На 3-и април (четвъртък) е последната възможност за този сезон да гледате спектакъла “Времетръс” на Сцена на IV етаж в Народния театър. Пиесата е изградена по текстове и теми на американския пистел Кърт Вонегът, с неговата лична благословия и подкрепата. Представлението в четвъртък ще се изиграе в негова памет.
"Заповядайте да пътувате с нас във времето и пространството на неговото безкрайно въображение и чувство за хумор – от ерата на крал Артур до бъдещето, от Ню Йорк до остров Ксанаду, от Сцената на IV етаж до звездите. Заповядайте да станете свидетели на един разказ за човешкото безумие, на една история за възможността доброто да надвие злото “стига ангелите да се организират на принципа на мафията.”
Във “Времетръс” ще видите Теодора Духовникова, Христо Чешмеджиев, Йосиф Шамли и Михаил Петров; текстът е на Андрей Филипов, сценографията на Елена Иванова, музика – Румен Цонев.
има инфо и тук: http://nationaltheatre.bg/bg/main.php?NameID=127
Театър - последно представление за сезона на "Времетръс"
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Театър - последно представление за сезона на "Времетръс"
С този актьорски състав не ми е ясно какво точно "рекламирате", но ако някой отиде, да сподели впечатления после... 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември