Как се обличате?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Как се обличате?

Според джоба - Гледам да мина по-евтино, затова пазарувам дрехи от Илиянци и/или магазините за дрехи в квартала. Важното е да са удобни и да се харесвам в тях.
21
31%
Небрежно - Смъкнати панталони, развлечен суетшърт и кецове (ама маркови) - с тях лягам и ставам.
17
25%
Сьекси - Хавайска ризка (може и прилепнала тениска) и бели панталони/розово потниче и къса пола, с които съм неотразим/а за представителите на другия (пък и на своя) пол ...май пропуснах слънчевите цайски
6
9%
Делово (Юпи) - риза, панталон и задължително обувки! При по-официален случай навличам сако и вратовръзка/ пола и сако... и косата винаги прибрана
12
18%
Фенът - Според музиката, която слушам. Дали ше са якета с пирамидки, раздрани на коленете панталони, камуфлаж... фланелката на любимата група е просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
5
7%
Екстравагантно - Шарении, флинтифлюшки, светлоотразители... Трябва да ме виждат отдалече
2
3%
Нудистът - Абе няма значение как... Само чакам да свърши работната седмица и да се завлека на плаж/по поляните и да се освободя от този ненужен товар - дрехите :))
4
6%

Общо гласове: 67

Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

Tripio написа:
Josefinne написа:Дай кецките....
тва за мен ли?
Говорехза собствения си стил на обличане, но ако продаваш кецове - може нещо да се спазарим :lol:
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

не продавам.. ама пак може да се спазарим ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”