Аз пък не съжалявам...HeyGod написа:Не!Съжалявам да го чуеш.
МО-всички курсове (reloaded)
Модератор: MidwinterSun
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Нали,при тази мисъл и аз се смях на гласМ.Стоева написа:Да бе, мани ти, ще вземе да ти пише двойкаHeyGod написа:
Не бях.Тръгнах си след Икономиката,защото не бях чел Пол Кенеди.Така като гледам нещата,май и следващата седмица няма да вляза,защото имаме да четем 500 страници
![]()
Току виж ме дигнала и не знам какво да отговоря - знам ли каква е,може ме запомни на изпита
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Мерси много.Creed написа:Нейното книжле - "Българският парламентаризъм в условията на..." .. там каквото точно беше..забравихHeyGod написа:А някаква идея кои точно ни трябват или коя точно ... ?
Само ни кара да четем някакви книги от по 500-600 страници.Аз ще седна добре - ама освен,че е интересна,помага ли ми за изпита?
И тъй като тя не споменава и дума за изпита - той българската политика ли засяга или световната ... ?
Pick your moment and make the right play...

- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Българската.. И да, това ти трябва за изпита...Ние четохме от нея + малко Минчо Семов.. Изпитваше 2 дни- 1 ден колегите уцелиха устен изпит,на останалите за 2-рия-писмен,2 въпроса + бонус: даде да пишем мнение и анализ за някакъв международен актуален проблем
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop