Семково

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Хареса ли ви престоя в Семково 2004

Да, запознах се с много нови хора там
0
Няма гласували
Да, изкарах си невероятна ски ваканция
3
38%
Можеше и по-добре
3
38%
Не, условията в хотела бяха отвратителни
2
25%

Общо гласове: 8

Аватар
kaloyan
Site Admin

Семково

Мнение от kaloyan »

Друго традиционно спортно събитие за студентите от Софийския университет е почивката на базата в Семково. Тя се провежда непосредствено след зимната изпитна сесия и е заслужена почивка. Почивката в Семково предлага не само възможност за начинаещите или опитни скиори, но и удобен басейн в хотела на университета. В комплекса още са почивните станции на УАСГ (ВИАС) и Техническия университет, което гарантира масово присъствие на студенти и купона е сигурен. Неслучайно местата за там бързо свършват и желаещите са многобройни.
Във форум "Семково" може да оставяте мнения за преживяванията ви там.
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Ей точно за това си мислех днес:)
Не съм ходила на Семково и ми е интересно, какво е там и изобщо разкажете нещо повече.
Във форум "Семково" може да оставяте мнения за преживяванията ви там.
Това тук ли е?
eloise
В началото бе словото

Мнение от eloise »

mi da.edna moq priqtelka,koqto u4i arhitektura v uasg kudeto sedne i kudeto stane razpravq za tqhnata baza v semkovo,puk az za pruv put chuvam che i SU ima takava.kajete ni kak shte moje da se vredim da otidem!!
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Трябва да се запишеш навреме, като наближи зимната сесия или по време на нея, защото самото семково е след нея точно. Нали така?
A

A cena?

Мнение от A »

A kakvo se pla6ta za Semkovo?
A ako iskam da karam ski?
eloise
В началото бе словото

Мнение от eloise »

aha ski,snowboard,edno drugo...i men me interesuva!!
carpe diem
Аватар
kaloyan
Site Admin

Мнение от kaloyan »

Ami da, tochno sled sesiata e Semkovo, kato ima 3 smeni. Ednata e po vreme na sesiata, za tezi s malko izpiti ili koito sa si gi vzeli veche. Drugata e nai-masova, zashtoto e v kraia na fevruari, a togava ima mnogo studenti tam i ot ostanalite universiteti i stava goliam kupon. Puk i togava se hvashta praznika na gradcheto, koeto e v podnojieto na Rila. Loshoto e, che mnogo burzo se svurshvat mestata i triabva da se otide oshte Dekemvri za da se zapishete. Inache tam okolo 60% ot horata ne otivat zaradi skite, a zaradi kupona, zashtoto tam e neshto kato 8-mi dekemvri, no celi 7 dena :) Taka che moje da ne se plashta za ski. Te sa otdelno. Sushtoto vaji i za kartata za vlekovete, koiato e samo 20 leva za CIALA SEDMICA!!!
V ostanalite kurorti e tolkova samo za 1 den, a v Borovetz za 1 den e daje 50 leva
Sluntzeto

Мнение от Sluntzeto »

A moje li da spodeli6 kude se pita i pla6ta za Semkovo?S moq priqtelka ot fakulteta po jurnalistika si tyrsim gadjeya i moje bi tam 4udodto 6te se slu4i.Ta moje li malko pove4e info.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”