Вярвате ли в чистата и всеотдайна любов...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Dynamite
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Според мен,всеки си има своята половинка на тази планета:) Въпроса е,че е трудно се открива,а понякога по пътя до нея много боли:)
Аз до скоро си въобразявах,че съм Го открила,но явно съм се заблудила,защото в подобна връзка,като моята,единия обича,а другия се оставя да бъде обичан
И все пак си мисля,че ще се намери човек,който да ме направи щастлива,да си имаме деца и т.н:)
Що се отнася до финансовия въпрос-важно е да може да се издържа въпросното семейство.Ако има деца,те трябва да се гледат,да се поддържа поне един средностатистически стандарт на живот,а и когато парите свършват,тогава стават най-големите разпри и проблеми.Но все пак,не материалното е водещо,въпреки че ролята му не е малка

Аз до скоро си въобразявах,че съм Го открила,но явно съм се заблудила,защото в подобна връзка,като моята,единия обича,а другия се оставя да бъде обичан
Що се отнася до финансовия въпрос-важно е да може да се издържа въпросното семейство.Ако има деца,те трябва да се гледат,да се поддържа поне един средностатистически стандарт на живот,а и когато парите свършват,тогава стават най-големите разпри и проблеми.Но все пак,не материалното е водещо,въпреки че ролята му не е малка
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
няма чиста и всеотдайна любов (взаимна) между мъж и жена, просто няма.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
няяяяяяяма , няяяяяяяяяяяяма . и аз си мислех че има като бях на 15, 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ама сега вече -НЕ.
П.С. - ама е страхотно че мислиш че я има.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
остават 21,22,23,24,25...... 100kokteil_molotow написа:няяяяяяяма , няяяяяяяяяяяяма . и аз си мислех че има като бях на 15, 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ама сега вече -НЕ.
никога не не казвай никога!
Keep ur head up!
/въпреки че разбирам защо се съмняваш
иначе все трябва да я има
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ама ти да не ми 4у мислите , 4е се отзова? (* i feel i'm sinking, sinking...)....
като се има предвид че съм берсеркерстваш молотовец, нищо не ми остава освен да те послушам
(and it's going to carry on...bay bay bay...)
като се има предвид че съм берсеркерстваш молотовец, нищо не ми остава освен да те послушам
Не съм изчела всичко, така че се извинявам, ако повторя някой. Смятам ,че чистата любов съществува само в мечтите на хора, тя е израз на желанието им за някаква несъществуваща чистото. В никакъв случай обаче не смятам, че е вредна - напротив, в определен етап от живота си е много необходима. Примерно, представяте ли си някой на 13 години да смята, че всичко е секс и напасване на характерите.
Тъжното е когато се разделяме с тази представа, но пък и не е първо разочарование.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
То не е до мислене, до вяра и очакване- "чистата и всеотдайна" любов си е реалност, с която човек рано или късно се или не се среща. Някои вярват в нея, но не успяват да я докоснат, по ирония на съдбата, а други ги връхлетява изневиделица, преобръща целия им скептицизъм и затрива мотото за "секса и напасването на характери". Тя е като извънземните- не може да си напълно убеден, че съществуват, до момента в който почукат на вратата ти/влетят през покрива тиkokteil_molotow написа:няяяяяяяма , няяяяяяяяяяяяма . и аз си мислех че има като бях на 15, 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ама сега вече -НЕ.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
мнооого, мнооооого риспект^PrincessA^ написа:
То не е до мислене, до вяра и очакване- "чистата и всеотдайна" любов си е реалност, с която човек рано или късно се или не се среща. Някои вярват в нея, но не успяват да я докоснат, по ирония на съдбата, а други ги връхлетява изневиделица, преобръща целия им скептицизъм и затрива мотото за "секса и напасването на характери". Тя е като извънземните- не може да си напълно убеден, че съществуват, до момента в който почукат на вратата ти/влетят през покрива ти