Размисли и страсти с Blood Countess

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Размисли и страсти с Blood Countess

Мнение от ^PrincessA^ »

:)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти с Blood Countess

Мнение от Blood Countess »

Протестирам! :evil: Това не е честно! :x
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Добре, ако не искаш да участваш, кажи и ще я изтрия.
А иначе защо се получи така- виж темата с гласуването.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

А защо протестираш?
Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Boromir написа:А защо протестираш?
Както казах на Ралица, имах си съвсем други пъклени планове за "Размислите", които обаче останаха изцяло в полето на въображението ми :roll: . Нищо. Почвайте ме. :mrgreen: :lol:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Първо - какви пъклени планове?

И после - писала ли си разкази, поезии, романи, пиеси, опери? Ако да, разкажи за някои от тях. :)

3. Кой е Майк Олдфийлд и има ли той място в сърцето ти?

4. Кажи ми първите неща, които асоциираш със следните неща, редът им може би е случаен :wink: - Луна, снаряд, разкаяние, буква, дух, мида, умереност?
Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Boromir написа:Първо - какви пъклени планове?

И после - писала ли си разкази, поезии, романи, пиеси, опери? Ако да, разкажи за някои от тях. :)

3. Кой е Майк Олдфийлд и има ли той място в сърцето ти?

4. Кажи ми първите неща, които асоциираш със следните неща, редът им може би е случаен :wink: - Луна, снаряд, разкаяние, буква, дух, мида, умереност?

Първо - толкова е лесно и очебийно... Да набутам САМО Лонгбоу в "Размислите", за да остана другата седмица сама на върха :lol: . Не обичам да деля славата с никого :P (а сега ми се налага с още двама) :mrgreen: .

Второ - Някога се опитвах да творя поезия, но при липса на талант и вдъхновение резултатите не бяха особено добри. Имам оцелели едно - две мижави стихотворенийца, които дори съм поствала в темата за поезия. Останалото го унищожих без време. Какво да разкажа за тях? Те едва ли ще имат свое собствено битие, понеже бяха жалък плод на опитите ми за подражание на Байрон, Милтън, Бодлер, По, Верлен и Рембо ( :notworthy: ) ... :roll:

3. Едва ли точно аз трябва да ти разяснявам кой е той (защото явно знаеш доста по - добре от мен самата). Иначе - чичко Гугъл винаги може да помогне за едно ново запознанство. Място в сърцето ми? Може и да намери скоро, стига да се запозная по - отблизо с творчеството му, което (както изглежда) е доста обемисто :shock: .

4. Луна - Прозерпина
снаряд - "Сбогом на оръжията"
разкаяние - "На Каролина"
буква - знак
Дух - Той
мида - Афродита
умереност - такт

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

С чувството за изпълнена мисия, гледам, че и Блъдито (здравей Ваня) е на линия тази седмица. Очевидно пъклените планове се сбъдват само на този, които ги прави най-добре. Work it harder, make it better, do it faster, make us stronger... и така...

Да започвам? Здрасти Ваня, добре дошла.... и късмет!

1. Защо според теб през пролетта в тази тема имаше застой и се наложи рефреш?
2. Какво за теб е този форум?
3. Във връзка със стихотворения ти - какво мислиш за хората, които пишат такива сериозно?
4. Кой е бил най-трудния период в живота ти?
5. Обмисляла ли си да участваш в адвокатски сериал?
6. Как би кръстила децата си?
7. На какво си графиня?
8. На кого беше бясна последно (уловка: имам предвид форумец)?
9. Какви хора биха те отвратили, само като ги видиш?
10. Имаш ли домашен любимец/обмисляш ли да си вземеш?
11. Какъв жанр музика слушаше преди да минеш на този, който слушаш сега?
12. На кого от форума мислиш злото, ама съвсем сериозно...?
13. (изтъркания традиционен въпрос) Какво мислиш за Мен?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Kristo написа:1. Защо според теб през пролетта в тази тема имаше застой и се наложи рефреш?
Първо, здравей, мили Монте Кристо! :albino:
Форумът като цяло е в застой. Дори аз не съм успяла да го хвана в пълния му разцвет и блясък. Липсват ми старите форумци - ВинтерЖорко (добре, че напоследък влиза по-често), Циндила, Духа и т. н. Все хора с характери, чиито постове се четат с удоволствие, от които винаги може да се научи нещо... :| Сега... и сам виждаш до какво низко, пошло и тинесто ниво се е сринал. Може би именно този дефицит на интересни личности е причината за резкия спад на интереса и към темата. *Без да ми се обижда никой от по - близките форумци! С вас си се знаем и без "Вафлички и храсти" :wink: .
Kristo написа:2. Какво за теб е този форум?
Преди всичко място за завързване на нови и по възможност трайни приятелства. Както казва Ангел - форумът е фикция, важни са хората и връзките между тях.
Kristo написа:3. Във връзка със стихотворения ти - какво мислиш за хората, които пишат такива сериозно?
Мога единствено да кажа, че им се възхищавам изключително силно и завиждам неблагородно, да ги посъветвам да не скланят глава пред трудностите и да не превръщат комерсиалния успех в своя самоцел. Тогава се губи целият смисъл. Нека се стремят да оставят светла диря след себе си, а не да осветят предварително своя път със светлина от прожекторите.
Това е едно от нещата, които винаги съм жадувала. Другото е да мога да пея. И двете явно са неосъществими. Дарбата не е нещо, което може да се придобие с упражнения. За мое най - голямо съжаление.
Що се отнася до форумните стихоплетци - поклон пред mecho! :notworthy: Той е УНИКАЛНО същество, творбите му са прекрасни, шлифовани и силни, бягащи от клишетата и установеностите.
Kristo написа:4. Кой е бил най-трудният период в живота ти?
Имала съм няколко душевни катарзиси, свързани с непоносима душевна мъка, т. е. трудни периоди, както ти ги наричаш. Но от руините и съсипните на живота си съм изровила някакви плюсове, построила съм си и своите слънчеви дворци, устремени нагоре. Неуспехите са двигател за развитие, болката пречиства и може би по този начин ставам по - добър Човек. Доверявам се на това, че няма нещо, способно да сломи духа ми, както и този на всички хора. Макар да си ограбен от всичко останало, винаги можеш да запазиш вярата и устрема си.
Kristo написа:5. Обмисляла ли си да участваш в адвокатски сериал?
Никога. Това някаква метафора за отношенията между правистите ли беше? :roll:
Kristo написа:6. Как би кръстила децата си?
На този въпрос като че ли съм отговаряла в предишните "Размисли"... Искам да имам само едно дете. Момче. Задължително! Любими имена са ми Александър (носи толкова мощ, сила и величие) и Явор (изключително красиво и поетично име).
Kristo написа:7. На какво си графиня?
На сърцето на Camel, надявам се :oops: .
Kristo написа:8. На кого беше бясна последно (уловка: имам предвид форумец)?
Труден въпрос, Крис :roll: . Едва ли сте забелязали ( :lol: ), но се паля изключително лесно, стига ми малка искрица. Също толкова бързо ми минава. Опитвам се да не помня лошите неща, въпреки че по принцип съм ужасно злопаметна, ядосам ли се за нещо сериозно, не ми минава с години. Така съм дала ignore на доста хора и дори от дистанцията на времето не бих дала своята прошка. А не би трябвало да е така :| . Няма по - човешка постъпка от тази...
Обратно на въпроса - Пич и Бетон. Не толкова за каква кауза се борят, а това, че са "коне с капаци". Надявам се да не се започва отново с тези препирни, защото се видя, че е безсмислено да покажеш каквото и да било на слепия.
Kristo написа:9. Какви хора биха те отвратили, само като ги видиш?
Изрусени, начЕрвени и пр. кифли и малки, обли и мазни лекенца :evil: . (В своя защита ще кажа, че сериозно обмислям да върна естествения цвят на косата си :oops: ).
Kristo написа:10. Имаш ли домашен любимец/обмисляш ли да си вземеш?
В София нямам такъв. На село си имам котарак със звучното име Котьо :mrgreen: :love5: . Споменавала ли съм, че ОБОЖАВАМ котки? :lol: :cat: :love4: Иначе тук в коридора имаме едно малко, пухкаво, рижо писанче, което се явява общия домашен любимец на блока. Страшна скица е :D .
Kristo написа:11. Какъв жанр музика слушаше преди да минеш на този, който слушаш сега?
Трудно е да се определи какво точно слушам в момента, защото си позволявам всичко. Мога да предположа какво имаш предвид. Всичко тръгна от Linkin Park, те са виновни за станалото :lol: . Преди това... поп и т. н. Сега също си слушкам Бритни, Джъстин и т. н. Дори чалга съм слушала (все пак към моя край не се намират места като "Строежа"). Поздрав за всички с единствената чалга - песен, която има място сред любимите ми :arrow: http://www.vbox7.com/play:7f8f44c4 .
Kristo написа:12. На кого от форума мислиш злото, ама съвсем сериозно...?
Няма такъв! Ама съвсем сериозно!
Kristo написа:13. (изтъркания традиционен въпрос) Какво мислиш за Мен?
Човек с талант. Не го пропилявай! И Човека, и Таланта!
Последно промяна от Blood Countess на 30 Юли 2008, 15:50, променено общо 1 път.

Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

1. Има ли нещо, което не харесваш в себе си?
2. Има ли нещо, в което хич, ама хич, хич, хич не си добра?
3. Сега обратното -- кое е нещото, с което се гордееш?
4. ... абе онея плодовки балсамчета от посл. страничка на посл. каталог на Ейвън и особено онова с диня хубавки ли са :oops:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

MERCES_LETIFER написа:1. Има ли нещо, което не харесваш в себе си?
2. Има ли нещо, в което хич, ама хич, хич, хич не си добра?
3. Сега обратното -- кое е нещото, с което се гордееш?
4. ... абе онея плодовки балсамчета от посл. страничка на посл. каталог на Ейвън и особено онова с диня хубавки ли са :oops:
1. Прекалено много може да се напише по този въпрос. Не харесвам характера си - злопаметна, завистлива, ревнива и т .н... Старая се да се променя. Активно.
Що се отнася до външния вид, не харесвам косата, краката, бюста си. И още много неща...

2. Да - нямам особени познания в областта на химията, математиката и всичко, свързано с компютри. Тъмна Индия са ми. Иначе изобщо не съм добра в преценяването на хората. Винаги си градя погрешни първоначални представи. :|

3. Не се гордея. Гордостта е порок.

4. Хехе :D . Да, много са хубавки (жалко, че не хареса моя с банан и кокос). Ще ти пратя линк към новия он лайн каталог, за да го разгледаш :mrgreen: .

Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Blood Countess написа:косата, краката, бюста...
Аз МНОГО, МНОГО ти ги харесвам! :angel5:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Щом казваш :roll: ... "Разни хора, разни идеали" :P .

Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Къде се чувстваш на мястото си?
В тялото на кой форумец би искала да поживееш известно време?
Защо остана в София за лятото?
Какво беше първото нещо, което те привлече във Антоан?
Как е новото общежитие?
Липсваме ли ти с Кристо за съседи?
Имаш ли пак дупка в банята? :mrgreen:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Здравей, мила Мила :D !
Мила написа:Къде се чувстваш на мястото си?
В личен план съм точно там, където винаги съм искала да бъда :oops: . На място се чувствам сред хора, които обичам и ми отвръщат със същото :D .
В тялото на кой форумец би искала да поживееш известно време?
Боромир. (Не си попитала защо, затова и не съм уточнила :roll: )
Защо остана в София за лятото?
С идеята да работя и да ходя на курс по английски. Засега осъществено остава само първото. Днес трябваше да се проведе първият ми урок. Отивам и не намирам никого! :shock: Разяснението - не се били събрали хора за групата!! :shock: :cry: И никой не ми се е обадил, гадовете! :x Ще видим какво ще стане другата седмица и силно се надявам да не се окаже, че съм си пропиляла цялото лято за едното нищо...
Какво беше първото нещо, което те привлече във Антоан?
Фактът, че посещава операта. Честно! Рядко се намират момчета, увлечени от това изкуство. После се убедих, че може и да пише стихове... :love5: . Още си спомням ЛС - то, което му изпратих в един друг форум - "Сега ми кажи, че можеш да готвиш и направо те вземам" :oops: :lol: Пък то се оказа, че по това време работел като готвач в KFC :lol: :mrgreen: . 3 в 1!!! Казах си: "Това ще е Той"!! :oops: :D И те така...
Как е новото общежитие?
Не се чувствам комфортно тук. Толкова е мрачно и потискащо, самотно и неприятно :| . Не познавам никого в блока, липсват ми социалните контакти с хората от 51 - ви. Стаята ми е малка и претрупана, имам усещането, че ще се задуша всеки миг... Да оставим настрана факта, че навсякъде щъкат разни гадинки, които не умират от никакъв препарат, че съм на осмия етаж с източно изложение и е непоносимо горещо, трудно се проветрява и т. н., и т. н...
Липсваме ли ти с Кристо за съседи?
И питаш... Тук няма с кого да "пия сандвичи" :lol: .
Имаш ли пак дупка в банята? :mrgreen:
Питай Кристо, той има очи навсякъде :confused2: ;)

Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”