Размисли и страсти с Jamesmagno

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Po kakvo si prili4ame s teb i po kakvo se razli4avame?
Казахме.
Sy6toto za men i georgi.
Не си приличате по нищо с Георги. Може би и двамата сте хаотични в известна степен, в D&D-смисъла на думата. :lol:
Sy6toto za georgi i teb. (da mirqsat horata koito kazvat 4e sme ednakwi)
Аз и Георги сме идеалисти. С тази разлика, че неговите идеали са преувеличени и той прави ясна разлика между реенето в облаците и истинския, материален живот. При мен двете са силно преплетени. И двамата сме романтици. И двамата обичаме да спорим и го правим по дружелюбен начин. Той е силно хомо, аз съм хомофоб по отношение на него. :lol: Сега много сериозно: пада си по дебели жени!!! :? Нарича нормалните снорексички... :shock: По-добре за нас де - по-малко конкуренция... :wink:
Kak si predstavq6 da se izdyrja6 sam?
Лесно. Тъпо. Задължаващо. Изнервящо.
kolko ot vremeto si si gotov da jertva6 za da uspqva6 da se izdyrja6?
Не мога да правя такива уговорки. Колкото трябва - толкоз. Като цяло предпочитам да е малко. :lol:
Koi hora te karat da vqrva6 4e svetyt moje da otide kym po dobro?
Необразованите, но умни хора. Мислещите. Инициативните.
Gledal li si filma ot koito metallica 4erpqt vdyhnovenie za pesenta One?
Не? :shock: Депресиращ ще да е... Как се казва?
Kakvo misli6 ya samoubiistvoto?
Не мисля, че съществува по-слабоумно нещо от това да спреш да живееш. На отвъдно ли разчиташ? Заслужава ли си да спреш да съществуваш заради каквото и да е? Няма двама еднакви човека. Всеки вижда Вселената и живота по собствен, неповторим начин, т.е. тя съществува в този вид САМО конкретно в неговото съзнанието. Значи убивайки себе си, лишавайки се от съзнание, ти убиваш една необятна вселена. Тъпо. Безумно тъпо. Егоистично.
Ne si pil po qko mojito ot men sno6ti nali ? Polu4i li mi smsa? 8)
Бали го... :shock: Копеле, завиждам ти... Дам, получих го. :wink:
Kakvo bi te nakaralo da se razdeli6 s 4ovek kogoto poznava6?
Не знам... Ако този човек се промени и се превърне в един от мноооооого малкото хора на Земята, с които не мога да намеря общ език, може и да му тегля една майна. Но това са много тежки случаи...
Ima6 li ideq v ob6ti linii kak 6te ti prote4e jivota (ako nqma iznenadi) i kakva e tq?
Никаква. Обичам разнообразието, предизвикателството, но и традициите. Как да направя прогноза? Във всеки един момент мога да падна от стола и да пукна :)
Ima li sydba i dokolko tq opredelq jivota ti?
Ба ли го... Всичко е до вложена умишлемо или неволно енергия, която влияе на друга такава. Напоследък съм супер късметлия, мисля, че се дължи на розовите ми очила. Не само това, което ни се случва влияе на нас - и ние му влияем. :wink:
Are posle pak 6e pi6a nekvi gluposti
Важното е да има бира. :D
Последно промяна от Jamesmagno на 16 Ное 2007, 15:16, променено общо 1 път.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Jamesmagno написа:Сега много сериозно: пада си по дебели жени!!! :? Нарича нормалните снорексички... :shock: По-добре за нас де - по-малко конкуренция... :wink:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Току-що обиди доста жени от форума :wink: А и аз не мисля, че Алекс е дебела :lol: :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Би ли осиновил дете?
С най-голямо удоволствие, въпреки, че "плът от плътта ми, кръв от кръвта ми" предпочитам... :shock: :lol:
Какво мислиш за оплождането "ин витро"?
ОК, какво да мисля. Кат' не може иначе - както може! :lol: :D
А за клонирането?
'Супер - стигнахме до това - две свини, абсолютно еднакви, като в стар филм. Но това с хора не се прави, просто моралът съществува от твърде много време ;)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

black_lady написа:
Jamesmagno написа:Сега много сериозно: пада си по дебели жени!!! :? Нарича нормалните снорексички... :shock: По-добре за нас де - по-малко конкуренция... :wink:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Току-що обиди доста жени от форума :wink: А и аз не мисля, че Алекс е дебела :lol: :lol:
ОК, може би не се изразих превилно - на улицата по-пълнички жени му правят впечатление. :wink: А тия неща за Алекс... 'Ае да не пускаме такива мухи на форумци. :?
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

А, не знам, не знам... :lol: Въпрос:
Какво е определението ти за дебела жена? Говори ми в цифри! :twisted:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Emmanuel Goldstein написа:А за митологията на Lovecraft?
Ктулу е осмисли живота на много хора по света - :notworthy:

Изображение

All hail Lovecraft!!! Like this:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:Изображение :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Последно промяна от Jamesmagno на 15 Ное 2007, 15:05, променено общо 1 път.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Smoking Mirror написа:А за пантеона на Грейхоук :lol: :lol: :lol:
Какво би те накарало да слушаш Чалга?
Е - Грейхоук по-скоро осмисля моя живот. :wink: :lol:

Чалга... Мне, мерси. :roll: Нищо не би ме накарало да я слушам доброволно. Удар по главата, много алкохол - такива неща могат да ме накарат да не я чувам, но да я СЛУШАМ - айде не. :wink:

Аааааааа!!!!! Показах ли ти това?????!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Виж бихолдъра!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

black_lady написа:А, не знам, не знам... :lol: Въпрос:
Какво е определението ти за дебела жена? Говори ми в цифри! :twisted:
ОК - числото ДВЕ харесва ли ти? Да кажем че Гошко предпочита ВТОРАТА отляво надясно :wink:

Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Pisobella написа:тва със седенето в скута е друга поста
:twisted: :lol:
1.кво да направя за да ми дадеш тия броеве на комиксите дето ги имаш,които ми липсват? ( не се отказвам лесно!)
Aaaaaaaanything? :roll: :twisted: :twisted: :twisted:
2.чувстваш ли се известен след като си обграден с толкова внимание ( да речем в тази тема - днес е сряда и е 4-та страница )
Не е четвърта - пета е :wink: :lol:
3.обичаш ли кораби/изобщо всякакви водоплавателни съдове?
Дам :) Обичам морето, водата и всякакво пътуване по суша, въздух и съответно вода. :D МНОГО! И по трите съм пътувал, но искам още от вторите две ;)
4.макети разни?
Мне. Така и не се запалих по макетите. Може би защото не си падам по оригиналите...
5.самолети и подобни?
Само да се кача на тях и да гледам облаците отгоре, осветени от слънцето :)
7.плаката който искаш да имаш т.е. каква картинка ти се иска да краси стените ти?
Имам си чудничък - един приятел ми го донесе по поръчка от Италия, още преди аз да отида за пръв път там. Остъклен е вече и те посреща веднага, щом влезеш в стаята :) Те го те:

Изображение

8.нещо наистина красиво?
Ебало си е майката:
Изображение

9.а какво е "красиво" :") можеш ли да ми дадеш определение?
Не ме карай да загрозявам прекрасни абстрактни понятия, като изсирам словестния си бълвоч върху тях. :wink:
10. нещо да ти липсва във въпросите ми?
Добре вървиш :wink: Сигурен съм, че ще ти дойдат още. (само трябва да продължа да ти отказвам комиксите :lol: ) Не, благодаря за вниманието, наистина! :)
11. а в живота?
Хм... Ами няма как да не липсва. На мен конкретно всичко си ми е ОК, но ме вълнува животът като цяло и степента на екзистенциална грамотност на човечеството, тъй че - да, липсват разни работи. Но така трябва. Това му е якото на живота, затова живеем - за да запълваме дупки. Всеки един от нас е своеобразен кмет на София. :wink:
12. мляко с ориз?....и канела отгоре?
Оооооооооооооооооо!!!!!!!! Момиче, започвам да се замислям за комиксите!!!! :lol: :lol: :lol: Обожавам! Ся, ако кажеш, че можеш и да ги приготвяш тия неща, направо утре те чакам у нас към обяд с куфарите! :lol: :lol: :lol:
13. Да се кооперираме и да отворим завод за ИСТИНСКА боза(ще станем богати)? щото и на мен ми липсва много
Изцяло (бо)ЗА!!!!!!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Един малко странен въпрос: Блър или Оейзис?
Оейзис май... Не съм достатъчно на ти с Блър, за да отговоря грамотно. :wink: И Оейзис не са ми в ежедневния плейлист, макар да тая дълбоко уважение към тях. :)
-какво е ЕМО?
ЕМО е тъпотия. ЕМО е няква глупост, която се появи и заля и без това грешния мир. ПОРЕДНАТА глупост. Мода - на комплексарите, на психически несигурни и нестабилни хора, на идиоти пред емоционален срив (ЕМО-срив). Още един начин неразбраните, не - по-скоро неразбираемите тийнейджъри да се направят на интересни и да привлекат вниманието на родителите и връстниците си. Тъпа работа. Слава богу, че куцо, кьораво и сакато се самоопределя като емо. В България голяма част от т.нар. "Рушита", после превърнали се в "Рацери", и младата част от "Шпицарите" стана на емо-та, но това е естествено, тъй като тези прослойки се характеризират с това, че живеят, захапали модата за оная работа. Btw, чух от приятел за група емо-та във Виена, които групово са купили рози от улицата и демонстративно са почнали да скачат върху тях, да ги тъпчат и да плачат безутешно. Дано станат истински емо-та всичките и се самоубият...
:? -какво е Нео-метъл?
Не се наемам да давам дефиниции, свързани с музика. Твърде условни са такива наименования.
-Кой от форума би баннал без да се замислиш?
Няма такъв.
-кой преподавател от СУ би искал да влиза често у форума и да пише?
Не уча в СУ, не знам. :wink: Знаеше ли? :lol: Уча реклама в НБУ. :D Просто съм хиперсоциален. :wink:
и накрая: Иван Гарелов или Кеворк Кеворкян? и ЗАЩО?
Кеворк. Защото е супер кадърен, много хляб е изял, а Гарелов вече е стар и изкуфял, да не говорим за никаквите усилия от негова страна да поправи неразбираемия си говор и тъпото си чувство за хумор. А да - и е комуняга :wink:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

javortomov написа:Хахаха Сетих се един неудобен въпрос! Не очаквам задължителен отговор.

Какво смяташ за най големия си неуспех досега?
Аз съм шибан късметлия и винаги важните неща се развиват в моя полза. Затова нямам големи неуспехи, а малки, и да съм имал, не помня. Това не е хубаво защото се опасявам, че животът не ме е научил да полагам достатъчно труд и усилия, за да постигам целите си. Затова и не съм толкова амбициозен в материален план. :? Не че това е лошо де, но... зависи от контекста.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Абе, хора, к'во направихте бе????!!!!!????? Часът е 4:33 сутринта! Аз лягам. АЗ лягам - представете си как АЗ заспивам доброволно... :shock: Другите - утре. :wink:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Изображение
На мен пък т'ва ми краси етажерката, заедно с другите книги! :lol:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

10. нещо да ти липсва във въпросите ми?
Добре вървиш.Сигурен съм, че ще ти дойдат още. (само трябва да продължа да ти отказвам комиксите ) Не, благодаря за вниманието, наистина!
липсваше въпрос номер 6 :") не го забеляза,нали? За комиксите все ще измислим нещо,изобщо не си и помисляй че ще се откажа ( само където майка ми ако домъкна още една купчина комикси ще ме изхвърли хаха :")

1. а медец обичаш ли?
2. кво мислиш за симпатичните пчелички?
3. ако ти подаря някакво камъче(да речем) и ти кажа че е вълшебно и ще ти носи къмсет/ще те пази от лошите неща,ще ми повярваш ли? :)
4. изобщо - вярваш ли в магията? в чудесата? :)
5. А в митичните/фантазни същества(пример:дракони,елфи,грифони,еднорози и квото ти дойде на ум )? Имаш ли някое любимо
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

какво правеше снощи към 8 на пазара на графа, ммм?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”