Ами да се похваля вече...."ГЕЙМ ОУВЪР"
днес ми беше последния изпит, е още не си знам по някои неща оценките, но важното е, че каквото зависеше от мен мина
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
И аз И сега ми е някакво такова заспало, безцелно. През сесията се разболявам от организираност, затова сега почвам да я лекувам с мързел, колкото мога.
Вчера мина изпитът и при чичко Токушев. Кой кат мене... Дееба тия "пленителни" сини очи... Сега не ми остава нищо друго ,освен да се сцепя на Wu Tang Killa Beez.
Не се съмнявам...Мдаа - и тройчицата му е една от любимите.Пак поне не къса масово,де... Аз също имах 4 - и на който и да кажа, че съм била на изпит при него ( който е по-запознат) викаше -"чакай да позная колко имаш -4..."
И аз почвам да имам уплах от писмените. От 1 страна - по-малко се притеснявам и по-бързо свършваме. Ама след няколко дни като си виждаме резултатите - и ИЗНЕНАДА. Няма нищо обективно.Само остава да се моля на Господ да ми се падне готина оценка.
Crematory написа:При Живчо? Ако вържеш две-три приказки пуска, а ако знаеш повече, даже и 6 може да имаш Имаш късмет, че не си френска, нас за 6ици ни караше да говорим на френски Добре, че не бях толкоз умна и си спрях амбициите до 5
Хех, не знам, не знам. Далеч не бих казал че беше лесен изпита, пък и ние успяхме да го ядосаме та доста строг ми се видя. Добре че асистенката беше там да компенсира за доброто настроение Иначе цяла седмица учих като луд и до последно не бях сигурен и дали ще го мина (като знам какви въпроси са се падали на някои). Иначе да се похваля: 6- с което ознаменувам и края на първата си сесия
got написа:И аз почвам да имам уплах от писмените. От 1 страна - по-малко се притеснявам и по-бързо свършваме. Ама след няколко дни като си виждаме резултатите - и ИЗНЕНАДА. Няма нищо обективно.Само остава да се моля на Господ да ми се падне готина оценка.
да ужасно е! освен това ако изпуснеш нещо или объркаш - край. докато ако има устен винаги може да се оправиш и си разбираш оценката веднага.
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
got написа:И аз почвам да имам уплах от писмените. От 1 страна - по-малко се притеснявам и по-бързо свършваме. Ама след няколко дни като си виждаме резултатите - и ИЗНЕНАДА. Няма нищо обективно.Само остава да се моля на Господ да ми се падне готина оценка.
да ужасно е! освен това ако изпуснеш нещо или объркаш - край. докато ако има устен винаги може да се оправиш и си разбираш оценката веднага.
Да, по- изгодно е за студента устно... Винаги може да познаеш по погледа на изпитващия дали говориш вярно, и ако не - да се направиш, че не си искал да кажеш това, ами друго...