Колко струва доброто отношение?

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Ей, ама много сте лоши:) И аз държа на доброто обслужване, но като човек, който е работил като обслужващ персонал мога с ръка на сърцето да заявя, че има клиенти, дето да ги удавиш във фекални води - малко ще им е. Обслужващия персонал все пак са хора и ако се отнасяте с тях човешки и те ще ви отговорят със същото. Но клиенти с навирени до небесата носове, ще ме прощават ама..., да си ебат майките. Една миналата година ме размотава 3 часа и 25 минути да мери различни модели и цветове, дори заради нея останах след края на работното време - все пак клиент е, заслужава добро отношение. И знаете ли какво стана на края на тези 3 часа и 25 минути? Мацката ми съобщи, че тя просто имала среща с гаджето, което закъснявало и нищо нямало да си купува, само убивала времето. А аз си бях изтървала вече последния рейс за Бургас, та трябваше да чакам до 3 и половина (сутринта!), когато затваряше другия магазин, за да може шефът да ме закара до вкъщи... Разберете, човек не може постоянно да се усмихва.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”