Мойте обаче ги пренебрегна, може би защото звучаха като лексикон отпреди 70 години... Дано обаче не съм я обидил с нещо!Nikince написа:Да не ти е пренебрегнала въпросите ТониL'Inspecteur написа:I'm waiting
Размисли и страсти с Ton4eto
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Reflection
- В началото бе словото
Последно промяна от Reflection на 05 Юли 2007, 19:05, променено общо 1 път.
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти с Ton4eto
Reflection написа:Поздравления за номинацията, Джулая и приключващата сесия!Berserker написа:Много убедително Тончето изби рибата и сега отива на разпит...
Моите въпроси:
1. Любим град.......
2. Любим цвят.....
3. Любим аромат....
4. Любимо цвете.....
5. Любима манджа....
6. Любим преподавател....
7. Любима историческа личност....
8. Ако в момента на летище София те чака самолет готов за излитане, кое е първото място, което искаш да посетиш....
9. Ако си филмова звезда, каква роля биискала да изиграеш?
10. Идеалната почивка за теб е.......
Предварително благодаря за откровеността
1.Варна, а иначе и Хамбург много ми харесва, Виена и Мюнхен също
2.чевено и розово
3.на море и на пъпеш и на люляк
4.роза
5.ооо почти всичко си хапвам, според сезона-обичам тиквички с кисело мляко
6.Петър Делев
7.Стефан Стамболов
8.Египет
9.някоя по-драматична, може би бих искала да изиграя Клеопатра
10.на морето
още веднъж се извинявам, наистина не съм ги видяла
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
-
Reflection
- В началото бе словото
Тонче,
извиненията ти са приети с дълбока благодарност за отговорите. Поздравления за прямотата - не толкова в моите, колкото във въпросите на другите колеги!
Ако позволиш - доуточняващи въпроси
1. Какво те привлече толкова в Хамбург - не съм бил там, та ако ида някога - да знам от теб какво да не изпусна!
6. Съгласен съм с избора ти на любим преподавател - какво бижелала зда видиш в някой преподавател/ка през следващите години? И в по-общ план - с какво мислиш може да спечели един преподавател интереса на студентите си?
11. Кой период в историята ти е най-интересен?
И, ако ти се танцува в момента - какви ритми би искала да звучи?
Благодаря отново и не изневерявай никога на себе си!
извиненията ти са приети с дълбока благодарност за отговорите. Поздравления за прямотата - не толкова в моите, колкото във въпросите на другите колеги!
1. Какво те привлече толкова в Хамбург - не съм бил там, та ако ида някога - да знам от теб какво да не изпусна!
6. Съгласен съм с избора ти на любим преподавател - какво бижелала зда видиш в някой преподавател/ка през следващите години? И в по-общ план - с какво мислиш може да спечели един преподавател интереса на студентите си?
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
1.изключително добре усторен град, има от абсолютно всичко.Reflection написа:

освен многото забележителности, предимно сгради има и много места,където може да се забавляваш...все пак това е един от наи-големите градове във Германия
6.преди всичко коректност и по-голяма информираност.и когато някой предподавател си чете лекциите да не го прави машинално и само,защото трябва да го направи
11.нова и най-нова
ахахахаах тя мизуката е непрекъснато в главата ми
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
-
Reflection
- В началото бе словото
Много приятен събеседник се оказа, ама да не досаждаме на хората с нови реплики...Все ще имаме възможност да си поговорим виртуално пак!
Пожелавам ти пак да посетиш Хамбург, щом толкова го харесваш! Не се изненадвам - немците си си немци!
Що се отнася до преподавателите - иваш всички основания за подобниочаквания към тях, всъщност онова,което вероятно имаш предвид се нарича влагането на сърце зад говоренето от академичния подиум. Дано го откриеш сред онези, които се заниват с любимите ти исторически периоди!
И само като закачка - кое точно ретро парче ти се слуша в момента, дори в латино аранжимент?
Приятни лятни забавления - заслужила си ги май!!!
Пожелавам ти пак да посетиш Хамбург, щом толкова го харесваш! Не се изненадвам - немците си си немци!
Що се отнася до преподавателите - иваш всички основания за подобниочаквания към тях, всъщност онова,което вероятно имаш предвид се нарича влагането на сърце зад говоренето от академичния подиум. Дано го откриеш сред онези, които се заниват с любимите ти исторически периоди!
И само като закачка - кое точно ретро парче ти се слуша в момента, дори в латино аранжимент?
Приятни лятни забавления - заслужила си ги май!!!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Reflection написа:И само като закачка - кое точно ретро парче ти се слуша в момента, дори в латино аранжимент?
Jessica Jay- Casablanca
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
1.крис написа:Любимият ти волейболист???....внимавай, предупреждавам те![]()
Любими актьори???:twisted:![]()
![]()
Забавна случка от детството?
Любим предмет от училище? ( ако пък не е география, да не се казвам кристина![]()
![]()
)
Кога си се чувствала наистина виновна за нещо?
2.Джош Хартнет, Кейт Бекинсейл, Джулия Робъртс, Джони Деп,Орландо Блуум, Лив Тайлър, много са
3.те са толкова много, че за конкретна не мога да се сетя, но определено най-запомнящите са свързани с раждането на сестра ми и с порастването й (все още имам малък белег,занеш къде
4.ееееми география, не мога да си кривя душата, въпреки че и физиката не й отстъпваше
5.много често,когато се скарам с някого и се чувствам виновна
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...