Спортове в СУ-1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Спортове в СУ-1 курс
Примерно по лека атлетика учи ли се на какво разстояние са препятствията, кои са спортовете в десетобоя, кой е Джеси Оуенс, от коя страна е Елена Исинбаева и т.н.?
По плуване учи ли се на коя олимпиада имаме златен и сребърен медал и в кой стил и кой е спечелил отличията?
По бокс учат ли се разликите между професионалния и аматьорския бокс и т.н.
И в края на семестъра изпитват ли те на тези неща?
По плуване учи ли се на коя олимпиада имаме златен и сребърен медал и в кой стил и кой е спечелил отличията?
Журналистика /редовно/ 1. курс
- StickInsect
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно-информационни науки
- Курс: първи
Прекалено много страници има за да прегледам всичките дали някой не е питал преди мен, затова се извинявам ако въпроса вече е задаван. Интересува ме с футбола как стоят нещата - Сложни ли са изпитите в този спорт? Какво е отношението на преподавателите? Като цяло моля ако има някой записал футбол да сподели впечатленията си. Благодаря предварително!
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Обратна връзка:
Има ли първенства по лека атлетика и тенис на корт?
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
За другите спортове не мога да кажа със сигурност, предполагам, че не, но не искам да гадая! Виж, за плуването мога да съм значително по-конкретен в отговора си - няма подобни изсиквания към записалите се. Макар и да ми се струва, че е хубаво постиженията на нашите плувци да се знаят, все пак си е повод за гордост, а и не е като да имаме една камара отличия и поставени рекорди.angeloff написа:Примерно по лека атлетика учи ли се на какво разстояние са препятствията, кои са спортовете в десетобоя, кой е Джеси Оуенс, от коя страна е Елена Исинбаева и т.н.?
Що се отнася до изпита в края на семестъра, конкретно при плуването, доколкото на мен ми е известно, няма човек, който да има нещо различно от шест. Самият изпит е доста лесен, а и треньорите нямат желание да поставят слаби оценки.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Мен ме интересува мога ли да се запиша на танци, а да посещавам и танците и йогата примерно? Искам да ходя и на 2та спорта, все ми е едно дали ще трябва да минавам два изпита.. дали ще е проблем?
Принципно си спортувам активно и 2 пъти в седмицата някакви танци, ми се струват недостатъчни. Същевременно няма как всеки ден да тичам в някой парк(първо вече много съм се наплашила от кучетата в София, второ, когато е студено, просто не стаа
)
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
е колко пък кучета да има

Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- Dessy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Доколкото знам от един колега, на заниманията по йога не правят нищоSunshiiine написа:Мен ме интересува мога ли да се запиша на танци, а да посещавам и танците и йогата примерно? Искам да ходя и на 2та спорта, все ми е едно дали ще трябва да минавам два изпита.. дали ще е проблем?Принципно си спортувам активно и 2 пъти в седмицата някакви танци, ми се струват недостатъчни. Същевременно няма как всеки ден да тичам в някой парк(първо вече много съм се наплашила от кучетата в София, второ, когато е студено, просто не стаа
)
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Благодаря за отговора
Просто за фитнес не ми се плащат допълнително пари, пък ако мога да ходя и на два спорта, ще ми е по-добре. За парка, проблемът е, че даже да превъзмогна страха с кучетата, наистина зимата няма как. А дано не направят проблем за два спорта.. пак мерси 
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ако ходиш на два спорта държиш изпит само по единия - по този, на който си се записала официално.
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Погледнах спортните бази в сайта на СУ, обаче не успях да разбера къде се практикува леката атлетика, някой ако има информация, моля ви да пише
, и изобщо всичко, което знаете за този хубав спорт
?
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
- Eleanor
- Летящите Пръсти
^ може ли да дадеш линк
(за спортните бази става дума, не за самите дисциплини)
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Като видях списъка на спортните бази, ми стана ясно, че за спортна стрелба изобщо да не си помислям. Нещо за този спорт някой знае ли и дали може да се запише?
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Спортен комплекс (многофункционална зала) на Университета - в строеж от 1984 г.
hahahhahahahhahaha
hahahhahahahhahaha
Журналистика /редовно/ 1. курс
-
NightDeSiRe
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
Искам да знам нещо повече за йогата, която предлага университетът. Бях прочела едно мнение, че е малко несериозна работа и започнах да се замислям дали да избера йога, или съвременни танци
засега (типично за първокурсничка) съм много ентусиазирана и искам да се занимавам сериозно със спорта