Проучване за любовния статус на форонците!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Re: Проучване за любовния статус на форонците!
А аз какво съм виновна, че 90% от българските мъже имат кофти гени, бе , какиното!?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не знам, аз специално за ръста гледам да се съобразявам. Приятелят ми е с 5-6 см. по-висок от мен и гледам да не обувам разни кокилести обувки, когато сме заедно. Не ми е казал нищо, даже ме поощряваше да си нося уникално яките сандали на 12 см. ток, дето си взех това лято, ама на мен не ми беше окей така. Чувствах се като гигантските кукли на Роял де Лукс.
Та може да се окаже, че аз съм комплексирана на тема ръст, понеже гледам да се съобразявам в случаите, когато съм с някой около моята височина. А то аз както харесвам голееееми мъже, така нещо все средни на ръст са около мене.
Кристо, повярвай ми, нормалните мъже са много малко. Т.е. ясно е, че всеки си има кусур, но мнозинството имат такива кусури, че ако бяха медицински състояния, щяха да ги определят като несъвместими с живота.
Кристо, повярвай ми, нормалните мъже са много малко. Т.е. ясно е, че всеки си има кусур, но мнозинството имат такива кусури, че ако бяха медицински състояния, щяха да ги определят като несъвместими с живота.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
marilyn
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Аз пък с ръста хич не се съобразявам, имала съм няколко гаджета, които са били с моя ръст или по-ниски и не съм се отказвала от високите токове. Не ми пука, че е по-нисък... въпроса е човек да е!
И Кристо-нормалните са дефицит!!!
И Кристо-нормалните са дефицит!!!
Не е важно от къде идваш и на къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя си.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
ахахха точнооо!Търговецът на кристал написа:Кристо, повярвай ми, нормалните мъже са много малко. Т.е. ясно е, че всеки си има кусур, но мнозинството имат такива кусури, че ако бяха медицински състояния, щяха да ги определят като несъвместими с живота.
А иначе ... не знам за теб, но аз не съм висока /мисля че ти си по-висока от мен/, аз съм нормален среден ръст - и затова е доста тъпо да се съобразявам с някой, който е толкова нисък! Отделен въпрос е, че аз токчета не мога да нося, само платформи мога и то не всеки ден, предимно с кецове и равни ботуши или кубинки се нося и точно заради тва ми е някво смешно, когато някой ме изкара много по -висока и аз едва ли не трябва да се срамувам, разбираш ли! ХАХАХА!
То просто е някво жалко и трагично един мъж да е колкото мен или маалко по -висок от мен.
And I keep...
And I keep...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Казвате го, сякаш аз не съм сред нормалните... моля ви... 
Първо - не е кофти ген, защото в нашата нация са Митьо Пищова, Денди, Мон Дьо, Азис и... ъъ всъщност... такова...
Второ - кусурите не те правят ненормален мъж - например ако говорим за кусур тип "много повтаря думата ВСЪЩНОСТ" - това се преживява... но ако е расист, това не е кусур, а възглед, който трябва да те отблъсне. По-скоро за вашия случай - сексист
и трето - казваме, че 90% "не стават", а що не си избирате от другите 10%?
Първо - не е кофти ген, защото в нашата нация са Митьо Пищова, Денди, Мон Дьо, Азис и... ъъ всъщност... такова...
Второ - кусурите не те правят ненормален мъж - например ако говорим за кусур тип "много повтаря думата ВСЪЩНОСТ" - това се преживява... но ако е расист, това не е кусур, а възглед, който трябва да те отблъсне. По-скоро за вашия случай - сексист
и трето - казваме, че 90% "не стават", а що не си избирате от другите 10%?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В един друг форум прочетох преди време следното:
Take a woman that you hate, buy her a house and everything will be OK!
Напоследък си мисля, че е вярно, но все не насмогвам с парите за къща...
Take a woman that you hate, buy her a house and everything will be OK!
Напоследък си мисля, че е вярно, но все не насмогвам с парите за къща...
Into the endless we ride... 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Вайпър, 170 см. съм, та не може да се каже, че съм дребна, ама не съм и някакъв жираф. Ама като ги обуя тия патъци и ставам колкото баща ми, пък той хич не е от ниските. 
И да, явно аз имам проблеми с ръста на мъжете около мен, защото не си представям с кой от по-ниските си приятели бих могла да имам връзка. Имам предвид... да, сред тях има много готини хора, но дори не ми е и хрумвало, че между нас би могло да има нещо повече от приятелство. Не че би ме било срам, а просто изобщо не мога да си го представя, което е странно, защото за мен външния вид е от много малко значение и ако се влюбя в нечий характер, въпросният човек започва да ми изглежда ужасно привлекателен и на външен вид, ако и да не е такъв. Та явно всеки си има мънички глупави deal breaker-и и сега си давам сметка, че ръстът може да е такъв за мен. Сега, ако е 2-3 см. по-нисък, няма драма. Ама ако е кинта и 60 с вдигнати ръце...
Кристо, аз именно от другите 10% съм си избрала (то ако ме питаш мене, са и по-малко от 10% даже). Ама знаеш ли колко време се търсихме с него, докато се намерим? Бая беше, през което време видях от по-близо или по-далеч една сюрия боклуци/крийпове от различен калибър, затова и си позволявам да говоря.
И да, явно аз имам проблеми с ръста на мъжете около мен, защото не си представям с кой от по-ниските си приятели бих могла да имам връзка. Имам предвид... да, сред тях има много готини хора, но дори не ми е и хрумвало, че между нас би могло да има нещо повече от приятелство. Не че би ме било срам, а просто изобщо не мога да си го представя, което е странно, защото за мен външния вид е от много малко значение и ако се влюбя в нечий характер, въпросният човек започва да ми изглежда ужасно привлекателен и на външен вид, ако и да не е такъв. Та явно всеки си има мънички глупави deal breaker-и и сега си давам сметка, че ръстът може да е такъв за мен. Сега, ако е 2-3 см. по-нисък, няма драма. Ама ако е кинта и 60 с вдигнати ръце...
Кристо, аз именно от другите 10% съм си избрала (то ако ме питаш мене, са и по-малко от 10% даже). Ама знаеш ли колко време се търсихме с него, докато се намерим? Бая беше, през което време видях от по-близо или по-далеч една сюрия боклуци/крийпове от различен калибър, затова и си позволявам да говоря.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Aз на тебе не ти държа сметка, защото ти не си се оплаквала у форома от некви типове.
Другите съфоронки се оплакват... тва за лазанята ме уби, а за платформите... лелеле... то и аз съм 1,70, но по-високо момиче не може да ме комплексира - за бога!!! - всеки си мечтае да ходи с по-висока мацка, що за глупост е да се отказваш от такава?
Другите съфоронки се оплакват... тва за лазанята ме уби, а за платформите... лелеле... то и аз съм 1,70, но по-високо момиче не може да ме комплексира - за бога!!! - всеки си мечтае да ходи с по-висока мацка, що за глупост е да се отказваш от такава?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
То какво да се оплаквам - да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли. Добре, че непосредставените ми впечатления са с много малко такива "мъже" и основно черпя вдъхновение от разкази на близки приятелки (ох, сега си спомням как Имморталката ми разправяше за оня мухльо - единственото, което успях да кажа в края на историята беше: "Е, не!", щото то просто не беше за вярване).
Но искрено се забавлявам с подобни истории като тази с лазанята. Не мога, не мога да си представя що за дебил трябва да си, за да го кажеш това. Ама пак се сещам за FMI, чак се изкушавам да му изровя постовете, та да се посмеем още малко. И такива трябва да ги има.
Но искрено се забавлявам с подобни истории като тази с лазанята. Не мога, не мога да си представя що за дебил трябва да си, за да го кажеш това. Ама пак се сещам за FMI, чак се изкушавам да му изровя постовете, та да се посмеем още малко. И такива трябва да ги има.
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Важното е не да се смеем или да плачем, а нужните хора да си вадят нужните изводи. Тва с фми и аз го помня, ама беше преди години... Такива типове/типки винаги ще има, важното е все по-малко жени/мъже да се връзват. А щом някоя женка има колекция с изцепки, значи проблемът е в нейната система на избор, а не по вина на мъжете - те кво са виновни, че тя не може да си избира?
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Че аз не се оплаквам, просто си говорим тука. Аз мъж нито искам, нито си търся, както вече стана ясно, така че не знам криско кво се обажда за тия 10%. оп а грешка... кристо исках да кажа!
И защо пък да не се възползвам от възможността да позлобея зад гърба на някой бивш и да си доставя тва удоволствие да го изложа и насоля пред други хора?!
И защо пък да не се възползвам от възможността да позлобея зад гърба на някой бивш и да си доставя тва удоволствие да го изложа и насоля пред други хора?!
Последно промяна от The_Viper на 06 Ное 2012, 22:33, променено общо 1 път.
And I keep...
And I keep...
ТнК - след като ми го каза това се сбогувахме
. Нямаше сцена, съвсем прилично си беше всичко от моя страна. Той през времето, в което му обяснявах, че не сме един за друг си цъкаше по телефона и после ми каза, че ще съжалявам. Сега в момента ме избягва като бесен, което е кофти, защото баща му ни е семейният стоматолог... А бе изобщо...
Кристо, не си ги избираме такива. Именно за това такива индивиди са в миналото. Не че са цялостно лоши хора, просто определени техни черти много нараняват. Но не смятам, че е до среда и възпитание. Някои хора просто са си ... такива. Не че са тъпи, необразовани и т.н. Но имат една емоционална инвалидност, която ги прави просто невъзможни за общуване.
Кристо, не си ги избираме такива. Именно за това такива индивиди са в миналото. Не че са цялостно лоши хора, просто определени техни черти много нараняват. Но не смятам, че е до среда и възпитание. Някои хора просто са си ... такива. Не че са тъпи, необразовани и т.н. Но имат една емоционална инвалидност, която ги прави просто невъзможни за общуване.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Прав е Кристо
То дефицит, дефицит, ама като гледам примерите, които давате тука.. те направо са от Bottom 250 на най-злете евър
То бива изцепки, ама тва направо си е жив карък...
То дефицит, дефицит, ама като гледам примерите, които давате тука.. те направо са от Bottom 250 на най-злете евър
То бива изцепки, ама тва направо си е жив карък...
한류
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А Мони - тази инвалидност, не се ли взема предвид от жените, когато се решават на важната стъпка "връзка" с даден индивид. От моя гледна точка е невъзможно да избера жена, която не познавам до такава степен, че да и знам евентуални слабости като споменатите и подобни. И бих се радвал, ако жените мислят доста преди да изберат мъж за тях си. За да не се окаже, че после имал скрити дефекти - термин от правото - за какво ниво на общуване и влюбване говорим, ако не си дава сметка човек, че не може да мели брашно с другия? Или по-зле - отказва да се запознае с такива възможности и просто се втурва...
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Ние си ги избираме такива "шимпанзета" и "орангутани" и после мрънкаме. За такива генерални кретении сигнали получаваш още на първа, втора среща, друг е въпросът дали имаш желанието и опитът да ги разчетеш. Не може да търсиш все мачовци и после да се оплакваш, че ти кръшкат. Не може да си падаш по романтици, а като се обвържеш с такъв, да обясняваш колко дразнещо слаб, емоционален и драматичен. Не може да харесваш спокойни типове, а да недоволстваш, че не са спонтанни и че са студени. Или променяш представите си за идеалния/перфектния/whatever човек до себе си, или се примиряваш, че ще живееш с добрите и лошите страни на характера му и че те са едно неразривно цяло.
А тая лесбийската част... sorry, ама колко от вас, дето се изказаха, че ще сменят посоката", са били с жена и колко от вас са имали една относително стабилна връзка с мъж, та се произнасяте гръмко "Мъжете не струват, ФАРА"? Или просто си говорите, щото да сте интересни.
Една връзка се изгражда от двама и вината за неуспеха й далеч не я носи само другия. И докато не си извадим главите изотзад, дори и да срещнем Онзи, Единствения, няма как да се надяваме, че ще ни се получи.
Обичала съм и съм се раздавала много, и са ме наранявали, и игнорирали, и обиждали, но в крайна сметка си взех поуките какво искам и, най-важното, какво не искам.
А иначе, май за сефте ще си го призная и на себе си, щастливо обвързана съм.
Пийз.
P.S. ае докато го напиша това, егати флууда сте ударили. :/
А тая лесбийската част... sorry, ама колко от вас, дето се изказаха, че ще сменят посоката", са били с жена и колко от вас са имали една относително стабилна връзка с мъж, та се произнасяте гръмко "Мъжете не струват, ФАРА"? Или просто си говорите, щото да сте интересни.
Една връзка се изгражда от двама и вината за неуспеха й далеч не я носи само другия. И докато не си извадим главите изотзад, дори и да срещнем Онзи, Единствения, няма как да се надяваме, че ще ни се получи.
Обичала съм и съм се раздавала много, и са ме наранявали, и игнорирали, и обиждали, но в крайна сметка си взех поуките какво искам и, най-важното, какво не искам.
А иначе, май за сефте ще си го призная и на себе си, щастливо обвързана съм.
Пийз.
P.S. ае докато го напиша това, егати флууда сте ударили. :/
Последно промяна от dismisstorka на 06 Ное 2012, 23:40, променено общо 1 път.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.