Плуване?
Модератори: ники, Methuselah
- DevilFighter
- В началото бе словото
Аз само не можах да разбера дали за момчетата е задължително да носят шапка. Дори и ако са с много къса коса 
Софтуерно Инженерство - I курс
Bonney Nem - Life is life
Bonney Nem - Life is life
- afrodita_f
- В началото бе словото
плувния басейн е на "Академик"
А доколкото дали момчетата трябва да носят плувни шапки...да трябва да носят.Това е от гледна точка на хигиената.А за момичетата дали да са сас цял бански или с половинки каквото предпочетат,аз лично се чувствам по удобно с цял бански.Така като плувам не се притеснявам че ще ми се разварже банския или нещо такова.
По картата като гледах басейна трябва да се намира някаде до Икономическия универистет кадето са старите студентски общижития.
А доколкото дали момчетата трябва да носят плувни шапки...да трябва да носят.Това е от гледна точка на хигиената.А за момичетата дали да са сас цял бански или с половинки каквото предпочетат,аз лично се чувствам по удобно с цял бански.Така като плувам не се притеснявам че ще ми се разварже банския или нещо такова.
По картата като гледах басейна трябва да се намира някаде до Икономическия универистет кадето са старите студентски общижития.
- afrodita_f
- В началото бе словото
$@$ho написа:Я кажете наистина къде е басейна...Може ли да се ходи в дианабат че ми е на 1 крачка) И също може ли да ходим по няколко пъти в седмицата? Последната година тренирах плуване и много се зарибих
На диана бад едва ли ще можеш,не е към университета:)) А до колко пъти искаш да ходиш да плуваш ти си решаваш
- afrodita_f
- В началото бе словото
- snow_dreams
- В началото бе словото
това е перфектно, ако ние си решаваме колко пъти да се "размазваме" в басейна
е, сигурно ще има някакви определени часове, но пак е cool
жалко наистина, че няма да е в Дианабад, защото и на мен ми е сравнително близко
особено след като откриха закрития басейн там btw...някой знае ли повече инфо за него?защото аз все още плавам в Спартак... 
Поражение не съществува, докато човек не се признае за победен!
- afrodita_f
- В началото бе словото
- afrodita_f
- В началото бе словото
- afrodita_f
- В началото бе словото
- snow_dreams
- В началото бе словото
хех...де да можеше така$@$ho написа:а за басейните дали може да си изкараме студентски карти и да плуваме с намаление?? Ако е 20-30 лева месечно хич няма да ходя на академик
Поражение не съществува, докато човек не се признае за победен!