се цели в подобряването на постижението на Марк Шпиц от 7 златни медала и той най-нахално каза,че изобщо не е чувал за този рекорд!Nedyalko написа:Какво мислите за Майкъл Фелпс? Дали ще успее да вземе осем златни медала със световни рекорди? Първият днес беше доста убедителен, въпреки много добрият резултат на Ласло Чех.
Мисля си,че няма да има проблеми на 200 св. стил,200 съчетано и на 200 делфин,но адски много се надявам Иън Крокър да го бие на 100 делфин,също така не ми се вярва и американците да вземат всичките щафети,най-малкото и заради днешните серии на 4 х 100 св.стил,когато се видя,че борбата за златото ще е изключително оспорвана между поне 5 отбора!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
- Antikorper
- От дъжд на вятър
Волейбол: Добро начало! Не трябваше да им го даваме тоя гейм на китайците, но пак добре беше мача 
Сега остава да счупим и другите смешковци в нашата група и после да се надяваме поне на бронз в директните елиминации.
Сега остава да счупим и другите смешковци в нашата група и после да се надяваме поне на бронз в директните елиминации.
- pink floyd
- Пишеща машина
Каза освен това, че не иска да е вторият Марк Шпиц, а първият Майкъл Фелпс. Според мен серии и състезания в толкова много дисциплини ще го изморят и не вярвам да вземе 8. И на мен не ми допада, но е най-добрият засега, с допинг или без (да бе)although написа: Лично аз не съм му фен и изобщо не го харесвам-да добър е,но е изключително арогантен! Спомням си как преди няколко дена гледах едно интревю с него,в което го попитаха дали се цели в подобряването на постижението на Марк Шпиц от 7 златни медала и той най-нахално каза,че изобщо не е чувал за този рекорд!
- Ladette
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Доста добре се представихме и в бадмингтона, нищо че не е толкова популярен!
Life is a lesson, you learn it when you are through...
- pink floyd
- Пишеща машина
+Йордан Йовчев на финал - халки
---
утре 10:50 пред телевизорите за Румяна Нейкова!
---
утре 10:50 пред телевизорите за Румяна Нейкова!
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
Не знам за такова интервю. Това, което гледах (мисля, че беше по Евроспорт) той каза, че не го интересува рекрода, а само да дава най-доброто от себе си.although написа: Лично аз не съм му фен и изобщо не го харесвам-да добър е,но е изключително арогантен! Спомням си как преди няколко дена гледах едно интревю с него,в което го попитаха дали се цели в подобряването на постижението на Марк Шпиц от 7 златни медала и той най-нахално каза,че изобщо не е чувал за този рекорд!
Нищо лошо няма в това да иска да е първият Майкъл Фелпс, а не вторият Марк Шпиц.pink floyd написа: Каза освен това, че не иска да е вторият Марк Шпиц, а първият Майкъл Фелпс. Според мен серии и състезания в толкова много дисциплини ще го изморят и не вярвам да вземе 8. И на мен не ми допада, но е най-добрият засега, с допинг или без (да бе)
А за допинга, то кой не взема. Несериозно е да се мисли, че това му дава някаква преднина пред другите. Може би му помагат да си подобрява рекордите.
Лично аз го харесвам, заради резултатите му. Много велики спортисти са арогантни и това дори до някаква степен ми харесва.

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Китай
САЩ
Северна Корея
Русия
Германия
---
Това е мойто ТОП 5
за крайното подреждане,
разбира се моето желание е съвсем различно, но все пак... нека сме реалисти
САЩ
Северна Корея
Русия
Германия
---
Това е мойто ТОП 5
за крайното подреждане,
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- pink floyd
- Пишеща машина
Да, и аз така преполагам, обаче не мисля, че Северна Корея ще събере толкова много медали 
Аз виждам като най-вероятни наши шампиони Станка Златева (няма равна) и Румяна Нейкова
Аз виждам като най-вероятни наши шампиони Станка Златева (няма равна) и Румяна Нейкова
незнам, ама мисля че това, което става с Пламен Константинов може да бъде най-големия скандал на олимпиадата..то всъщност май никой незнае какво става всеки казва по едно половинесто изречение и толкова..може ли да го видим? Не...Пламен в България ли е? Не ...В олимпийското село ли е? Не...Къде е? следващия въпрос...е защо нищо не казвате?медицинските обстоятелство го налагат..какво е това питам аз?!?!
- Antikorper
- От дъжд на вятър
Надали Северна Корея ще е толкова напред (въпреки, че аз ги харесвам доста)Бавария написа:Китай
САЩ
Северна Корея
Русия
Германия
---
Това е мойто ТОП 5
за крайното подреждане,
И едно не разбирам: Защо на Южна Корея й викат само Корея, а на Северна използват цялото наименование - КНДР?! То бива, бива да лижем подметките на американците, ама коментаторите вече се осират... дупедавци