Довиждане!

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Заключено
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Довиждане!

Мнение от DobreFF »

Моля да бъда премахнат като модератор от всички подфоруми - ФЖМК и ФК Форум СУ. Обиден съм от някои неща и напускам форума! Обяснил съм по-подробно защо във подфорум Спорт. Пожелавам успех на форума за в бъдеще. Това беше от мен. Сбогом!
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Довиждане!

Мнение от Boromir »

Добрев, недей така, братле! Знаеш, че имаш много приятели в тоя форум и много чудесни неща сме постигнали заедно.
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

:(
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Бетоне, много отдавна се каня да ви натрия носовете на теб и Пич и съжалявам, че ще е точно в тази тема. Държанието ви е повече от малоумно, просташко, дебилско, дразнещо, оттегчително, идиотско и пр. и заради хора като вас на слушащите поп-фолк се слага етикетът "тъп чалгар". Да, вашето наистина е диагноза. Не, далеч не става въпрос за нивото ви на IQ (за което на един от двама ви може да се направи извод само от елементарните правописни, пунктуационни, граматически и т. н. грешки, които допуска във всеки свой пост), а за отношението. Нали знаете (едва ли, но все пак) "Мъдър е не този, който знае много, а който знае нужното". Нужното, което трябва да разберете в случая е, че за хората не се съди по това какво слушат, а по техните думи и дела. А що се отнася до вашите такива, те водят до заключението, че сте хора с черно - бяло мислене, което е знак за ограниченост, че не виждате по - далеч от носа си, самодоволно тънейки в помията, която сами си създавате около вас... Хора с изкривена ценностна система, естетически и етически мироглед. Продължавайте в същия дух - въртете кючеците по и под масите, прекланяйте се пред мазни чичко-паричковци или умствено закърнели, разголени и РАЗГОНЕНИ фльорци, незавършили и гимназия, непрочели и една книга през живота си, които са станали "известни" (О, Господи! ) не благодарение на някакви постижения, умствени или гласови данни, а... всички се сещате по кой начин. С нищо не се различават от деятелките на най - древната професия. Избрали са лесния път, защото просто нямат необходимите заложености, за да просперират по друг начин.
Затова не ви уважавам и колкото и да се насилвам да го направя, просто не мога. Опитвам се така да организирам живота си, че от всяка дейност, с която се захвана, да извличам някакви знания и т. н. Вие, заедно с мизерните ви чалгии стоите извън плана ми, защото не виждам какво мога да науча от вас или от песни от сорта на "Уби ме, рани ме, сърцето ми взе... Мачкай ме, пъхни ми го, лижи ме...". За мен чалгата е символ на един ориенталски манталитет и псевдокултура, от чийто шаблон държавата и истинските й граждани се опитват да избягат отдавна и чийто образ ни срами навсякъде по света. Простете ми, че не съм част от всичко това. Наречете го инстинкт за духовно съхранение.
Чалгиите стават само за моменти, когато ти се простее на max. Явно при вас това е перманентно състояние. Слушайте си ги, никой не ви пречи. Едва ли вече може да бъдете превъзпитани и посветени в нещо наистина ценно и стойностно. Просто не се плюнчете повече в неподплатени опити да изкарате чалгата велика. ЗАЩОТО ПРОСТО СТАВАТЕ НЕ СМЕШНИ, А ЖАЛКИ
Не знаех къде да напиша този пост заради това реших да е тук.
Blood Countess явно доста добре познаваш хората които слушат чалга и въртят гюбеци.....
По твоята желязна логика може да се каже същото и за хората които слушат метал,нали така?Защото много добре знаеш ако разбира се си ходила на такива концерти за какво става въпрос....а именно за пияни,дрогирани и тем подобни деца.....
Опитвали се да изкарат чалгата велика....а вие не се ли опитвате да изкарате метала най-хубавата музика,която се слуша единствено и само от високо интелегентни хора?
В поста си казваш,че не трябва да се съди по музиката която слушаш,защо тогава почти целия е свързан с чалгата и какво се пее,какви били момичетата и т.н?
Ами това е което исках да кажа....а и като гледам подписа ти ми става ясно за какво става въпрос.....вместо да сложиш някоя песен която например харесваш си сложила анти-чалга...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Това, че в песента се пее против чалгата не означава, че не й харесва самата песен...
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Щом казваш :lol: :lol: :lol:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?