Пише '34 с по-високи оценки' - би трябвало това да са момчета.runare написа:Колко момчета имат по-голяма от твоята?flx написа:5.48 bitchez.
[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- flx
- В началото бе словото
- Специалност: Регионално развитие и политика. Soon.
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Английски език
-
muffin
- В началото бе словото
5,60
Остана само да реша дали ще съм с психология или с ВО наесен. Поне така се надявам де. Доволно прескачам минималните балове от миналата година с по единица и нещо, но нищо не се знае. Успех на всички!
Остана само да реша дали ще съм с психология или с ВО наесен. Поне така се надявам де. Доволно прескачам минималните балове от миналата година с по единица и нещо, но нищо не се знае. Успех на всички!
никой не пише,че е изкарал 3ка или 4ка :Д все по-смешно ми става :Д
-
southernsun
- В началото бе словото
Аз имам 3.80 ... но ще разчитам на оценката от матурата по английски език 5.81. Дано смъкнат баловете тази година , че да мога да се наредя в някоя специалност:)
Ти какво искаш?southernsun написа:Аз имам 3.80 ... но ще разчитам на оценката от матурата по английски език 5.81. Дано смъкнат баловете тази година , че да мога да се наредя в някоя специалност:)
-
ivan ivanov
- В началото бе словото
Хайде още малко информация за оценките при момчетата, понеже не изобилства, а има любопитни
Имам 4.92 ; Брой мъже получили по-висока оценка : 90 ( 14.9 %) ; равна оценка : 5 ( 0.8 %)
Аз съм малко разочарован от своя резултат, исках малко повече, но явно не съм показал (приложил) достатъчно знания.
Anyways радвам се, че най-накрая излязоха ...
Късмет с Филологиите !
Имам 4.92 ; Брой мъже получили по-висока оценка : 90 ( 14.9 %) ; равна оценка : 5 ( 0.8 %)
Аз съм малко разочарован от своя резултат, исках малко повече, но явно не съм показал (приложил) достатъчно знания.
Късмет с Филологиите !
Аз имам 5,04 (71 момчета преди мен). Можеше малко повече, но колкото толкова. 
You are no one until you are talked about!
-
southernsun
- В началото бе словото
Амииии главно исках АФ , но сега с този резултат...ако не смъкнат бала едва ли.И се ориентирах към начална педагогика с английски език, арабистика , иранистика и специалност наречена южна , източна Азия , която си нямам на идея какво значи.runare написа:Ти какво искаш?southernsun написа:Аз имам 3.80 ... но ще разчитам на оценката от матурата по английски език 5.81. Дано смъкнат баловете тази година , че да мога да се наредя в някоя специалност:)
Мисля си , че на есето доста са ме орязали не вярвам на теста да съм направил толкова грешки.Надявам се бал 22.36 от максимален 24 да ми стигне за началната педагогика
- flx
- В началото бе словото
- Специалност: Регионално развитие и политика. Soon.
Ае тоз онлайн сайт е егаси прецакнята...
- woobie
- В началото бе словото
Не думай..flx написа:Ае тоз онлайн сайт е егаси прецакнята...
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
- woobie
- В началото бе словото
Между другото, тука като гледам всички за АФ са с оценка +5 и АФ ще я гледам през крив макарон май май... Ама а дано да изпадне едно място за един 18.36 бал... 
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Mиналата година за начална педагогика с английски език мин бал е някъде 14 и нещо :Дsouthernsun написа:Амииии главно исках АФ , но сега с този резултат...ако не смъкнат бала едва ли.И се ориентирах към начална педагогика с английски език, арабистика , иранистика и специалност наречена южна , източна Азия , която си нямам на идея какво значи.runare написа:Ти какво искаш?southernsun написа:Аз имам 3.80 ... но ще разчитам на оценката от матурата по английски език 5.81. Дано смъкнат баловете тази година , че да мога да се наредя в някоя специалност:)
Мисля си , че на есето доста са ме орязали не вярвам на теста да съм направил толкова грешки.Надявам се бал 22.36 от максимален 24 да ми стигне за началната педагогика
А за предучилищна педагогика с английски език 10 :Д
- rebellefleur
- В началото бе словото
Има тройки, аз съм една от тях. 
3.00 599 ( 58.6 %) 103 ( 10.1 %)
3.00 599 ( 58.6 %) 103 ( 10.1 %)
-
R@D|/|
- В началото бе словото
Имам 1 въпрос, ако на изпита съм изкарал 2-ка мога ли да кандидатствам с оценката от матура?
Можеш, успех!