Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте, колеги!
Надявам се, че сте доволни от изпита!
Чух, че тая година има рекорден брой кандидатстващи с английски!
Чудя се за какво се кандидатства най-много с английски?сигурно филологиите...
вие какво искате най-много?
има ли "мераклии" за специалност арабистика?
някой да я е писал на първо място...аз да. надявам се поне да съм изкарал изпита, пък за класациите има време!
успех
ами така са казали по радиото!
рекорден брой кандидатстващи по английски ез...
повече дори от кандидатстващите по български език и литература, който традиционно са най-много!
ама и ние намерихме година да кандидатстваме!
Мисля, че бях чула нещо от сорта на 2600 или 2700 човека с английски тази година, което е повече даже и от историята
If YoU LoVe Me WhY DoN't YoU HuG Me? WhY DoN't YoU SqUeEzE Me AnD TeLl Me YoU LoVe Me? I'm So LoNeLy, WhY YoU IgNoRe Me? ThOuGhT I WaS ThE OnLy OnE, ThOuGhT I WaS YoUr BeAuTy QuEeN...
Mиналада година-да! влизало се е с по-малко от 3,50. но преди 4 г. балът е бил някъде към 5...така че нищо се не знае...балът зависи от много неща...който са специфични за всяка година...
Хмм... а защо така оценките стават по-ниски? не ви ли се струва странно? по-трудни изпити или по-мързеливи ( да не кажа глупави) студенти !
а и защо желаещите са по-малко??
Нещата си имат демографски обяснения. всяка година випускът е по-малък. чак след десетина години пак ще бъде много много голяма конкуренция, ако родените след 2000 година не се изнесат със семействата си в чужбина.
а и не мисля, че кандидатите са по-глупави, просто ставаме по-мързеливи. майка ми е начален учител и в момента нейните ученици решават контролните си много по-бавно сравнение с преди 15 години, нищо че тогава тя е пишела въпросите на дъската,децата са ги преписвали и тогава си работили, а сега всичко е напичатано на листи пред тях. и това не е защото не разбират задачите или са по-глупави (даже според нея напротив), а просто защото живота им е толкова олеснен, че те вече се разлагат от мързел.
ще споделя още 1 случка от училище. учителката пише на дъската домашното, някой я моли да се дръпне малко, докато пише (тя си мисли, че за да може да пропише задачите), а като се обръща вижда как класът е извадил по един телефон и снима дъската!!!!!това, ако не е нахалство! мен ако питат да ги беше накарала да изпишат по 1 тетрадка с някое тъпо изречение, че да не свикват с лесното.
така мисля аз пък не знам дали съм права.
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология