Етноложка Фотоизложба

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Етноложка Фотоизложба

Мнение от drakusa »

Здравейте, колеги!

След като наскоро колегите от първи курс ни зарадваха с една фотоизложба, сега малко преди сесията едни по-застаряващи (лелел, ако ме чуят останалите, ще ми се обидят :lol: ) етнолози искаме да ви поканим на нашата: "Кукери 2008 - Традиция и модерност". Изложбата ще бъде открита на 26.05.2008, понеделник от 18.00 часа във фоайето на Исторически факултет.Тамън малко преди сесията да се поразсеете със забавни и хубави снимки, да поговорим на по чаша вино. Очакваме всички, за които изложбата представлява интерес! Тъкмо можете да се възползвете и от възможността да ни потормозите с въпроси около изпитите, макар те да са извън темата на изложбата :roll:
Я хрумва ми идея за следващата изложба - Преподаватели и студенти: щрихи от всекидневието - сесии, изпити, купони... :P :bounce: :mrgreen:
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Re: Етноложка Фотоизложба

Мнение от daisyto »

Ооо, страхотна новина, колега. Гарантирам, че ще има присъствие от първи курс!!! :D
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Re: Етноложка Фотоизложба

Мнение от MARRISSA »

ОО суппееерр тамън от това имаме нужда - етноложко парти хихи :mrgreen: 1 курс ще сме на линия 8)
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Заключено

Обратно към “ИФ”