Индология 2

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Публикувай отговор
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Re: Индология 2

Мнение от Kuln »

И ти имаш бе жина. Само че аз всяка сутрин идвам да те мацам с фон дьо тените, че да не се срамиш по улиците.
Изображение
Sole
В началото бе словото

Мнение от Sole »

Aaa, така ли станало? Ох, добре! Тамън щях да тръгвам с куче точкотърсач по домовете на хората!
Изображение
Sole
В началото бе словото

Мнение от Sole »

Колеги първокурсници, кажете, бре! Кога имате с Валя и по кое време, че да наминем да се видим, да се запознаем? :)

Edit: Да добавя, в случай, че не са се сетили да ви кажат, че:

"По повод отпътуването от страната на досегашния индийски посланик в София Н. пр. г-н Лал Динглиана и съпругата му, Клуб „Приятели на Индия” организира прощална вечер на 12 септември 2009 г., събота, от 17.00 ч. в Club macao - вход от фоайето на кинозалата на Народно читалище „Славянска беседа”, ул. „Г. С. Раковски” 127. "

Може и там да се видим, ако ви се идва :)
Изображение
Аватар
SheAndHerDarkness
Да живей словото
Специалност: Индология
Курс: първи

Мнение от SheAndHerDarkness »

Ами сега имаме със Симона Попова, до края на уводния курс трябва да се появи още някой :scratch: А доколкото разбрахме, с Валя Маринова ще имаме чак след 1-ви...Иначе всеки ден сме в ЦИЕК от 1 до 7, събота и неделя от 8 до 3... Другите колеги нещо не се сещат да влизат да пишат, май и част от тях още нямат интернет... Хайде, идвайте да се запознаваме, видяхме вече трички от втори курс, искаме още, да сме сигурни, че има живи и не съвсем побъркали се след този уводен курс :lol:
Бягам аз да уча думички, ще ви чакаме - ние другаде, освен в ЦИЕК няма къде да ходим в следващите 20 дни :wink:
What is our flesh for,
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Ееее, сигурно с Елица Константинова ще имате. Щом всеки ден сте от 1 до 7, значи няма как и да дойдете да изпратим посланика, но здраве да е.
Изображение
Sole
В началото бе словото

Мнение от Sole »

Еее, ние на Симона в часовете не искаме да влизаме, че да не я притесняваме. Тя на нас не ни е преподавала (освен един час, като я изпитваха :lol: ), така че и в четвъртък като идвахме и видяхме, че сте с нея, решихме да не пречим. А то ние сме с Kuln трети курс, така че ще видите, че хората оцеляват :mrgreen:
Айде успех, пък дано се видим някой ден. Ако не сега, най-късно на 1-ви :)
Изображение
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

А то след първи няма как да не се засичаме предвид, че и двата курса ще сме в една смяна и така. Просто е неизбежно :)
Изображение
Аватар
IceWand
В началото бе словото

Мнение от IceWand »

Колеги, аз пак имам запитване. :oops:
Някой вече да е чул кога ще е откриването на учебната година в ЦИЕК? Като час и зала, евентуално?
Cause I can see
The very worst part of you
Is me
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Е, залата няма как да е по-различна от 6А. А за час миналата седмица поне нищо не пишеше.
Изображение
Sole
В началото бе словото

Мнение от Sole »

Ще питам утре (дано се сетя) и ще докладвам!
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Колежки, какво стана със задължителния избираем? :?
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
zvezdichka
В началото бе словото

Мнение от zvezdichka »

Здравейте! Аз съм от специалност Полтугалска филология, нещо съвсем не свързано с Индологията. Но един ваш преподавател - Галина Соколова трябва да ми подпише документите по Еразъм. Знам, че приемното й време е в понеделник, но ще съм ви много благодарна, ако ми кажете кога горе-долу има часове и съответно мога да я намеря! Благодаря ви!
Няма невъзможни неща!
Аватар
Mescalito
В началото бе словото

Мнение от Mescalito »

Здравейте, индолози! :Р
Бях се настроил аз така през целия 12 клас да уча английска филология, но в последно време се запалих по индологията, та реших да питам горе-долу с каква оценка се влиза с тази специалност, че брачедката тука ме плаши, че едва ли ще успея, ако имам под 5.50 примерно на изпита..
Благодаря предварително и силно се надявам да Ви наричам колеги след някой-друг месец! :)
~
Аватар
gothwolf
В началото бе словото
Специалност: унгарска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от gothwolf »

Mescalito написа:Здравейте, индолози! :Р
Бях се настроил аз така през целия 12 клас да уча английска филология, но в последно време се запалих по индологията, та реших да питам горе-долу с каква оценка се влиза с тази специалност, че брачедката тука ме плаши, че едва ли ще успея, ако имам под 5.50 примерно на изпита..
Благодаря предварително и силно се надявам да Ви наричам колеги след някой-друг месец! :)
Всичко е много относително, тъй като всяка кандидат-студентска кампания е различна. Примерно минималният бал за Индология, момчета, миналата година след трето класиране е бил 24.54, което означава, че ако това въпросно момче е имало шестица от дипломата по български и шестица - по чужд език, че е изкарало 4.18 на изпита. През 2008/2009г. минималният бал за момчета е бил 25.05, което значи (по горната схема), че последният влязъл е имал 4.35 на изпита.
Тази година балообразуването се извършва по различна схема и максималният бал не е 30, а 24, което ще рече, че вие ще сте първите, които ще съставят статистиката по новата схема и няма как да сравняваме с минали кандидат-студентски кампании. (но според мен едно 4.50-4.75 те устройва :))
Тованакт сунсэгум, сунсэгум и сунсим ат пойтэгум – ам такем эруптэгум, таса латдыл лавуӈкве ат вермегум.
Аватар
Mescalito
В началото бе словото

Мнение от Mescalito »

Дано да е така!
Благодаря за отговора ;)
~
Публикувай отговор

Обратно към “ФКНФ”