skailer написа:искам да попитам, при домакина може ли да се намери нещо от сорта на одеяло ?
В стаята си имаш легло, стол, бюро, гардероб, тоалетна, мивка и душ. Оправяй се след това.
skailer написа:искам да попитам, при домакина може ли да се намери нещо от сорта на одеяло ?

ако си заявила желание да си в същата стая - след 10.10, ако не си - минаваш през касатаikkuna_princessa написа:Здравейте,аз съм студентка във втори курс и съм приета на общежитие.При записването ми за общежитите трябва ли задължително да съм платила и семестриалната такса или и за мен важи срокът от 10.10.2013г за заплащане на семестриалната такса?
имаш право, различни са, с различно работно времеFeuer-frei написа:Разбрах, че работното време на Комисията по настаняване, публикувано в сайта на СБО, няма нищо общо с това на касите от блок 42Б. Имам ли право, или съм в грешка? И къде мога да намеря работното време на касите?
Семестриална такса за бакалаври и магистри се заплаща до 10 октомври. За настаняване на общежитие не се изисква да е платена.zritel написа:ако си заявила желание да си в същата стая - след 10.10, ако не си - минаваш през касатаikkuna_princessa написа:Здравейте,аз съм студентка във втори курс и съм приета на общежитие.При записването ми за общежитите трябва ли задължително да съм платила и семестриалната такса или и за мен важи срокът от 10.10.2013г за заплащане на семестриалната такса?
Моя грешка, благодаря за пояснението - въобще не съм забелязал, че става въпрос за семестриалната такса (все още съм раздразнен от висенето на опашка явно...)sciroco написа:Семестриална такса за бакалаври и магистри се заплаща до 10 октомври. За настаняване на общежитие не се изисква да е платена.zritel написа:ако си заявила желание да си в същата стая - след 10.10, ако не си - минаваш през касатаikkuna_princessa написа:Здравейте,аз съм студентка във втори курс и съм приета на общежитие.При записването ми за общежитите трябва ли задължително да съм платила и семестриалната такса или и за мен важи срокът от 10.10.2013г за заплащане на семестриалната такса?
zritel написа:имаш право, различни са, с различно работно време
работното време на касата можеш да намериш на вратата на касата (от 08.30 до 16.30 с някаква почивка, нещо такова)
Плащаш си семестриалната такса до крайния срок на факултета ти. При домакинката до 20.10 трябва да занесеш уверение с успеха си, както и вече заверената книжка.ikkuna_princessa написа:Здравейте,аз съм студентка във втори курс и съм приета на общежитие.При записването ми за общежитите трябва ли задължително да съм платила и семестриалната такса или и за мен важи срокът от 10.10.2013г за заплащане на семестриалната такса?