Вярвате ли в чистата и всеотдайна любов...

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

М?

Да, тя наистина съществува и аз я открих... и въобще - ау, че ми е кеф с моичкия :)
21
26%
Дълго я търсих, ама добре се е скрила... Ама аз нали още вярвам на детските приказки
36
45%
Тцъ! Категорично. Отказах се да я търся и сега съм си екстра и водя редовен полов живот. Търсете ме в хотел "Цура" на Лъвов
5
6%
К'ва любов, бе?! Т'ва е за балъци кат тебе... Я ский новото BMW на гаджето ми ;) Довечера сме в БИАД
3
4%
Аз съм мизантроп.
15
19%

Общо гласове: 80

Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Определено вярвам в чистата и всеотдайна любов,защото не си предснавям , че мога да обичам по друг начин.Вярно е ,че тя се намира много трудно ,но всичко зависи от типа човек!
Като птичка в небесата :)
user0
В началото бе словото

Мнение от user0 »

не,няма такива работи! :idea:
Аватар
Flor
В началото бе словото

Мнение от Flor »

Чиста и всеотдайна любов?
Какво точно трябва да значи това?
Ти имаш право да ме ругаеш,
аз имам право да не те слушам!
Queen_Of_Snow
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Queen_Of_Snow »

ест че не вярвам...всичко е само думи ве... нищо повече няма такива неща като истинска чиста вечна любов :!:
Изображение
Аватар
fatalno_f
В началото бе словото

Мнение от fatalno_f »

Защо да няма? Аз я открих преди 3 години и още сме щастливо влюбени нищо любовта ни не е подплатена с много финанси :love1:
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
Аватар
Dynamite
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Dynamite »

Според мен,всеки си има своята половинка на тази планета:) Въпроса е,че е трудно се открива,а понякога по пътя до нея много боли:)
Аз до скоро си въобразявах,че съм Го открила,но явно съм се заблудила,защото в подобна връзка,като моята,единия обича,а другия се оставя да бъде обичан :)И все пак си мисля,че ще се намери човек,който да ме направи щастлива,да си имаме деца и т.н:)
Що се отнася до финансовия въпрос-важно е да може да се издържа въпросното семейство.Ако има деца,те трябва да се гледат,да се поддържа поне един средностатистически стандарт на живот,а и когато парите свършват,тогава стават най-големите разпри и проблеми.Но все пак,не материалното е водещо,въпреки че ролята му не е малка :)
:P
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

няма чиста и всеотдайна любов (взаимна) между мъж и жена, просто няма.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

има има :D
Astral in da house...
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

няяяяяяяма , няяяяяяяяяяяяма . и аз си мислех че има като бях на 15, 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ама сега вече -НЕ.
П.С. - ама е страхотно че мислиш че я има.
Аватар
CoHka
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CoHka »

Аз също мисля, че има чиста и всеотдайна любов, всичко зависи от природата на човека до теб. Трябваше да минат 2 години за да се убедя лично в това и мога да го гарантирам!!
Отказвам да приема, че има друга алтернатива, освен успеха!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

kokteil_molotow написа:няяяяяяяма , няяяяяяяяяяяяма . и аз си мислех че има като бях на 15, 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ама сега вече -НЕ.
остават 21,22,23,24,25...... 100 :)
никога не не казвай никога!
Keep ur head up! :wink:
/въпреки че разбирам защо се съмняваш :( /

иначе все трябва да я има :) не че съм я намерил де :) ама търсенето продължава ;)
Изображение

Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

ама ти да не ми 4у мислите , 4е се отзова? (* i feel i'm sinking, sinking...)....
като се има предвид че съм берсеркерстваш молотовец, нищо не ми остава освен да те послушам :) (and it's going to carry on...bay bay bay...)
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Не съм изчела всичко, така че се извинявам, ако повторя някой. Смятам ,че чистата любов съществува само в мечтите на хора, тя е израз на желанието им за някаква несъществуваща чистото. В никакъв случай обаче не смятам, че е вредна - напротив, в определен етап от живота си е много необходима. Примерно, представяте ли си някой на 13 години да смята, че всичко е секс и напасване на характерите. :lol: Тъжното е когато се разделяме с тази представа, но пък и не е първо разочарование.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

kokteil_molotow написа:няяяяяяяма , няяяяяяяяяяяяма . и аз си мислех че има като бях на 15, 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ама сега вече -НЕ.
То не е до мислене, до вяра и очакване- "чистата и всеотдайна" любов си е реалност, с която човек рано или късно се или не се среща. Някои вярват в нея, но не успяват да я докоснат, по ирония на съдбата, а други ги връхлетява изневиделица, преобръща целия им скептицизъм и затрива мотото за "секса и напасването на характери". Тя е като извънземните- не може да си напълно убеден, че съществуват, до момента в който почукат на вратата ти/влетят през покрива ти :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

^PrincessA^ написа:
То не е до мислене, до вяра и очакване- "чистата и всеотдайна" любов си е реалност, с която човек рано или късно се или не се среща. Някои вярват в нея, но не успяват да я докоснат, по ирония на съдбата, а други ги връхлетява изневиделица, преобръща целия им скептицизъм и затрива мотото за "секса и напасването на характери". Тя е като извънземните- не може да си напълно убеден, че съществуват, до момента в който почукат на вратата ти/влетят през покрива ти :lol:
мнооого, мнооооого риспект :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”