Теми История 1990-2012
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Теми История 1990-2012
Steis, ние сме били в една и съща зала !!!!!!!!!! Спокойно, и аз писах за Стамболов
. Аз бях човекът, който при изписването на темите ги казах и двете. Не знаех, че имам способности на пророк,но кой знае... всичко е възможно на тоя свят
!
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Не знам, сигурно, защото ги карах от най-приятната тема към по-неприятните, но накрая се оказа, че времето няма да ми стигне и реших да си затвърждавам другите теми, защото все пак Асеневци се падна миналата година и тази, та не ми се струваше вероятно ...
Btw, има(ше) една мацка във форума, към която тая голям респект, защото, ако не се лъжа три години опитва да влезе Право, на третата записва нещо и на четвъртата се прехвърля Право.
Иначе, не съм много сигурен какво ще правя, защото работата с Правото е малко пипкава (откъм държавната поръчка), но пък имам цяло лято, та и другата година да го измисля, кхъм ... И оставането в родния ми град не е вариант, защото е малък и не мога да си представя да си седя там, та вероятно ще си изкарам втората година, ще си хвана стипендиите, отново, и ще започна работа.
Обаче на 9-ти отивам на Литература за спорта, защото ми интересно колко мога да дигна летвата, още, няма да се тормозя, защото няма смисъл, но ми е интересно ...
Иначе, Seduction, моите познати и те са много благосклонни, а като изключим Историята днес от 16:00 нататък беше прекрасен ден след като се отърсих от шока, тъй че взех да свиквам с мисълта. Другата година ще видим, но от лятото продължавам възраждане и блъскам Средновековие, та като дойде времето, ако реша да се явявам на сигурно.
И моите явявания по изпити станаха легендарни ...
Btw, има(ше) една мацка във форума, към която тая голям респект, защото, ако не се лъжа три години опитва да влезе Право, на третата записва нещо и на четвъртата се прехвърля Право.
Иначе, не съм много сигурен какво ще правя, защото работата с Правото е малко пипкава (откъм държавната поръчка), но пък имам цяло лято, та и другата година да го измисля, кхъм ... И оставането в родния ми град не е вариант, защото е малък и не мога да си представя да си седя там, та вероятно ще си изкарам втората година, ще си хвана стипендиите, отново, и ще започна работа.
Обаче на 9-ти отивам на Литература за спорта, защото ми интересно колко мога да дигна летвата, още, няма да се тормозя, защото няма смисъл, но ми е интересно ...
Иначе, Seduction, моите познати и те са много благосклонни, а като изключим Историята днес от 16:00 нататък беше прекрасен ден след като се отърсих от шока, тъй че взех да свиквам с мисълта. Другата година ще видим, но от лятото продължавам възраждане и блъскам Средновековие, та като дойде времето, ако реша да се явявам на сигурно.
И моите явявания по изпити станаха легендарни ...
- Mondscreen
- Паисий
К'во Възраждане, к'во Ново време? Всеки който учи нещо различно от Асеневци и първата половина на IX век е балък. 

И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
- lady_million
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Здравейте и от мен
Тази година и аз кандидатствам, но само ви наблюдавах до този момент "инкогнито"
На предварителните имам 4,75 и на двата изпита - ще кандидатствам право и пак по изпити се започна
Бях в 65-та зала - там, където теглиха темата. Момчето беше абсолютно учудено и се смееше като я изтегли. Между другото ми се въртеше в главата, че така ще стане и ще се повтори темата. Предизвиках съдбата
Уж си написах този път нещата, които предния път бях объркала, защото си намерих няколко грешки и си бях преговаряла много добре темата
)) Абе, по-доволна съм от предния път.
Относно контролните теми - запомних само едната, защото всички много шумяха - или пляскаха, или се смееха... Темата беше Раковски. За другата дочух нещо от сорта на Балкански или Балканска. Вероятно е от новата история.
И тези, които казват, че има измама с тегленето на теми - е ми няма. 18 плика, 18 теми. Избираш си и теглиш.
Комисията, начело с Пламен Митев ни приветстваха да сме концентрирани, блабла и ни казаха, че ще се гордеят да сме част от най-елитния университет. И после какво дочувам !? Абсолютен леш относно преписване и в нашата зала, и в зали, където са били мои приятели. Слушалки, телефони, подсказване. На никого не е правен проблем. Така че не разправяйте, че са единици тези, които преписват. Не са единици, а масовка. И най-лошото е, че не им е правена абсолютна никаква забележка. Момчето пред мен преписваше през цялото време от момичето до него и през цялото време погледът му беше там.
Успех на всички, и на преписвачите, защото е нужен малко или много. За разлика от тези хора аз се явих само с това, което ми беше в главата. Но все пак трябва да има някоя балалайка, нали?
Относно контролните теми - запомних само едната, защото всички много шумяха - или пляскаха, или се смееха... Темата беше Раковски. За другата дочух нещо от сорта на Балкански или Балканска. Вероятно е от новата история.
И тези, които казват, че има измама с тегленето на теми - е ми няма. 18 плика, 18 теми. Избираш си и теглиш.
Комисията, начело с Пламен Митев ни приветстваха да сме концентрирани, блабла и ни казаха, че ще се гордеят да сме част от най-елитния университет. И после какво дочувам !? Абсолютен леш относно преписване и в нашата зала, и в зали, където са били мои приятели. Слушалки, телефони, подсказване. На никого не е правен проблем. Така че не разправяйте, че са единици тези, които преписват. Не са единици, а масовка. И най-лошото е, че не им е правена абсолютна никаква забележка. Момчето пред мен преписваше през цялото време от момичето до него и през цялото време погледът му беше там.
Успех на всички, и на преписвачите, защото е нужен малко или много. За разлика от тези хора аз се явих само с това, което ми беше в главата. Но все пак трябва да има някоя балалайка, нали?
-
steis
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат-студент
- Курс: кандидат-студент
Е супер кажи едно здравей понеRolaan написа:Steis, ние сме били в една и съща зала !!!!!!!!!! Спокойно, и аз писах за Стамболов![]()
. Аз бях човекът, който при изписването на темите ги казах и двете. Не знаех, че имам способности на пророк,но кой знае... всичко е възможно на тоя свят
!
- Kotova
- В началото бе словото
- Специалност: история
- Курс: първи
Айде и аз да се отчета
Доволна съм горе долу от темата. Предния път допуснах грешка, която този път поправих, но пък от друга страна, темата и тоя път я знаех, също колкото и предния и дано оценките да не са същите. Резултати кога се очакват знаете ли, нещо пропуснах да чуя.
- Mondscreen
- Паисий
До 10 дни.
-
steis
- В началото бе словото
Ей да ви питам като обем до към колко го докарахте, да видя колко далече съм от евентуалната 3-ка ... 
На предварителния с 13 страници, имах 5,13.
- lady_million
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Ами аз на предварителния написах май 14 страници и имам 4,75, но си открих после грешки. Сега на редовния написах 15 и половина и съм си поправила нещата от предния път. Не е важен обемът, а това колко си написал като информация. Може да имаш и 7 страници и да имаш основни моменти, ако е вярно могат и 4 да ти пишат. Зависи от много неща - дали имаш основните неща, дискусии (примерно), дали е грамотно написано, дали нямаш грешки.
-
system_regulator
- В началото бе словото
Не го мислете този обем ,познавма хора с 7-8-9 стр. и отлични оценки ,както и такива с по над 20стр. и 2ки.
-
steis
- В началото бе словото
Пич направо те заобичах беsystem_regulator написа:Не го мислете този обем ,познавма хора с 7-8-9 стр. и отлични оценки ,както и такива с по над 20стр. и 2ки.
П.С. Да знае някой кога ще излязат резултатите?
- Mondscreen
- Паисий
Добре де... 5 коментара по-нагоре... Отделно, ако го напишеш в гугъл ти излиза на третият резултат.steis написа:П.С. Да знае някой кога ще излязат резултатите?
-
rogfed
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Да ви питам - може ли една сбъркана дата да окаже голямо влияние при оценката на написаното? Писах за Стамболов в събота, но открих, че съм допуснал грешка при датата на оставка на правителството.
-
ernow
- В началото бе словото
- Специалност: няма
- Адрес в галерията на СУ: ....
Мисля, че подобна грешка ти отнема 0,25 от оценката.rogfed написа:Да ви питам - може ли една сбъркана дата да окаже голямо влияние при оценката на написаното? Писах за Стамболов в събота, но открих, че съм допуснал грешка при датата на оставка на правителството.