МО втори курс 2010-2011г.
Модератор: MidwinterSun
-
Avrila
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
- Курс: трети
Re: МО първи курс 2009-2010г.
аз смятам да пиша френски, но няма още цветно листче къде се осъществява записването..предполагам, че трябва да се почака малко, докато се появи.. а речите за откриването бяха супер лично посветени на правото та то..може би защото говорещите го бяха завършили и мн се себеуважаваха.. което е похвално, но щеше да е приятно да чуем какво ще стане от нас...нещо такова:) до утре, колеги;)
~"I do it for the joy it brings,
because I am a joyful girl.
The world owes me nothing,
but we owe each other the world"~
Ani Difranco
because I am a joyful girl.
The world owes me nothing,
but we owe each other the world"~
Ani Difranco
- Zari_M
- В началото бе словото
- Специалност: МО
- Курс: първи
nazence написа:Аз пък днес закъснях и нито знаех къде се е съсрдеточила МО аудиторията, нито успях да разбера кой знае какво за езиците. На таблото имаше информация само за немски език. На мен ми се иска като втори език да уча испански, но имам неприятното усещане, че няма много желаещи. Гледам, че се записвате за спорт. Той задължителен ли е или факултативен?
Освен това днес на таблото беше закачена програмата, в която пише, че Реториката е в четвъртък. Та последно четвъртък ли е, или утре?
Ооо, аз съм на 100% за испански като втори и бях супер озадачена защо няма никаква информация за него на никое от всичките листчета?! За френски има, за немски...за всичко, но не и за испански. Малко се стреснах да не би изобщо да не може...но няма как...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Добре дошли в жестоката действителност на ЮФ. Този факултет има навика да забравя, че в него учат и международници.Avrila написа:а речите за откриването бяха супер лично посветени на правото та то..може би защото говорещите го бяха завършили и мн се себеуважаваха.. което е похвално, но щеше да е приятно да чуем какво ще стане от нас...нещо такова:)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Eleny
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
Привет на всички колеги
Относно езиците- тъкмо се обадих в отдел студенти, на таблата трябва да има информация за отделните езици и телефон на преподавателите. Имало и срокове- явно утре ще разбера подробности на място.
Испански би трябвало да има със сигрност, поне предишните години имаше.
Мен по-скоро ме вълнува въпросът с третия език, който е избираем, но утре ще се изяснят тези въпроси.
А пък за реториката- силно се надявам да е във вторник, защото не ми се иска напразно да отида в СУ в 7 сутринта
Относно езиците- тъкмо се обадих в отдел студенти, на таблата трябва да има информация за отделните езици и телефон на преподавателите. Имало и срокове- явно утре ще разбера подробности на място.
Испански би трябвало да има със сигрност, поне предишните години имаше.
Мен по-скоро ме вълнува въпросът с третия език, който е избираем, но утре ще се изяснят тези въпроси.
А пък за реториката- силно се надявам да е във вторник, защото не ми се иска напразно да отида в СУ в 7 сутринта
"Красивото и нежно име с остър ръб- Мария" П.П.
- Ralie
- От дъжд на вятър
Спокойно, ако ни прецакат така няма да си само ти :Р Аз днес записах 1ви немски и също се чудя за втория между френски и испански, освен ако няма руски като опция... Някой знае ли дали може?
-
nazence
- В началото бе словото
- Специалност: МО, МСЮИЕ
Заглавие: Re: МО първи курс 2009-2010г.Публикувано на: 05 Окт 2009, 15:38
Пишеща машина
Регистриран на: 10 Мар 2009, 09:44 Абе с тия езици е голям филм, принципно, аз се колебая между испански и френски
Относно групата - всички, които познавам и учат МО ми казват "абе за 2ри език си мисля испански, но не знам дали ще се съберем група"
@nazence
Всички от ЮФ бяхме в 272 аудитория.Там се открива учебната година на факултета
Знам къде се открива учебната година, имах предвид къде точно в залата са се съсредоточили МО възапитаниците. Както вече се убедихме сами тя не е никак малка
Но това вече мина.. благодаря за отговора, по-спокойна съм, че има толкова много желаещи за испански
Пишеща машина
Регистриран на: 10 Мар 2009, 09:44 Абе с тия езици е голям филм, принципно, аз се колебая между испански и френски
Относно групата - всички, които познавам и учат МО ми казват "абе за 2ри език си мисля испански, но не знам дали ще се съберем група"
@nazence
Всички от ЮФ бяхме в 272 аудитория.Там се открива учебната година на факултета
Знам къде се открива учебната година, имах предвид къде точно в залата са се съсредоточили МО възапитаниците. Както вече се убедихме сами тя не е никак малка
- xRainx
- Стенограф
е то аз се засякох само с един пич от МО, с който си се познавах преди. аз и никого не познавам, че да знам. има време за т'ва.
утре ще се търсят тея листчета явно. и да, дано има Реторика, 'щото аз ще ставам в 5 и 30, а съм свикнал да заспивам в 4. и ако не спя за тоя дето духа..
нали като ходим на Реторика се нулира ППУ и няма нужда да ходим на него? щото на правистите май е факултативен и при тях избираемият е точно ППУ, а ние имаме избор..
едит: да, видях, като си посещаваш Реториката си попълваш квотата от един избираем. супер. <3
утре ще се търсят тея листчета явно. и да, дано има Реторика, 'щото аз ще ставам в 5 и 30, а съм свикнал да заспивам в 4. и ако не спя за тоя дето духа..
нали като ходим на Реторика се нулира ППУ и няма нужда да ходим на него? щото на правистите май е факултативен и при тях избираемият е точно ППУ, а ние имаме избор..
едит: да, видях, като си посещаваш Реториката си попълваш квотата от един избираем. супер. <3
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

- happyswift
- Флъдзила
Сторме, това къде го видя
Иначе, да, малко е тъпо, че ни удрят такъв игнор.Даже зам министъра на външните работи не каза нищо за нас
Не че ще страдам нещо, но все пак...
Иначе, да, малко е тъпо, че ни удрят такъв игнор.Даже зам министъра на външните работи не каза нищо за нас
- xRainx
- Стенограф
обяснено е в темата за избираеми дисциплини в МО по-надолу в самия подфорум на ЮФ, виж я. а и в сайта със специалността /от официалния на СУ си пише/.happyswift написа:Сторме, това къде го видя
заеби. оно сме скрити лимонкье.
рокфелере, провери, може и да има. не се бяха попълнили все още много хора, утре отиди.
The storm is coming...

- happyswift
- Флъдзила
Аз до колкото разбрах можем да си влизаме и на реторика и на ППУ и накрая трябва да си изберем един от тия за изпит
?
?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе вие и двете можете да вземете. Просто ви е задължително да имате поне едното.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това е така за правото. Там реториката е факултативен, а ППУ - избираем.
Но за МО и двете са избираеми.
Но за МО и двете са избираеми.

- xRainx
- Стенограф
*хлъцва*
егати, да стана рано и то за сефте да ни ебнат. така се случва
пичове, само аз ли нещо не чатнах от лекцията по Конституционно право? Преподавателката говори добре, но ми дойде малко хаотично като че ли. Или може да е било от заспалото ми настроение поради ставането в 5 и 30 :>
Суифте, не знам ти беше ли на лекции днес, уж организирах да се прави списък за 1 език английски, 'ма една девойка ще отговаря за него и утре ще ги метне /в 236 май-май/.
Стягайте се, че утре ни очаква егати юроша :д
егати, да стана рано и то за сефте да ни ебнат. така се случва
пичове, само аз ли нещо не чатнах от лекцията по Конституционно право? Преподавателката говори добре, но ми дойде малко хаотично като че ли. Или може да е било от заспалото ми настроение поради ставането в 5 и 30 :>
Суифте, не знам ти беше ли на лекции днес, уж организирах да се прави списък за 1 език английски, 'ма една девойка ще отговаря за него и утре ще ги метне /в 236 май-май/.
Стягайте се, че утре ни очаква егати юроша :д
The storm is coming...

- freak'out
- В началото бе словото
- Специалност: международни отношения
хах,от лекцията и аз малко разбрах,а от по-задните редове нз как се е чувало..
- happyswift
- Флъдзила
Сторме, да, даже те видях днес.Доста силно викаш да ти кажа
Дам, утре ще има яко..........
Надявам се, че няма да е като по ОТП "здр, чао" и да правим оборот на кафенетата около университета
Дам, утре ще има яко..........
Надявам се, че няма да е като по ОТП "здр, чао" и да правим оборот на кафенетата около университета