Цигани бият и трошат, скачат на полицаи

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

hina написа:не ми се чете всичко, но ще се радвам ако някой ми отговори на въпроса "До кога ще се делим на българи, турци, цигани и помаци?"
докато въпросните държат да не са българи. Ние нямаме нищо против останалите етноси, ако не им изнася да са българи - да кажат защо. Родени тук, живет тук и щ еумрат тук искат да са чужденци. Но по-равноправни от нас. Защо?

Нищо против тях, но отношението им към българите как да го коментираме?
Изображение

Изображение
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

Паган написа:
hina написа:не ми се чете всичко, но ще се радвам ако някой ми отговори на въпроса "До кога ще се делим на българи, турци, цигани и помаци?"
Българите и помаците са едни и същи хора, ама това е за друга тема.
е аиде да кажем че са наследници на едни и същи хора но са различни.в моя краи да наречеш българин помак ама на сериозно,няма да изкараш дълго 8)
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

http://youtube.com/watch?v=AE-FfjmFnj8 - Вярно, че се отклонявам от темата - но това е филмче за българските мюсюлмани
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

е че кво и е на идеята.то полза от мангосите няма,пък ако ще ги трепем поне да е за нещо полезно
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм

Мнение от marrylin »

Вашето вече граничи със садизъм! :wink: Макар че и аз не ги понасям! Сигурно и сред тях има свестни хора, но като цяло мнението ми е крайно отрицателно!
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Disasterpiece написа:http://youtube.com/watch?v=AE-FfjmFnj8 - Вярно, че се отклонявам от темата - но това е филмче за българските мюсюлмани
Ауууу пак някой решил да се прави на разбирач...
Автора на клипа (с впрочем звучния ник Datigotura) е или
а)Помак който е решил с показването на снимки на видни представители на християнската общност в Родопа планина да избие някакви комплекси...
б) Човек, които и идея си няма за какво говори...

Искрено се надявам да е второто...понеже ми писна всички родопчани да бъдат считани за помаци...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър

Дичка аз пък си мисля че е първото.и на мен ми писна да обяснявам че съм родопчанин българин,ама на уви от октомври ще обяснявам повече :(
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

DEATH'SS_HEAD написа:Дичка аз пък си мисля че е първото.и на мен ми писна да обяснявам че съм родопчанин българин,ама на уви от октомври ще обяснявам повече :(
Любимите ми 2 диалога които водих в Сф преди години
1)
- От къде си?
- От Смолян.
- Ъъъъъъ помак ли си?
2)
- От къде си?
- От Смолян.
- Ъъъъ браво, че така добре говориш български...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър

направо забележително.трагедия.аз като тръгна за сф задължително ще си нося попското кръщелно,че ще ме е срам на всеки да си показвам петлаката :wink:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

аАААА що бре :) Много са си готини хората в Смолян
In vino verittas
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

И самият Смолян е един от най-прекрасните български градове.
Помаците са в околните села, в Смолян далеч не са чак толкова много. Катедрала като "Св. Висарион Смолянски" (изключително красива и величествена, държа да отбележа) никога не би била построена в град, където преобладаващото население са мюсюлмани.
В 80% от селата наоколо обаче има само джамии..
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Death Countess и Death'ss head, считайте се за предупредени. А постовете ще бъдат изтрити. Ако не искате темата да бъде заключена, а вие баннати, спрете с подобни изказвания.
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър

е хубаво де сетих се,всеки шеф по отделно ли ще ме предупреждава.един път ми стига не съм малоумен.
Cosa~Nostra доста си далече от истината.мога да ти кажа че в града поне половината население са помаци,но хубавото е че повечето се българеят.тука ти е грешката щот помака не винаги е мюсюлманин.но водата кръв не става.както и да е,живота продължава.маи леко се отклонихме от темата
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Абе не им е лесно и на циганите,ей на и извънземни ги нападнаха http://dnes.dir.bg/2007/08/29/news2049189.html :lol: :lol: :lol:
.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Дичоу написа:
Disasterpiece написа:http://youtube.com/watch?v=AE-FfjmFnj8 - Вярно, че се отклонявам от темата - но това е филмче за българските мюсюлмани
Ауууу пак някой решил да се прави на разбирач...
Автора на клипа (с впрочем звучния ник Datigotura) е или
а)Помак който е решил с показването на снимки на видни представители на християнската общност в Родопа планина да избие някакви комплекси...
б) Човек, които и идея си няма за какво говори...

Искрено се надявам да е второто...понеже ми писна всички родопчани да бъдат считани за помаци...
Оправдай аватара си....
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Публикувай отговор

Обратно към “България”