Наръчник за рязане

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Re: Наръчник за рязане

Мнение от Плазмодий »

darky написа:един приятел много добре го каза, че в шепа се побират момичетата, на които бихме отказали :Д
на теб случвало ли ти се е да режеш някоя?
Изключително добре казано, разбира се огромно значение има с какви шепи мериш, но факт е, че ако някоя ни предложи в прав текст, наистина трябва да има сериозна причина да й се откаже. За да бъда по-ясен и да не ме разбирате погрешно, нека само отбележа, че критериите на мъжете за one night stand далеч не са толкова високи колкото на жените.

На мен лично в дискотека не помня да ми се е налагало да режа, не съм твърде оборотен. По принцип съм го правил, но когато се познаваш с човека в една или друга степен е различно :salute:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

викаш куцо кьораво сакато ... :lol: :mrgreen:
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Е добре, де, а само да попитам нещо, че не ми се търси в другите теми, а Плазмодий спомена нещо. Ако сте на парти или нещо подобно, питам момчетата. И ако сте с ниво на интелигентност минимум средно, ако някоя мацка ви изкефи бихте ли отишли да я заговорите и да се запознаете? Приемаме, че по принцип не сте чааак толкова социални типове.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

Темата наистина взе завой в особена посока.

Мен пък ми е много неприятно като ме спират просяци. Много ми е трудно да им откажа, но през по-голяма част от времето наистина нямам много пари, така че не го мисля много много. А пък с бабите в автобусите и по спирките много обичам да си говоря. Навеждат ме на някви много интересни мисли в много случаи. И колкото и да е странно, ме разтоварват. Абе същото като да гледаш някакъв филм/сериал/ - става въпрос за някакъв свят, в който нямаш пряко участие, просто гледаш/слушаш/ отстрани и толкова. Пък и знам, че сигурно се чувстват много самотни и затова заговарят непознати.

Пък цигари винаги давам. Странното е, че онзи ден за пръв път ми се случи непознат да ми иска цигара и да ми плати за нея ( а беше циганин). СЛучва ми се непрекъснато сносно облечени хора, с възпитано изражение да просят цигари, а тоя тип беше очевидно болен и беден и пак ми даде някви стотинки. На мен лично никога не ми се е случвало да нямам пари и цигари, и да искам фасове от непознат на улицата/спирката. Ужасно е невъзпитано, според мен. Но като имам, давам, като нямам - не давам. А колкото до същинското рязане - просто игнор и подминавам. Без да давам обяснения.

А понеже някой спомена нещо за one night stand, имам един въпрос към мъжката част от форума - може ли да си friends with benefits с някоя жена за дълго време (година примерно) без никакви чувства? (малко наивен въпрос вероятно, но е важен опитът да се разбере противоположния пол!! :mrgreen: )
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Може. И от двете страни. От опит ти го казвам.
Даже е препоръчително. Като ще си с някого за единия секс, поне да е качествен секс. А ако сменяш партньорите на две седмици (каквато е идеята на много хора за сексуална връзка - най-вече краткотрайна), трудно ще се докопаш до такъв.
Ноооо за това е необходим самоконтрол. Повечето хора са склонни да затъват в хормоните си и да "се влюбват". Други пък оте*ават приятелските отношения. Като се замисля, жените правят първото, а мъжете второто :lol: Заради това човек не бива да спи с приятелите си. Ако си мъж, ще свършиш с лепка до себе си. Ако си жена, ще свършиш с емоционално незрял човек, чийто страх от каквото и да е обвързване е по-силен от всичко друго на тоя свят (някой трябва да се пробва да впрегне това качество като лекарство в борбата с рака), респективно спираш всякакво общуване и... абе става грозно.

Изводът - не правете секс с приятелите си. Редките изключения не си струват рисковете. В такива случаи човек трябва безкомпромисно да реже. :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

Ами то в конкретния случай...никога не е имало приятелство...ама май тва не е за тоя форум, хахах ;)
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от ники »

JudyRamone написа:Е добре, де, а само да попитам нещо, че не ми се търси в другите теми, а Плазмодий спомена нещо. Ако сте на парти или нещо подобно, питам момчетата. И ако сте с ниво на интелигентност минимум средно, ако някоя мацка ви изкефи бихте ли отишли да я заговорите и да се запознаете? Приемаме, че по принцип не сте чааак толкова социални типове.
Че то едното заговаряне е най-лесното. Вече да завържеш някакъв по-смислен разговор си трябва чалъм. Тука все се дъня :lol:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ми то за разговор трябват двама ;)
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

ама си има хора, с които приказката просто не върви... :roll:
la douleur exquise
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Сис, принципно споделям мисълта ти, но не е като изключенията да са толкова редки. По мои наблюдения без хората да са безсърдечни пънове могат да си прекратят фък-отношения без да си губят бъди-такивата. :roll: Само едно не разбрах...
MidwinterSun написа:Като ще си с някого за единия секс, поне да е качествен секс. А ако сменяш партньорите на две седмици (каквато е идеята на много хора за сексуална връзка - най-вече краткотрайна), трудно ще се докопаш до такъв.
Това не е ли въпрос на... качествен подбор? Така де, някои хора може да предпочитат кракотрайните взаимоотношения заради разнообразието или по някакви други причини. Защо първосигналния повод да зарежеш някого след някоя и друга седмица да е куцащия секс? :scratch:

Бтв, много хора хич и не са убедени какви "типажи" (доколкото съществуват такива) харесват. Не са убедени в разчитането на собствената си химия. => Закъсняват с рязането. :lol: И то става по-кофти, бидейки ненавременно.
Абе, винаги има стабилна доза шанс.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Не ме разбра. Идеята ми е, че секс на две-три седмици не може да се сравнява със секс на 6-7 месеца. И като сменяш партньорите на максимум месец, никога няма да откриеш пълния потенциал на физическите ви взаимоотношения.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

MidwinterSun написа: Изводът - не правете секс с приятелите си. Редките изключения не си струват рисковете.
Ами то си има и правила в тея отношения - напр. да се споделя възможно най-малко лична информация, да няма някви излишни нежности като в сериозна връзка и т.н. Затова включих времевия елемент във въпроса, 'щото някак си колкото по-продължително е това(и колкото по начесто се случва), толкова по-голям е шансът тея правила да се нарушат и да се стигне до няква емоционална зависимост между двамата.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

fak написа:ама си има хора, с които приказката просто не върви... :roll:
=> поне 1 от двамата или е незaинтересован или е пън :lol:s
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право