ТУРИЗЪМ ;)

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Публикувай отговор
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: ТУРИЗЪМ ;)

Мнение от KRSOne »

Добре, мерси за съвета. Аз съм много надъхан за волейбол, но ще видим дали ще има време като ни направят програмата. :)
angel_smile
В началото бе словото

Мнение от angel_smile »

и аз мн благодаря за инфото:) закъде сме без спорт:)особено аз без плуване:)
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Айде добре дошли на новите попълнения в нашата колоритна специалност, пожелавам ви дълги практики и успешни сесии :alien:
Аватар
Obicham sirene
В началото бе словото

Мнение от Obicham sirene »

Как сме колеги :) Имате ново попълнение в редиците си в моето лице :) Настроението в тази част на форума е на 6- така и трябва, браво браво ;) А да питам- искате ли новоприетите туристи от София да си чукнем някаква среща, някаде началото на септември, та като ни дават студ. книжки да се познаваме някакви хора :) Да пийнем бира, едно, друго :)
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Аз съм винаги отворен към нови запознанства, но въпросът е дали ще имам възможност да дойда. :D
Аватар
Obicham sirene
В началото бе словото

Мнение от Obicham sirene »

принцино аз заминавам на море утре и се връщам на 25ти, затова може да направим някаква среща некфи хора от тука от форума след това, когато ти е удобно и на теб от 26ти август до 1ви октомври има бая време :), пиши тука таман и повече новоприети да видят и дано да дойдат ;)
ПС: регнах се в тоз форум главно поради тази причина, защото една приятелка, приета в УНСС си пише и се вижда с бъдещи колеги вече цяла седмица , което прави нещата доста по- лесни ;) Та ако споделяте таз идея :) с удоволствие можем да направим нещо ^^
Последно промяна от Obicham sirene на 23 Авг 2008, 12:19, променено общо 1 път.
Аватар
macrobiotic
В началото бе словото

Мнение от macrobiotic »

Имам въпросче (или две) към колегите, които сега ще са 3 курс. :) Та, искам да ви питам как ви беше програмата миналата година- много натоварена или? Можехте ли спокойно да си ходите на работа и да се готвите в същото време за изпити? А и ако сте работили на какво работно време и всичко каквото се сетите. Моля, споделете малко опит, пък може на 1ви да се видим на по бира (две, три, четири :) ) да дообсъдим темата, а защо не и други казуси на славния ни студентски живот. :wink:
Dum spiro, spero
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Macrobiotic, стига да имаш от къде да взимаш лекции и някой да те държи в течение нямаш проблеми да работиш и двата семестъра особено летния имаше доста курсови, но почти без никакви контролни и тн. Зимния работех на 6 часа и половина работен ден и накрая всичко си взех като те съветвам да запишеш история на изкуството (само курсова може и да не ходиш), а за основи на правото беше малко повече зор, но като цяло може да се работи. За летния имаше доста колеги, които работеха така че предполагам не са имали проблеми (летния не бачках щот си почивах :bigsmurf: ). Ти от сегашните второкурсници ли ще си?
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

2 курс минава доста леко, само дето много го пренебрегнах. Не се явих на 2 изпита и сега спокойно си чакам датата 10 септември да изпробвам картографията. :) Дори на спорт ходих цяла година и накрая не си дадох книжката. :lol:
На новоприетите - браво и дано очакванията ви се покрият..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
macrobiotic
В началото бе словото

Мнение от macrobiotic »

Даам, не съм вече зайче. :wink: Много ме радват отговорите ви, колеги, че си е хубаво и грошчета да се изкарват. Значи добре съм направила, като избрах история на изкуството, а за картографията вече чух, че била много кофти...
Dum spiro, spero
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Картографията е доста кофти,самата аз имам доброто намерение да е явявам на поправка сега септември,ама как ще го взема този изпит,идея си нямам просто.... :? :? :? :?
Изображение
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Че той Давидков къса ли изобщо? Щот аз не видях скъсани имаше хора дето ги връщаше и може да се позаяде, но май не къса :roll:
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Къде сте, първокурсници? :)
angel_smile
В началото бе словото

Мнение от angel_smile »

изпогубихме се вси4ките:) отдавна не бях влизала в тоя форум(откакто се записах) но е време да направим нещо за срещичката на туристите:) пишете skype: steisi_18
teddy bear:)
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от teddy bear:) »

angel_smile написа:изпогубихме се вси4ките:) отдавна не бях влизала в тоя форум(откакто се записах) но е време да направим нещо за срещичката на туристите:) пишете skype: steisi_18

ейй и аз имам голямо желание за среща с хората от туризъм.. :)) или поне с една част:Р може да измислим нещоо към 23-24-25 септември преди началото...

п.с angel_smile писах ти в скайп ^^
Публикувай отговор

Обратно към “ГГФ”