Bety_ написа:Настояваше за въпроси, получаваш ги.
„Настояването“ граничи с принудата... Дали наистина настоявах?
Bety_ написа:1. Изгрев или залез?
Изгревите ги обичам в компания, а залезите ги посрещам сам. И двете. Само отдавна не съм посрещал изгрева, както обичам...
Bety_ написа:2. Коя чужда култура ти е интересна най-много и би искал да я опознаеш; и защо? А би ли избрал да живееш другаде, освен в България и къде?
Индийската... Защото е увлякла съществени за мен Хора и искам да видя, за какво е всичкият шум... А другаде бих живял, само ако успея да си взема и микрообществото с мен...
Bety_ написа:3. Ако имаш възможност да дадеш милостиня на обикновен просяк или на уличен музикант, кого ще избереш и с какви подбуди?
Музиканта - той поне прави нещо, за да ги заслужи... Влага от душата си в това, което прави... Често, уличните музиканти не се надяват на милостиня...
Bety_ написа:4. На каква организация би дарил пари за благотворителност и изобщо как се отнасяш към подобни акции?
На такава, в която се чувствам уверен и обслужва кауза, която намирам за достойна... Отнасям се положително и често ми е неприятно, че не разполагам със средствата, които ми се иска да даря.
Bety_ написа:5. Мислиш ли, че някога ще можеш да принадлежиш на някоя друга, освен на Нея?
Необходимо е едно уточнение: аз принадлежа единствено на себе си...
Избирам да се определям като нечий... И ми е много трудно да си представя някоя да „прескочи летвата“, защото Тя я е вдигнала много нависоко...и продължава да я вдига... Не знам, дали някоя може да ме убеди да повярвам дотолкова в нея, че да избера да се определям като неин... Ще поживеем и ще видим... Вярвам, че за всичко има причина и че няма невъзможни неща...