Размисли и страсти с phoebe

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Размисли и страсти с phoebe

Мнение от ^PrincessA^ »

Предполагаме, че успешно е приключил с изпитите и вече е на ваше разположение! :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти с phoebe

Мнение от Мила »

Какво направи на сесията?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

i r here
ми, 2:1 за сесията :) Можеше и по-добре, но мързела е голяма работа :mrgreen:
medicate, medicate
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

имаше ли смисъл да си спираш нета?
какво стана с девойката дето си я беше заплюл за след сесията?
какво ще правиш лятото?
кога ще ти дам книжки?
кога ще пием бира?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

имаше ли смисъл да си спираш нета? - и да, и не :) по-скоро да, защото свърших доста неща, които бях отлагал в времето :)
какво стана с девойката дето си я беше заплюл за след сесията? - тя сесията току-що свърши, чакай да мине още време ;)
какво ще правиш лятото? - ще работя и ще пия. искам да обиколя и България, както и евентуално 1-2 морета да направя.
кога ще ти дам книжки? - когато пием бира :)
кога ще пием бира? - тая седмица?
medicate, medicate
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Какво ти харесва в това,което учиш?
Разкажи случка, която ти стопля сърцето винаги,когато си я припомниш. :)
И в крайна сметка, какво слушаш?

----------------
Now playing: Q-Check - Lost My Faith
via FoxyTunes
Toto-I will remember
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Какво ти харесва в това,което учиш?
Харесва ми постоянния диалог, който се осъществява между тях и нас, харесва ми, че мога да надникна зад медийната завеса на невежието, да разбера защо се случва това и това. Разбрах каква е разликата между студент и студент, какво значи да учиш в пълния смисъл на думата... Харесват ми разговорите с някои от колегите, харесва ми начина им на мислене, дават ми някаква надежда за нашето поколение :D Най-вече може би ми харесва това, че се занимавам с нещо и разбирам малко по-малко неща, за които другите хора и идеята си нямат, че са така. Харесва ми това, че се научавам как да изграждам дискурси, според хората, с които говоря. Харесват ми арабите като мислене, като идея за взаимоотношение между хората, като възприемане на околния свят. Харесва ми арабската кухня, наргилето, музиката. Харесва ми арабската култура, харесва ми факта, че езикът на практика не се е променил много от 7ми век насам и с не особено големи усилия, веднъж знаеш ли арабски, пред теб се разкрива цялото огромно културно наследство на вече 14 века цивилизация, което просто взимаш и четеш. Много неща ми харесват :)

Разкажи случка, която ти стопля сърцето винаги,когато си я припомниш.
Ами такива има много, сега ще споделя една от тях. Беше преди 3 години, когато работех на морето. Там се бях запознал с прекрасни хорица от разни магазинчета и заведения и за моя радост открих фенове на твърдата музика. Та с тях може би в продължение на 2-3 седмици всяка вечер след работа се събирахме, отивахме на дискотека, до към 4-5, след това се прибирахме за по 15 минути в квартирите, по един душ, хващаме одеялата и една китара - и на плажа, да посрещаме изгрева. Слушахме огромни количества Deep Purple и Red Hot Chilli Peppers, когато ни свършеха батериите на касетофона, продължавахме с наши си кавъри на B.T.R. и най-различни други работи, и така докато изгрее слънцето. След това 30-60 минути спане и пак на работа :) Учудващо е, как не се изморявах изобщо от този убийствен режим на практика без спане, но морето прави чудеса :) Много хубави неща се случиха тогава, много нощни къпания, много жени, много пиене, абе по много от всичко хубаво и прекрасно :)

И в крайна сметка, какво слушаш?
Т'ва е от преди две години, когато още пишех блога си, сега мога да добавя сигурно още толкова :)
Абсолютно всякаква, но най-вече: Oasis, Coldplay, Bon Jovi, Moby, Metallica, Rage Against the Machine, N.W.A., Children of Bodom, Disturbed, In Flames, Eazy-E, Amr Diab (и други арабски), Iron Maiden, Twisted Sister, System of a Down, Pantera, Black Sabbath, Ozzy отделно, Guns n Roses, Motorhead, Judas Priest, Whitesnake, Bjork, Sting, Arch Enemy, Tina Turner, Static-X, Dream Theater, Snoop Dogg, 2pac, Ludacris, DMX, Lenny Kravitz, Madonna, Cradle of Filth, Audioslave, Щурците, Д2, ТЕ, ФСБ, Мария Илиева, AC/DC, Led Zepellin, The Beatles, The Who, Eminem, Pink Floyd, Papa Roach, Zuccero, Deep Purple, Seal, Van Hallen, Спенс, Limp Bizkit, Linkin Park, Beyonce, Astral Projection, Vibe Tribe, Atma, Talpa, Rammstein, The Offspring, Red Hot Chilli Peppers, The Rolling Stones, No Doubt, Foo Fighters, Pet Shop Boys, Barry White, Faithless, Moby, Gorillaz, Notorious B.I.G., Sublime, Frank Sinatra, Louis Armstrong, ZZ Top, Soilwork, Depeche Mode, David Bowie, Tina Turner, Nightwish и т.н. и т.н. и т.н…
medicate, medicate
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Къде се чувстваш у дома?
Ако можеш би ли живял в Русия за постоянно?
Каква бира пиеш?
Ако можеш да прекараш в кожата на съфорумец 24 часа, кого би избрал?
В СУ те кефи...?
В СУ те дразни...?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Къде се чувстваш у дома? У дома... проблема е, че за мен "у дома" е доста мътно понятие, когато съм тук ми липсват много неща в Русия, когато съм там някои неща тук. Но като цяло се справям, стига да съм насаме с мислите си :) Не обичам голямата постоянна компания.
Ако можеш би ли живял в Русия за постоянно? Разбира се, това всъщност е и плана ми в далечно бъдеще.
Каква бира пиеш? По-принцип всякаква, предпочитания имам най-вече към Стела Артоа и Каменица (но само някои партиди). Ако ми се отдаде възможност да пия нещо ново, винаги опитвам!
Ако можеш да прекараш в кожата на съфорумец 24 часа, кого би избрал? В твоята!
В СУ те кефи...? Ми за СУ не знам, там съм ходил най-много 10тина пъти, в ЦИЕК е друго :) Кефят ме малките пространства, т'ва, че след 2 седмици познаваш всички и всички те познават, кефи ме че се намират тук там много отдадени типове на това което учат, как всеки си говори за нещо негово си с много плам и жар... Кефят ме даскалите (повечето), кефи ми материалната база, кефи ме и чая за 0.25 стинки при Шефа, кефи ме, че точно до ЦИЕК има готини градинки, където да се разходиш, абе кефи ме ЦИЕК :)
В СУ те дразни...? Пак не мога да кажа нищо за СУ, но примерно ме дразни огромното пространство, голямото количество случайни хора и т.н. За ЦИЕК ме дразни, че е на майната си най-вече (спрямо нас). Нищо друго :)
medicate, medicate
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

phoebe написа:Ако можеш да прекараш в кожата на съфорумец 24 часа, кого би избрал? В твоята!
омфг!
Защо?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Е па ще е яко да съм МИЛА за един ден. Па след т'ва може и да забършем :mrgreen:
medicate, medicate
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

То сега е топло бърже ще изсъхне
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Аз имах предвид нек'ви чинии але-бале
medicate, medicate
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

А пасти имаш ли? 8)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Единствените две неща, които винаги има в хладилника ми са пасти и сиренье :mrgreen:
medicate, medicate
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”