Crematory
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Re: Crematory - 27.09.2008, Христо Ботев
Съжалявам ако някой е питал вече, но защо темите за метъл концерти седят, а всичко останало се заключва под предлог, че имало обща тема?

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Копелееееееее, няма такъв концерт
Не си чувствам тялото, мозъкът ми пулсира и направо не ми се мисли в какво състояние ще ми бъде вратът утре. Нямам сили даже да си събуя кецовете. БЕШЕ УМОПОМРАЧИТЕЛНООО! Който не дойде, само може да съжалява. Harald Heine се хвърли в ръцете миииии!!!
Мързи ме да пускам сетлист, пък и парчетата на немски не знам кои точно бяха ("Fly", "Shadows of Mine", "Ist Es Wahr" и още няколко, но нека Vintersorg да каже, че да не взема да се изложа
). Отивам да спя с чорапите
. Наздраве!
Edit: Лорд Носферату и Жорко - извинявайте, че не дойдох с вас в "Строежа", но... мре ми се направо. Запазвам правото си за друг път, ок?
"...Left the ground
Touch the skies, just like butterflies
Leave the thoughts behind, let the sun go blind..."
Edit: Лорд Носферату и Жорко - извинявайте, че не дойдох с вас в "Строежа", но... мре ми се направо. Запазвам правото си за друг път, ок?
"...Left the ground
Touch the skies, just like butterflies
Leave the thoughts behind, let the sun go blind..."
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мн рано е свършил 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Бе има такива концерти, ама тоя си беше чудесен. Аз не ходих в строежа, прибрах се да си доработвам.Blood Countess написа:Копелееееееее, няма такъв концерт![]()
![]()
Не си чувствам тялото, мозъкът ми пулсира и направо не ми се мисли в какво състояние ще ми бъде вратът утре. Нямам сили даже да си събуя кецовете. БЕШЕ УМОПОМРАЧИТЕЛНООО! Който не дойде, само може да съжалява. Harald Heine се хвърли в ръцете миииии!!!
![]()
![]()
Мързи ме да пускам сетлист, пък и парчетата на немски не знам кои точно бяха ("Fly", "Shadows of Mine", "Ist Es Wahr" и още няколко, но нека Vintersorg да каже, че да не взема да се изложа
). Отивам да спя с чорапите
![]()
. Наздраве!
![]()
Утре може мъничко да ме наболява вратът, но съм свикнал:).
И в моите ръце се хвърли, добре, че успях овреме да пусна фотоапарата и телефона, че тогава снимах и с двете :Р
Жорко да разказва какво е било в строежа, а от мен - сетлист :Р

Другите снимки вероятно утре, като ги поизсветля.
едит: май в погото съм си треснал носа по-здраво, отколкото си мислех, да го... горкият ми хубав нос
Последно промяна от Лорд Носферату на 28 Сеп 2008, 16:41, променено общо 1 път.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сетлистът ти е фалшификат - изпълниха "Tears of Time" 2 пъти
. Малко съм разочарована, че пропуснаха "For Love", "I Saw The Angels Fly" и "Moonlight", но нали ми изпяха "Pray", нека не ставам нахална
.
Прехвърлям се в другата темичка да пиша за The Revenge Project, защото снощи останах много приятно изненадана от тях
.
Прехвърлям се в другата темичка да пиша за The Revenge Project, защото снощи останах много приятно изненадана от тях
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Кой искаше снимки?
Тадаа.
Старият ми акаунт се напълни, ама аз затова си имам няколко :Р
Почти всички съм ги изсветлявал, щото от по-далечко снимах. Не са ми най-хубавите снимки, но все пак.
По-натам ще кача и клипчетата от телефона, че блутутът нещо се бъгна.
ПП: Винтержоро, питай я Марти (нали така беше?) да не се е обидила нещо, като предложих да я вдигна да гледа. Че се зачудих
Тадаа.
Старият ми акаунт се напълни, ама аз затова си имам няколко :Р
Почти всички съм ги изсветлявал, щото от по-далечко снимах. Не са ми най-хубавите снимки, но все пак.
По-натам ще кача и клипчетата от телефона, че блутутът нещо се бъгна.
ПП: Винтержоро, питай я Марти (нали така беше?) да не се е обидила нещо, като предложих да я вдигна да гледа. Че се зачудих
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
Ето ме и меееееен!!!
Най-после нет
И коментари написали хората, браво на вас, бе! Мислех, че ще лежим всички с болки в раменете и вратовете три дни и три нощи... Лорде, браво за снимките! Особено тези, дет сме тримцата на тях са просто куул!!!
Аз имам около 40 снимки в телефона, но ще ги сваля чак в събота, когато се прибера в Ботевград, че кабела ми е там.
Ох, дано тази, дето съм с Феликс излезе...
Иначе какво да кажа... Убийствен концерт! Просто убийствен! В повечко ми дойде здравата дет метъл загрявка от около два часа, която - макар и доста професионално изпълнена от нашите момчета - ми разказа играта отвсякъде. Но чакането си заслужаваше - Крематори!!!
Ние с Блъди и Лорда бяхме на предни позиции току на метър от загражденията, докато кака Крематори благоразумно се настани на седалките заедно с целия ни багаж! А ентусиазмът беше много на ниво - все пак пичовете даваха автографи преди концерта, стиснахме си ръцете, говорихме си, снимахме се!!! Не можех да повярвам - Крематори са пред мен, разписват ми се на билета, а аз им обяснявам къде са ми откъснали контролата, щото те учудено питаха: "Абе тука не трябваше ли да се откъсне тая част?"
Забравих и немски, и всичко...
Прибрах безценните сувенири - картичката и билета, и хайде към залата.
Сетът беше супер, макар и малко под очакванията ми, защото не изпълниха някои много любими мои песни. Но пък почнаха ударно де! Не се кефя на албума Pray, но още с втората песен Fly ми изкараха акъла! Fly, fly to the ocean... - наживо в Студентски граааад, кога ли съм го мечтал товааа!!!
Момчетата се раздаваха супер много! Личеше, че са възхитени и от публиката. И как няма, братче! Скъсахме се да крещим и да скачаме
Изпълниха The Fallen, Shadows Of Mine, Ist Es Wahr, Tears Of Time, When Darkness Falls, Kein Liebeslied все пак...Да не говорим за биса, на който разтресоха I Never Die и Тemple Of Love...
Безумно яко! Постоянно хвърляха някакви напитки - аз успях да грабна една газирана вода, което си е късмет, щот примерно бира нямаше какво да я правя...
А това с трибагреника беше култово наистина...Феликс накрая го разцелува и се скъса от благодарности... Харалд се качи на оградата, после залитна, но го хванахме за краката. Той пък взе, че скочи направо в публиката и го понесохме на ръце (Блъди се кефи, щот беше гол до кръста, хаха).
Честно казано, в предните редове по едно време беше истинска борба за оцеляване. С Лорда видяхме малко зор, докато се опитвахме да предпазим компанията от пияни субекти с широки голи гърбове... Но като се опиеш от обстановката, изобщо не ти пука дали си сред тълпа крещящи зверове или те блъскат от всички страни...
С Марти наистина се замъкнахме до Строежа, където обаче вече се пълнеше с хора, вътре беше претъпкано и задимено и след като постояхме 15-ина минути решихме, че ще ни дойде в повече да издевателстваме над себе си тази вечер - в крайна сметка слухът може и да е бил чист пиарски трик на "Строежа". Но и да не е - карай, видяхме Крематори!!!
ПС: Лорде, споко, нищо й няма на Марти. Всъщност са й предлагали и други - тя беше възмутена от един дребен батка, който бил по-нисък от нея, но й предложил да я вдигне на раменете
Най-после нет
И коментари написали хората, браво на вас, бе! Мислех, че ще лежим всички с болки в раменете и вратовете три дни и три нощи... Лорде, браво за снимките! Особено тези, дет сме тримцата на тях са просто куул!!!
Аз имам около 40 снимки в телефона, но ще ги сваля чак в събота, когато се прибера в Ботевград, че кабела ми е там.
Иначе какво да кажа... Убийствен концерт! Просто убийствен! В повечко ми дойде здравата дет метъл загрявка от около два часа, която - макар и доста професионално изпълнена от нашите момчета - ми разказа играта отвсякъде. Но чакането си заслужаваше - Крематори!!!
Ние с Блъди и Лорда бяхме на предни позиции току на метър от загражденията, докато кака Крематори благоразумно се настани на седалките заедно с целия ни багаж! А ентусиазмът беше много на ниво - все пак пичовете даваха автографи преди концерта, стиснахме си ръцете, говорихме си, снимахме се!!! Не можех да повярвам - Крематори са пред мен, разписват ми се на билета, а аз им обяснявам къде са ми откъснали контролата, щото те учудено питаха: "Абе тука не трябваше ли да се откъсне тая част?"
Забравих и немски, и всичко...
Сетът беше супер, макар и малко под очакванията ми, защото не изпълниха някои много любими мои песни. Но пък почнаха ударно де! Не се кефя на албума Pray, но още с втората песен Fly ми изкараха акъла! Fly, fly to the ocean... - наживо в Студентски граааад, кога ли съм го мечтал товааа!!!
Момчетата се раздаваха супер много! Личеше, че са възхитени и от публиката. И как няма, братче! Скъсахме се да крещим и да скачаме
Безумно яко! Постоянно хвърляха някакви напитки - аз успях да грабна една газирана вода, което си е късмет, щот примерно бира нямаше какво да я правя...
А това с трибагреника беше култово наистина...Феликс накрая го разцелува и се скъса от благодарности... Харалд се качи на оградата, после залитна, но го хванахме за краката. Той пък взе, че скочи направо в публиката и го понесохме на ръце (Блъди се кефи, щот беше гол до кръста, хаха).
Честно казано, в предните редове по едно време беше истинска борба за оцеляване. С Лорда видяхме малко зор, докато се опитвахме да предпазим компанията от пияни субекти с широки голи гърбове... Но като се опиеш от обстановката, изобщо не ти пука дали си сред тълпа крещящи зверове или те блъскат от всички страни...
С Марти наистина се замъкнахме до Строежа, където обаче вече се пълнеше с хора, вътре беше претъпкано и задимено и след като постояхме 15-ина минути решихме, че ще ни дойде в повече да издевателстваме над себе си тази вечер - в крайна сметка слухът може и да е бил чист пиарски трик на "Строежа". Но и да не е - карай, видяхме Крематори!!!
ПС: Лорде, споко, нищо й няма на Марти. Всъщност са й предлагали и други - тя беше възмутена от един дребен батка, който бил по-нисък от нея, но й предложил да я вдигне на раменете
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти пък... защо не премълча за потните, огромни, пияни и голи бели мъже??

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Но пък премълчах за разгърдените пияни, надрусани и с размазан грим фенки, нали?

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Хех, това ми беше другата теория - че го е помислила за евтин опит за свалкаVintersorg написа: ПС: Лорде, споко, нищо й няма на Марти. Всъщност са й предлагали и други - тя беше възмутена от един дребен батка, който бил по-нисък от нея, но й предложил да я вдигне на раменете
Може вярно от Строежа да са пуснали слуха за Крематори. Но пък навремето като бяха Содом и след концерта ходили да пият с едни познати, дето ги чакали да излязат, че да им искат автографи.
Между другото, много ме зарадва това, че имаше раздаване на автографи. За втори път виждам нещо такова и много се надявам да става все по-често. И от това всички печелят - групата, пича с тениските, феновете :Р
И аз се надявах да хвана някое шишенце, като летяха, ама най-близкото беше на половин метър от ръката ми :Р Но съм доволен на сетлиста. Втори ми е, след този на Гама Рей
Яд ме е само, че забравих да се снимам с кака Крематори. Пу да си имам тиквата блееща. На следващия концерт.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Като гледах какво пого ставаше по едно време (особено на загрявката), направо се притеснявах за вас. 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Той Лорда точно тогава в най-напечените моменти ми връчваше фотоапарата и телефона за съхранение и отиваше да се бие мъжки в погото
Но по едно време, когато вече бях се вклинил току до самата ограда, отзад започнаха да връхлитат някакви и беше голямо меле...Нищо де, с тоя заседнал живот малко тупалки са си упражнение
Но по едно време, когато вече бях се вклинил току до самата ограда, отзад започнаха да връхлитат някакви и беше голямо меле...Нищо де, с тоя заседнал живот малко тупалки са си упражнение
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Оная, дето отнесе тупаника ли?Vintersorg написа:Но пък премълчах за разгърдените пияни, надрусани и с размазан грим фенки, нали?![]()
![]()
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Бутанка рулз :Р Така се топят калорииVintersorg написа:Той Лорда точно тогава в най-напечените моменти ми връчваше фотоапарата и телефона за съхранение и отиваше да се бие мъжки в погото![]()
![]()
Те отзад да си връхлитат, мен и теб трудно ще ни поместят, мисля :Р
- NiksY
- В началото бе словото
Яко е било:) На следващия концерт ще ви се натреса и аз. 
Последно промяна от NiksY на 29 Сеп 2008, 18:03, променено общо 1 път.