1 курс Право ('09-'10)
Re: 1 курс Право ('09-'10)
Не видях някъде да е писано... тестът е 20 въпр. 10 микро и 10 макро (1 час). Освен това, което Илда е казала, имаше въпрос от съвременната икономическа теория, от заетост и безработица една задачка, въпрос за централната банка... за това се сещам в момента.
"И затова ще кажеме твърдо НЕ на народната ни топка и на нейното прехвърляне!"
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
-
nqkoisi
- В началото бе словото
- Курс: първи
Колеги някой знае ли на 7 от колко часа и в кой кабинет можем да си нанесем оценките от изпита при Бойчев?
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Според мен е от 2 в 272
,но не съм сигурна де..
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
Абе извинявайте че ще ви го кажа ама се насрахте и пренасрахте с тея оценки та чак и до гаджета стигнахте и до судентски книжки (хората от горе до долу с 6тици не са само Биляна и Яница..) и какви са тея кой колко има- и кой какви шестици има.Стига сте се препирали защото знам хора които да речем имат 6 а са преписали доста стабилно..Какво въобще значение има това?Питам ви ,това ви прави по-умни,по-красиви,по-значими-НЕ-споровете ви са много смешни и тук не взимам ничия страна (единственото което обективно искам да кажа е че наистина коментара за счупената ръка Биби беше брутално тъп...)оттук нататък вземете че се осъзнайте хората питат нещо за изпити за въпроси вие се оляхте да се самодоказвате.Оценката не зависи единствено от това колко си научил ами и от други неща-не мисля че някой който ме познава сериозно мисли че аз съм за 2 по ОТП...има много фактори които оказват влияние за една оценка...Познавам също така човек от горните курсове който започнал да пише по др въпрос,когато открил грешката осталави 30 мин от изпита преценил че не може да развие въпроса за 6 и излязъл-имал 2.На поправителната имал 6.Мисля че е безпредметно да давам още примери за това колко глупаво е бележкарството.Спрете моля ви навън времето вече е топло-отивайте на море
Относно изпитите-по икономика не мога нищо да кажа-ФП-оценки няма по-рано от 7.07 в 14:00 в 272
По УКУ-трите дни 299 от 08:00 ,От конпекта отпадат 13 въпрос и всички въпроси след 14.Т.е. въпроси 1-12 и 14 влизат в изпита
Относно изпитите-по икономика не мога нищо да кажа-ФП-оценки няма по-рано от 7.07 в 14:00 в 272
По УКУ-трите дни 299 от 08:00 ,От конпекта отпадат 13 въпрос и всички въпроси след 14.Т.е. въпроси 1-12 и 14 влизат в изпита
May I eat your eyes?
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
Ем не му се опъва-има 6,което естествено не го приемайте като заяждане а като доказателство от свитъците,пЪрдон ,списъцитеScorpion написа:Рокфелере, ти навремето Финанси се канеше да учиш, а сега една Обща икономическа теория ли ти се опъва?
May I eat your eyes?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Мда, айде стига толкова по коментарите за оценките и бележкарството. И това го казвам по-скоро като предупреждение да не отваряте наново темата, защото ще стане грозно. В момента, в който сте влязли тук, оценките спират да съществуват. Има вече единствено взет/невзет. Така че няма смисъл да се обсъжда 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- _sonrisa_
- Флъдзила
nqkoisi написа:Колеги някой знае ли на 7 от колко часа и в кой кабинет можем да си нанесем оценките от изпита при Бойчев?
От 2 часа е, в някой от кабинетите - ще се намерим на място.
Със сигурност не е в 272, Мише
- <<dreamer>>
- В началото бе словото
- Специалност: pravo
Извинявайте, че и аз се включвам, но чак сега виждам тия "смислени" словесни войни тук. Само ще кажа евала на Rokfelera, че постави въпроса за малоумното бележкарство и зубрачество в тоя факултет! 6-ици има много, но някои го считат за върховна цел, макар че след университета ще им се наложи да се отрезвят. Вместо да пишем нещо полезно в тоя форум, някои го обърнаха на хвалби кой колко има след всеки изпит! Вече не сме в училище- отървете се от този училищен манталитет! 
Hakuna Matata
- _sonrisa_
- Флъдзила
Аз не знам ти и още хора да имате "полезно мнение" в тази тема. Доколкото помня все сте питали и все ви е отговаряно и то определено не от така "полезния" Рокфелер<<dreamer>> написа:Вместо да пишем нещо полезно в тоя форум, някои го обърнаха на хвалби кой колко има след всеки изпит!
И тъй като безсмисления спор беше по мой адрес- ако ми кажеш някое мое мнение в тази ( и в която и да е било друга тема), което да е съдържало чисто и просто "хвалене" без каквато и да е било друга информация - добре, бих се съгласила, че имате право
Но при положение, че след всеки изпит съм обяснявала как протича изпитът, не мисля, че има място да говорим за каквото и да е било хвалене.
А това с бележкарството си беше повече от преекспонирано. Аз лично не виждам къде е съществената разлика да се радваш, че имаш 4-5-6 и че си минал. Само, че тея дето хвърчат от радост при едва вързана тройка, никой в нищо не ги обвинява, нали
- _sonrisa_
- Флъдзила
Има логика в това изказване.. определено
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Аз искам да добавя,че ние не сме поставени на равни условия,че да може да говорим за това кой колко има...Първо всеки е забелязал,че има голяма разлика между първи и втори поток и е ясно кой от двата потока е по-прецакания(особено по ОТП),второ както някой спомена за преписването-аз лично видях на изпита по Римско как поне 15 души преписват,но това не повлия на коментарите във форума как някои групи имали само петици и шестици и колко умни били,да не говорим пък и за отговорите на тестовете и по ОТП и по икономика,които се разнесоха към последните групи със скоростта на светлината.Има още редица обстоятелства,които повлияват на оценките доста субективно за да не бъдат те реален критерий за това кой колко знае.
- <<dreamer>>
- В началото бе словото
- Специалност: pravo
Ааа, е така е- наред с другата информация дискретно е посочена оценката
Виж сега, и аз, и мн други хора имаме 6-ици, ама да си видяла нещо по тоя въпрос?
Но това не се отнася само за теб (е, ти най се набиваш на очи и ако не беше станало прекалено досадно,щях да си претрая, ама като видях, че стана въпрос...
) Така че нека спрем с безсмислените приказки и да се отдадем на блажената почивка, която всички заслужаваме
П.П. Наистина има много субективни фактори, които влияят на оценката, поради което тя в повечето случаи не би могла да бъде обективен критерий за това колко знае един човек
П.П. Наистина има много субективни фактори, които влияят на оценката, поради което тя в повечето случаи не би могла да бъде обективен критерий за това колко знае един човек
Hakuna Matata
- Ivanxou
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И аз да се включа за последно - приятно лято и почивка на всички
!Един съвет - забравете за известно време за университета
.Хайде, октомври 2 курс
.
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
Какво го подхванахте момичето, все 1 тя ви е крива, че има хубави оценки, само защото си сяда на д-то и учи, и то с лекота, а на вас не ви се отдава или за каквото там ви е криво...злоба и завист май го наричаха това. След като оценките нямат значение, защо и разнасяте 6тиците нагоре надолу??
Лапешка работа...все едно гледам моите колеги в първи курс...Дачев беше писал двойки на една от групите на всички, освен на една девойка, защото като им казвал въпросите, имал предвид и 25 и 26, а те разбрали само 25. Тя обаче решила че не го знае достатъчно добре, и писала малко и по 26...15 двойки, и тя с 5. След това идиотите едва ли не я накараха да иде и да му каже, че всъщност то тя се е объркала и не трябвало да има тя 5, а те двойки...пък тя милата толкова я беше срам, че се е справила, че взе, че отиде...та само заради нея се съгласи Д. да ги изпита пак.
Биби(нали така се казваше?), не си ги слагай насърце:) Данък обществено мнение не плащаш, нали? За съжаление, хората винаги са склонни да нападат тези, които се справят по - добре, защото е по - лесно от това да си напънеш мозъчето:)
@RA[sgB] - спокс, рано или късно идва 3 курс да размени нещата:)
Лапешка работа...все едно гледам моите колеги в първи курс...Дачев беше писал двойки на една от групите на всички, освен на една девойка, защото като им казвал въпросите, имал предвид и 25 и 26, а те разбрали само 25. Тя обаче решила че не го знае достатъчно добре, и писала малко и по 26...15 двойки, и тя с 5. След това идиотите едва ли не я накараха да иде и да му каже, че всъщност то тя се е объркала и не трябвало да има тя 5, а те двойки...пък тя милата толкова я беше срам, че се е справила, че взе, че отиде...та само заради нея се съгласи Д. да ги изпита пак.
Биби(нали така се казваше?), не си ги слагай насърце:) Данък обществено мнение не плащаш, нали? За съжаление, хората винаги са склонни да нападат тези, които се справят по - добре, защото е по - лесно от това да си напънеш мозъчето:)
@RA[sgB] - спокс, рано или късно идва 3 курс да размени нещата:)