Как се отрязва правилно....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Re: Как се отрязва правилно....
Стига сте се рязали, а правете любов
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Как да правя любов с някого, който не иска да ме види и при това не ми го казва директно, а само ми мълчи?
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Не е задължително да мълчи.
Може просто да се държи като задник. С надеждата, че ти ще му биеш шута по-скоро. Естествено, убедена, че това е било твоя идея... и че без него ти е по-добре...
пфуууу
Може просто да се държи като задник. С надеждата, че ти ще му биеш шута по-скоро. Естествено, убедена, че това е било твоя идея... и че без него ти е по-добре...
пфуууу
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Напълно, напълно съм съгласна!JudyRamone написа:Вие мъжете сте глупаци... нямате смелост да кажете едно простичко "НЕ". Вместо това трябва да се лъже, да се увърта, да се игнорира и въобще вие сте на принципа "по-добре да не казвам нищо (не ми дреме че тя се измъчва в очакване), отколкото да я отрежа директно". Смешни сте.
Според мен проблемът се корени до някъде в това, че казвайки категорично "НЕ" си затварят окончателно всякакви възможни втарички за секс....
Ха-ха-ха!!!Chapelain написа: щото повечето сме чворове и лъжем трудно
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз съм повече на мнението на МидуинтърСън - правят така, защото са страхливци и са тъпи п*тки. Не го разбирам.. да, това е повече женско поведение и именно това ме вбесява толкова много.Mushmul написа:Напълно, напълно съм съгласна!JudyRamone написа:Вие мъжете сте глупаци... нямате смелост да кажете едно простичко "НЕ". Вместо това трябва да се лъже, да се увърта, да се игнорира и въобще вие сте на принципа "по-добре да не казвам нищо (не ми дреме че тя се измъчва в очакване), отколкото да я отрежа директно". Смешни сте.
Според мен проблемът се корени до някъде в това, че казвайки категорично "НЕ" си затварят окончателно всякакви възможни втарички за секс....
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Абе я да мълчите, жените прилагат същата тактика, за да не загубят някого и "за да си го запазят като приятел". Което значи резерва. И после - резерва на резервата.
Ако има страх при мъжете, той е не толкова, че не иска да губи някоя (щото жени за секс, пък и за връзка - дал бог), просто го е страх да не му налети с тупаници, истерични крясъци, нокти, зъби.... всякакви откачалки-жени ги има, не могат да приемат, че са *и тук слагате, квото са* и на тях "НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИМ ОТКАЗВА". Докато при мъжете не е така - те като чуят Не, и се изпаряват, е освен ако не са откачалки де.
Това с резервирането на някого, с оглед секс, е пълна тъпотия, но вероятно сега всички ще ми скочат, че не е така.... оф, добре, сменям си мнението - не е тъпотия.... оф, сега ше ми скочат, че е.... абе нямате оправия и тва е...
Ако има страх при мъжете, той е не толкова, че не иска да губи някоя (щото жени за секс, пък и за връзка - дал бог), просто го е страх да не му налети с тупаници, истерични крясъци, нокти, зъби.... всякакви откачалки-жени ги има, не могат да приемат, че са *и тук слагате, квото са* и на тях "НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИМ ОТКАЗВА". Докато при мъжете не е така - те като чуят Не, и се изпаряват, е освен ако не са откачалки де.
Това с резервирането на някого, с оглед секс, е пълна тъпотия, но вероятно сега всички ще ми скочат, че не е така.... оф, добре, сменям си мнението - не е тъпотия.... оф, сега ше ми скочат, че е.... абе нямате оправия и тва е...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Бах, страхуват се от тупаници. Коя жена ще ти налети, като си 3 пъти по-силен от нея и перфектно знаеш как да й извиеш ръцете зад гърба, така че да не може да направи нищо?
Страх ги е от сцените на рев и сополи. От драмата. Не от физическа вреда, нанесена от клечестото същество срещу теб (което по мои наблюдения може максимум да размахва безпомощно ръчички във въздуха. Ама вие такива си ги избирате - клечави. И после да ви е страх от тях? Да бе, да...)
И като заговорихме за драма, и мъжкият пол не е особено добър. Знаеш ли колко пъти са ми ревали? Ужас
Все тая... Всичко друго е по-добро от това взаимно да се размотавате и да си губите времето.
Страх ги е от сцените на рев и сополи. От драмата. Не от физическа вреда, нанесена от клечестото същество срещу теб (което по мои наблюдения може максимум да размахва безпомощно ръчички във въздуха. Ама вие такива си ги избирате - клечави. И после да ви е страх от тях? Да бе, да...)
И като заговорихме за драма, и мъжкият пол не е особено добър. Знаеш ли колко пъти са ми ревали? Ужас
Все тая... Всичко друго е по-добро от това взаимно да се размотавате и да си губите времето.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Ревали са ти, щото си избираш ревльовци, на мен що не ми реват? Или на Джуди Трибиани, например?
Никой свестен мъж не може да удари жена. И те го знаят и с кеф налитат с (колкото и да са малки) юмручета. Не съм учил карате, че да се защитавам срещу истерички, моля, моля. Пък аз не си ги избирам клечави, все пак най-важното в една връзка, не е мъжа да може да носи жената на конче, на врата си.
Никой свестен мъж не може да удари жена. И те го знаят и с кеф налитат с (колкото и да са малки) юмручета. Не съм учил карате, че да се защитавам срещу истерички, моля, моля. Пък аз не си ги избирам клечави, все пак най-важното в една връзка, не е мъжа да може да носи жената на конче, на врата си.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Дам, парадоксално е как жените не могат да решат дали да са слабия пол (слаба съм, не мога да нося тежко и като удрям не боли) или силния (и сама мога да сменя бушона и да наторя градината, никой не ми трябва).
Колкото до темата - да откажеш на жена е безценно като усещане, жалко,че мъжката психика (и моята в частност, че да не ми скачате излишно) не може лесно да преодолее първичното желание за сеитба във всяка отворена градинка.

Колкото до темата - да откажеш на жена е безценно като усещане, жалко,че мъжката психика (и моята в частност, че да не ми скачате излишно) не може лесно да преодолее първичното желание за сеитба във всяка отворена градинка.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Сигурно е правилно да каже "Ами, екстра, мен и без друго не ми пука много".MidwinterSun написа:И като заговорихме за драма, и мъжкият пол не е особено добър. Знаеш ли колко пъти са ми ревали? Ужас![]()
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Никоя от двете крайности не е добър вариант.
Ама хора всякакви...
Ама хора всякакви...

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
JudyRamone написа:Аз съм повече на мнението на МидуинтърСън - правят така, защото са страхливци и са тъпи п*тки. Не го разбирам.. да, това е повече женско поведение и именно това ме вбесява толкова много.Mushmul написа:Напълно, напълно съм съгласна!JudyRamone написа:Вие мъжете сте глупаци... нямате смелост да кажете едно простичко "НЕ". Вместо това трябва да се лъже, да се увърта, да се игнорира и въобще вие сте на принципа "по-добре да не казвам нищо (не ми дреме че тя се измъчва в очакване), отколкото да я отрежа директно". Смешни сте.
баш заради секса си е, няма какво да се лъжем. то в това се изразява страхът де - ако я отрежа, може скоро да не ми се отвори възможност да го правя.. и тн и тн
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- ники
- Легендарен флуудър
Или пък на вас жените като ви се каже НЕ и вие разбирате, че момчето може би има е нужда да помисли и не е сигурен. И накрая, след като той 20 пъти ви е казал НЕ, вие си казвате "Ееее, какво му пречеше просто да каже едно НЕ в началото. егаси путката"
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
хахаха, е едно е да кажеш не, а е друго "ми за сега не знам, но по-нататък ще видим" или нещо от сорта...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- ники
- Легендарен флуудър
А дали ти не разбираш опита на момчето да ти каже, че няма никакъв шанс по по-деликатен начин? Щом ти казва "по-нататък ще видим", значи в момента можеш да забравиш и това е. А "по-нататък" е, за да не се обидиш нещо.