nrggirl написа:ZmEiaT написа:Аз съм ЗА половото разделяне ,но сега то е неправилно пак. Според мене трябва да има еднакав брой за момичета както и за момчета. ХОРА , ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ЧЕ СЛЕД 30 ГОДИНИ МОЖЕ ДА НИ ОПРАВЛЯВАТ САМО ЖЕНИ! някак си аз го осазнавам и този факт не ме кефи Smile
не че момичетата са по умни.... просто в тийнеджърските години момчетата са по ненормални от жените , пък и едно здраво и готино момче може да се подлъже и да бачка за 500лв като пич на някое строежче(1 къртач на строеж може да изкарва над 1 000лв месечно без мн труд.... а един филолог-учител ще взима 300 цял живот и некви дечурлига ще му лепят дъвки в косата и ще го замерват с портокалови кори) или като охрана или нещо подобно и мъжко... има 1 куп неща които може да работи и да каже "Не ми се учи, за какво да уча кат след кат ми свърши ученето вместо за 500 ще бачкам за 700лв , струва ли си да дам 5 години(1/12та от живота си) си за да уча неща които въобще не ме интересуват или просто мога да искарам Ц-категория и да карам последен модел камион Мерцедес в Ю Ес Ей и да зимам около 30 пъти повече отколкото половината вишисти в България" докато едно момиче не може толкова лесно да си намери подобна работа и просто защото няма какво да прави решава да влезе студентка , така че не ми обеснявайте че жентие са по умни и трябва да има разделение , точно това разделение което има стимулира момчетата да кандидастват и да учат (което колкото и да си говоря е по добрия вариянт) , ако го нямаше мислите ли че аз , софийски гамен , ще мога да се сравнявам с някоя Разложка зубърка по знания литература , но мислите ли че ако аз завърша университета също както и тя би могла да го завърши тя ще има по големи надежди да преуспее в живота, ТЯ която е свикнала да учи и да спазва и прави това което другите и кажат.. едва ли... тези хора стават деградирали учители... а хора като мен(демек хора умеещи да изказват мнението си и да не се подчиняват на всички норми) или пробиват или въобще не ги приемат или прекъсват на 1вата година щото им е станало тъпо
ПС - нишо лично за град Разлог... просто го дадох кат пример

е, по-тъпо и шовинистко изказване отдавна не бях чувала. т.е. според теб, момичетата учат, защото нямат какво да правят, така ли? доколкото знам не момичетата са тези които се спасяват от казарма чрез висшето. това първо. и второ, от думите ти излиза, че трябва да ни УПРАВЛЯВАТ строителни работници, които на 40 години са се сетили, че мерцедеса и пачките не те правят човек, и "абе дай да изкараме по едно висше, нема тоя даскал да ми се прави на много умен". като ти е "станало тъпо", не се занимавай да ни обиждаш само защото имаме повече воля и не са ни скъсали на всички изпити.
извинявам се на всички останали момчета за острия тон, не ви подценявам в никакъв случай, и не мисля, че може да се прави сравнение между половете на база интелект, защото има и умни момичета, и умни момчета (както има и тъпички представители и на двата пола

). но категорични изказвания от типа "не че момичетата са по-умни" просто ми бъркат в здравето...

хаха и разбира се очакванията ми се сбъднаха , не бях разбран както трябва...
като за начало те съветвам да провериш какво значи ШОВИНИЗЪМ в тълковния речник и да провериш дали тази дума си е на мястото...
а относно жените , според мен учите по простата причина че дори и да не учите ставате само за камериерки и сектерарки и нищо с което бихте могли да храните семейство... професий все за по 200лв на месец с които ако живеете сами , не можете и разноските по 1 апартамент да платите.
относно казармата... сладкиш вече дори с връзки се влиза в казармата.. който не иска да ходи , просто не ходи в казарма ,а просто отива в някой псевдо-университет и се записва да учи колкото да му дадат бележка за това че е студент...
хаха кажи ми каде съм написъл че трябва да ни управляват строителни работници ? просто исках да обесня че един строителен работник който пие кафета по цял ден и просто седи в мръсни дрехи взима 3 пъти повече пари отколкто взима една чистичка сдухана даскалка в средно училище

"само защото имаме повече воля " <- ХАхАхАхАхАхАхАХА... добре

някак си не ми се говори по темата повече наистина , попринцип съм свикнал да наливам ъкъл в главите на хората , но само на хора които разбират какво им говоря. Ти май не си от този тип...
"както има и тъпички представители " ...с удоволствие бих те изслушал какво точно значи тъп човек за теб? Демек за теб тъп човек е човек който не може да научи 36 теми написани от някой учител, така ли ?

ти случайно знаеш ли колко много хора в България са завършили и се чудят какво да си направят дипломите защото просто ги е срам да работят за 400лв , пари които може да зимаш и като секретарка в някоя по хубава фирма... ? докато има хора които без да учат просто са си завъртяли бизнес и са преуспяли защото не всичко е до това да научиш какво е написал някой друг... целта е да можеш да употребяваш и собствн разсъдък.. но мисли си че дипломата прави човека... всеки луд с номера си

целта на самия университет е да те накара да мислиш самичък... един приятел които е тотален простак мн добре си го каза на неговите съученички , стана и им изкрещя в лицето "Вие ли бе ? Ще видите как след 6 години ще ви видя да продавате цветя на някой пазар... "и се оказа прав... той си влезе да си учи в УНСС а неговите съучнички със 6ците в даскало ги изпокъсаха и ся 80% от тях се чудят какво да правят и са сервитйорки по заведенията и му носят пиене:-) зубърите са хора които че бъдат ебавани цял живот , хора тип бачкатори които правят нещата които им кажат другите
"но категорични изказвания от типа "не че момичетата са по-умни" просто ми бъркат в здравето... " <-- Ти да не би да твърдиш че момичетата са по умни и могат по лесно да се реализират в обществото отколкото момчетата??? май тука идва време за нова тема...
виж сега... зад всеки велик мъж стои една велика жена. Признавам че жената е много важна съставка от живота на мъжа и ако реши може да го скапе но с женските си "върти-опашка трикчета" , но МЪЖа винаги е бил на първо място , както по физическа сила така и по умствена... а относно интелекта... наистина си права че си е до човек.. има и умни мъже , има и умни жени... просто мойто мнение е че умните мъже преобладават пред умните жени

това е... Ъкъла не се мери в броя научени задачи по математика или теми по гегорафия... трябва да го разбереш това