Приятелски секс
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Аз няма да се впускам в дълги словоизлияния, а само ще ви кажа, че за мен понятието "Приятелски секс" НЕ съществува! Не може да има такова нещо!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Ами ако искаш да си станем приятели, за да се аргументирам подобаващоfire написа:Аз няма да се впускам в дълги словоизлияния, а само ще ви кажа, че за мен понятието "Приятелски секс" НЕ съществува! Не може да има такова нещо!
- fire
- Живее, за да пише
Добра шегичка, Sw1tched!
Ти си много симпатично момче, харесва ми това, което съм успяла да видя на снимките. Но... до тук!
В твоят пост даже има отговор на един много съществен въпрос... "Ама първо ми прати снимка да се застраховам"... Значи, ако съм някое грозноватичко момиченце ти няма да правиш секс с мен, нали? Но даже и да съм грозноватичка би могло да сме приятели, нали? Е, аз предпочитам да сме приятели, отколкото да правим секс.
Ти си много симпатично момче, харесва ми това, което съм успяла да видя на снимките. Но... до тук!
В твоят пост даже има отговор на един много съществен въпрос... "Ама първо ми прати снимка да се застраховам"... Значи, ако съм някое грозноватичко момиченце ти няма да правиш секс с мен, нали? Но даже и да съм грозноватичка би могло да сме приятели, нали? Е, аз предпочитам да сме приятели, отколкото да правим секс.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Първо, благодаря за милите думиfire написа:Добра шегичка, Sw1tched!![]()
По темата, ще се опитам максимално лаконично и недвусмислено да се изкажа:
изискването за приятелство - да ми е приятно в компанията ти
изискването за секс - да има известно физическо привличане
изискване за връзка - горните две + чувства
Сега, в случай че отговаряш на първите две "изисквания", мисля че е съвсем логично да имам желание да съм ти приятел и да правя секс със теб (говорим за теория и принципи, моля без спекулации
Ок, ще гледам да и отговарям с по-кофти тон да не взема да я изпуснаа приятели ли сте?
щото ако не сте приятели, тя може да ти пусне, суидчт
- fire
- Живее, за да пише
Не-ееее, не ги възприемам като взаимно изключващи се, а не съм съгласна, че думичките "Приятелство" и "Секс" могат да образуват вярно и смислено словосъчетание като "Приятелски секс" 
- fire
- Живее, за да пише
Ако в думата "Приятел" се влага смисъла "Приятел-гадже", то да. Съгласна съм на 100%! Но ако се влага само смисъла "Приятел", то НЕ! Никога! Кажи ми, можеш ли да правиш секс с момиче, което не обичаш?