Избор на нови модератори

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Заключено

А.Левитт модератор

Да, подкрепям кандидатурата
1
11%
Не, смятам,че А.Левитт трябва да бъде админ
7
78%
Съгласен съм и с двете
1
11%

Общо гласове: 9

Аватар
Levitt.Alex
В началото бе словото

Избор на нови модератори

Мнение от Levitt.Alex »

Предлагам своята кандидатура
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Избор на нови модератори

Мнение от АРМЕНКА »

МУХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Смятам, че трябва да си админ, ректор на Су и да превърнеш страдата на ректората в синагога.
medicate, medicate
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Аз гласувам ПРОТИВ.

Без особени колебания приемаме, че се опитваш да бъдеш оригинален. Като се вземе предвид и комуникационният ти подход към всички потребители, както и специфичните ти (но в никакъв случай впечатляващи по някакъв начин) умения за водене на спор, ние съвсем спокойно бихме могли да си извадим няколко неоспорими извода за твоята скромна (вероятно в доста аспекти) особа:

Упоритите ти опити да блеснеш пред група потребители във форум чрез демонстрацията на изключителни познания в областта на правото и държавната политика са меко казано смехотворни. Очевидно страдаш от ентусиазма и свръхсамочувствието на човек, който в скоро време се е занимавал или в момента се занимва с някаква научна материя, в която е имал възможността да вникне по-обстойно и в следствие на това дълбоко в съзнанието ти се е вкоренила идеята, че 1. знаеш всичко, следователно 2. ти по някакъв (а защо не и по всякакъв?) начин си по-добър от всички нас, подозирам и от огромната част от земното население.
Друг пораждащ весели емоции у мен факт е, че ти нееднократно беше поправян от хора "в твоята сфера" и обвиняван (несъмнено основателно) в непознаване на съответните правни текстове. Срамота.

Ти бе банван няколко пъти. Усилията, които полагаш, за да се регистрираш отново и отново тук, само за да ни кажеш колко много ни ненавиждаш, говорят за една сериозна упоритост в твоя характер, за която аз искрено те поздравявам. Дотук с поздравите, за съжаление. Същата тази упоритост те уличава в друго едно престъпление, за което ще говорим конкретно малко по-късно, но засега можем да го наречем фанатично желание за внимание. Самият факт, че влагаш толкова усилия в това да се бориш с целия екип на форума, за да можеш да влизаш тук и да пишеш глупости, за които си наясно, че няма да заинтригуват сериозно никого, показва, че очевидно причината да пишеш във форума (а предполагам и навсякъде другаде) е различна от тази, която кара останалите потребители да седнат пред компютъра. ТИ ОТЧАЯНО ТЪРСИШ ВНИМАНИЕ, което пък от своя страна ме навежда на мисълта, че в ежедневието си ти не получаваш достатъчно такова. В резултат на известни наблюдения върху стила ти на общуване аз съм твърде склонен да приема, че ти не си заобиколен от любящи приятели, нито дори от недотолкова любящи познати, защото всички те по всяка вероятност не биха могли да комуникират успешно с теб, значи вече са се научили да не се опитват да го правят. Същото бих могъл да заключа за роднините ти - най-вероятно по някаква причина си лишен от тяхното присъствие. А ако не е така и ти въпреки това продължаваш да пишеш по този начин, възможността да си психически нездрав е твърде голяма.

Какъв е изводът? ТИ СИ САМОТЕН. Ако няма конкретни външни причини за това (а аз все пак търдя, че такива има), просто се чувстваш самотен, което май е по-лошо. Ако наистина нямаш хора около себе си, то виновен е начинът, по който се държиш с тях и не само не ги допускаш до себе си, ами ги гониш надалеч. И в двата случая вината е в теб. Пожелавам ти да е първото, защото по-лесно се оправя.

После имаме проблемът с етническия произход. Не твоят – този на повечето потребители. Очевидно имаш някакъв проблем с него. Е, уверявам те, че подходът ти е неправилен, поне според правилата на форума.

Чувствам се длъжен да те информирам, че това, което правиш, няма да те спаси. Няма да излекува и комплексите ти. Няма да влизам в подробности. Само ще ти предложа да намериш книгата на световноизвестния Цветан Тодоров „Животът с другите” и да прочетеш какво пише за т.нар. „палиативи” – стратегии на социално поведение, компесиращи липсата на внимание.

За свое съжаление трябва да те информирам, че опитите ти да привлечеш внимание чрез упоритото натрапване на жалката си псевдоерудиция успяват. Първо очевидно предизвикваш гнева на наказаните от съдбата потребители, които случайно попадат на твоите "теми" и "мнения". Второ – сериозна част от споровете и разговорите въобще в модераторските среди се въртят около теб. Не по добри поводи и не с положителни емоции, както можеш да предположиш. Никой не толерира провокативното ти държание. Да, има други потребители, които водят спор по агресивен начин. Ти обаче намесваш определени етническо-социални фактори, които окачествяват писанията ти като противиречащи на правилата. Като добавим и неуважението, което проявяваш към всички тук, получаваме какво? Бан. Теб обаче тази санкция явно не те спира. Щом искаш, пиши. Знай само, че не си желан тук. Форумът е виртуално общество. Ти правиш всичко възможно, за да не се впишеш. Потребителите не те харесват и не проявяват интерес към теб по никакъв начин. Присъствието ти тук ги дразни. Ти правиш форумът едно неприятно за писане място. Спри. Не те искаме.

Надявам се някога да се вслушаш в думите ми.

Иван Попов - Jamesmagno
Аватар
Levitt.Alex
В началото бе словото

Мнение от Levitt.Alex »

Jamesmagno написа:Аз гласувам ПРОТИВ.

Иван Попов - Jamesmagno
Хм, май тази опция съм забравил да включа :lol:

Г-н Една вежда,.......
когато в келявото ви университетче, включително сред преподавателския състав, достигне нивото на по-долу показаните , тогава "може би,, няма да имам желание да те прескачам , като кална локва.
Засега, обаче, както и в следващите няколко хиляди светлинни години...плувай
http://jamesmagno.piczo.com/?cr=5
http://levitdesign.com/
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Може дизайнът да му е по-слаб, но поне не е алкохолик, мизернико.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Levitt.Alex написа:засега, обаче, както и в следващите няколко хиляди светлинни години...
ахахахахахахахаххахахахахаххахахахахаха
Т'ва на колко чашки го роди? :lol: :lol: :lol: :idea:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Леви, пак ли избяга от клетката?? :lol: :lol: :lol:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Заключено

Обратно към “Предложения за форума и правила”