(: Абитуриентският БАЛ :)

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология
Курс: втори

(: Абитуриентският БАЛ :)

Мнение от jolly_f »

Ето една по-приятна тема за обсъждане; стига с тия изпити :)

Намерихте ли си вече рокли/костюми? Кажете някой добър сайт за рокли, защото все повече ми се струва, че няма нищо хубаво :)
Последно промяна от jolly_f на 04 Мар 2008, 21:21, променено общо 1 път.
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
Sugarkata
Драскач

Re: (: Abiturientskiqt BAL :)

Мнение от Sugarkata »

Аз гледах по сайтове и само се обърквах,защото тук харесам едно там друго и накрая от София готова е роклята :lol: :lol:
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Re: (: Abiturientskiqt BAL :)

Мнение от renesanz »

напиши заглавието на кирилица и ще ти кажа къде има хубави рокли ;)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
jolly_f
Да живей словото

Re: (: Абитуриентският БАЛ :)

Мнение от jolly_f »

Мерси, че ме поцети... то всичко е на кирилица :) Сега кажи за роклите :P
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

добре :) значи на мен много ми хареса един магазин на ул. "Д-р Г. Вълкович" пресечка на Ангел Кънчев е. магазина се казва Fede и когато аз ходих (което беше преди 2 год.но още си е там) имаше мн оригинални тоалети.макар,че аз не си избрах рокля имаше хубави рокли. такива бухнали не,те са малко смешни :) друг вариант е Astella,но са скъпи.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

Angel of Sin~
В началото бе словото

Мнение от Angel of Sin~ »

Аз нищо не си харесах.Къде ли не ходих.Мама вече се отказа от мен :D Една приятелка ми каза, че съм кошмарът на всяка продавачка хаха:) Иначе съм си харесала един много як модел в нета, само че искам някои промени,и сега сигурно ще си го нарисувам и ше видим какво ще стане:))
Едно момиче може да чака правилния мъж,
но това не значи,че не може да си прекарва добре
времето и с грешните.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

е моЙтУ рокля вече е готовО :) само ми останаха допълненията....хмммм...да видиим
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Колко пъти ще облечете тия рокли след бала? :alien:
medicate, medicate
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

според мен е най-добре да си изберете модел от някое ревю и да си принтнете снимка и да я занесете на шивачката :) аз така направих,само че исках мн специална дантела без подплата,казаха ми,че не можели да я ушият.проблема е,че няма хубави платове и дантели тук. Препоръчвам ви да си купите нещо УДОБНО и красиво,което ще можете да облечете поне още 1 път ако ще давате много пари. Защото всяка година има супер жалки гледки по баловете :)

Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Аз си харесах рокля от едно списание при една шивачка. И в крайна сметка си я уших при нея. Това обаче не ми попречи да обиколя София и Пловдив за платове и магазините за рокли също така.В крайна сметка след като не харесах и рокля в Асеновград,поне си купих плата от там.Хубаво,че бях близо до града,иначе изобщо нямаше да се влача до там. :lol: :lol: :lol: :lol:

При мен от нещо лесно уж стана адски трудното ходене по мъките... беше си голямо търчане и търсене... Иначе готини магазини не мога да кажа - една от роклите ми фаворити беше в едно малко забутано магазинче,където роклите не бяха яки,обаче имаше една,която направо изби рибата...

Та така... ходете и обикаляйте :") Тва е като съвет. Няма рецепта къде са най-яките рокли - все пак всеки има различен вкус,пък и никога не знаеш на какво ще попаднеш.

Мен лично малко ме е яд,че тази рокля никога повече няма да я облека :") Не става за пред хора просто :lol: :lol: :lol:
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

Аз ще ходя на бала облечен като Хамбургер :roll: .
Колебая се между БигМак и обикновен бургер. :spam1:
Имам приятел който ще пада с парашут,облечен като гестапо :walk: .
Също съм си харесал обувки от EBay.
Интересна идея е костюм под формата на дрегер.
(rofl)
А сега сериозно...
С розов костюм мисля да съм.
Ако си сложа калай от шоколад на зъбите ще съм като Snoop Dogg.
0x00000000
Аватар
jolly_f
Да живей словото

Мнение от jolly_f »

Pisobella написа:беше си голямо търчане и търсене... Иначе готини магазини не мога да кажа
Да разбираме ли, че няма смисъл от ходене по магазините специално за рокли? Всичко ли е в камъчета и пайети???
phoebe написа:Колко пъти ще облечете тия рокли след бала? :alien:
Николко сигурно... Но на кой му пука? :)
Аватар
null-byte
Пишете, о, братя

Мнение от null-byte »

На мен .
0x00000000
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/

Мнение от Lama »

Аз съм много доволна, че се отървах вече от това нещо. Купих си от "Земята и хората" на "Милениум", но беше почти единствената свястна, всички останали бяха с пайети, кринолини и тн... Радвам се, че и на фона на другите не беше и скъпа, че се бях отчаяла, че в София нещо под 700 не може да се намери. :)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223830&photo=1
Ето и снимки, ама на първата съм ужасна :lol:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

700 :shock: въй! добре че моята я ших че да ми излезе ефтино...ама тя не е и много особена so...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”