Prison Break
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Ами и аз да си кажа... Изгледах първи сезон, ама вотри няма да го почвам. И то първи го превъртах и гледах само на Скофийлд чалъмите и пинизите, например когато направи винта на отвертка. Това беше единственото, което ми хареса и заради това го гледах. Когато започнаха да копаят, малко ми доскуча, но си довърших сезона...
Сега да кажа защо не ми харесва. Както казах, харесваха ми само хитринките и изобретателността на главния герой. Но те се оказаха покъртително малко. В само един епизод на МакГайвър има повече такива хитрини, отколкото в целия първи сезон на Призън-а. Затова и зарязах последния.
И само едно въпросче към гледащите, че ми е любопитно - как избягаха пеша от полицейските коли, които ги гонеха на пистата, в края на първи сезон?
Сега да кажа защо не ми харесва. Както казах, харесваха ми само хитринките и изобретателността на главния герой. Но те се оказаха покъртително малко. В само един епизод на МакГайвър има повече такива хитрини, отколкото в целия първи сезон на Призън-а. Затова и зарязах последния.
И само едно въпросче към гледащите, че ми е любопитно - как избягаха пеша от полицейските коли, които ги гонеха на пистата, в края на първи сезон?
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Riddick, слънце, чак сега видях привюто на 14-ти! Хиляди благодарности. Бях забравила за Терънс...ето го отново на линия. 
"The enemy of my enemy is my friend" или как беше...от Келерман - това си е направо чудно казано

У мен се зароди едно ужасно предположение...че Линкълн ще умре някъде на края на сезона ( сериала? ) и ЕлДжей ще заживее при чичо си.
Колкото до хитринките в PB - толкова са много, че не мога да им смогна да ги анализирам.
Т-Бег - как не го хванаха тоз човек, един Господ знае...
"The enemy of my enemy is my friend" или как беше...от Келерман - това си е направо чудно казано
У мен се зароди едно ужасно предположение...че Линкълн ще умре някъде на края на сезона ( сериала? ) и ЕлДжей ще заживее при чичо си.
Колкото до хитринките в PB - толкова са много, че не мога да им смогна да ги анализирам.
Т-Бег - как не го хванаха тоз човек, един Господ знае...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- susu
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ахъм ахъмЛорд Носферату написа:И то първи го превъртах и гледах само на Скофийлд чалъмите и пинизите.Когато започнаха да копаят, малко ми доскуча, но си довърших сезона...
Сега да кажа защо не ми харесва. Както казах, харесваха ми само хитринките и изобретателността на главния герой. Но те се оказаха покъртително малко. И само едно въпросче към гледащите, че ми е любопитно - как избягаха пеша от полицейските коли, които ги гонеха на пистата, в края на първи сезон?
аз за да мога да изгледам епизодите от първия сезон, трябваше да си пускам музика и да гледам само картинките
а иначе втория сезон го гледам само за да съм що годе в течение с това, какво се случва, ама пак едвам едвам става всичко
иначе и махоун не е зле
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Ако говориш за хитринките на Скофийлд, погледни това и после го възхвалявайfragile написа:Колкото до хитринките в PB - толкова са много, че не мога да им смогна да ги анализирам.
Само кака Крематори да не ме бие за реклама