^PrincessA^ написа:Защо мислиш, че ще чуеш коренно противоположни "характеристики" за себе си? Изпращаш противоположни послания ли? Или смяташ, че едно и също поведение може да бъде изтълкувано коренно противоположно от различните хора? Или нещо съвсем друго?
Виждам въпрос в три зададени шаблонни отговора... Понеже си обичам цифрата 4, ще добавя моят... Не просто и от трите по малко, ами и от трите по много...
^PrincessA^ написа:/Колкото до последната дума

- споменаваш я за втори път в различни свои изказвания във форума. Какво ти "хареса" в нея?

/
Хих... Че ми харесва - харесва ми... Не самата дума, а вложеното в нея при онези конкретни обстоятелства

И съм поласкан, че отбелязваш нейното второ споменаване - не бях очаквал да следиш

Употребявам я игриво и закачливо (ама от онзи - добродушният вид)
Може би... Но съм гледал „Ум - белият делфин“... Ти това помниш ли го?
И още малко:
^PrincessA^ написа:- Кой беше първият член на форума, който ти направи по-силно впечатление от останалите? На какво се дължеше това впечатление? То промени ли се с времето и в каква посока? /спокойно можеш да отговориш и за повече от един човек

/
Първо беше
Blood Countess... Първото ми мнение е под нейно... И много се чудих, дали изобщо да пиша... Хареса ми, колко обнадеждена и леко сърдита беше тогава... След това ме впечатли
hypnosssa (чиито въпроси ми липсват тук) - забелязах, че е едно симпатично и лъчезарно момиче...

По-късно, попаднах на
Raya_Alexandra - при нея се израдвах на способността да комуникира и на разни закачки в старите теми

За нея най-лесно мога да кажа, че е „добро дете“

После, започнах да пиша в „Хоби и развлечения“ и...един вид, „уйде коня у ряката“...се запознах с Ива, с Теб, с Евтим...и сие...
^PrincessA^ написа:- Какво те задържа във форума? Какво намираш тук? Защо, според теб, хората пишат по форуми; изявяват себе си или напротив, крият нещо от себе си?
Задържа ме удобната форма на контакт с Вас, хубави Хора... Ето - Иво е на...си, пък си списваме по някоя закачка... А и си има своят чар - не като клиентите за мигновенни съобщения - можеш да си пишеш, пишеш, пишеш, пишеш, без никой да те прекъсва, без да си губиш мисълта, скачайки от миктротема на микротема... Но основно оставам, заради Вас, които ме впечатлихте дотолкова, че да посмея да Ви нарека Приятели...