Music idol
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Music idol
Мен не ме кефи, че дават повече откачалки отколкото нормални, пеещи хора.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Последен ден на откачалките. Добре се получи!
Оня с лудия танц ме разсмя най-много
Накрая с Дунавското хоро как изселиха патриота
Бавачката беше яко откачена. За мюзик айдъл не става, ама за даскалка е перфектна!
Утре са театралните кастинги, да не забравяме, че допуснаха тука-таме разни олигофрени. Фаворити - Райчо и оня с буболечката

едит: айдъла го гледам винаги с биричка
Оня с лудия танц ме разсмя най-много
Накрая с Дунавското хоро как изселиха патриота
Бавачката беше яко откачена. За мюзик айдъл не става, ама за даскалка е перфектна!
Утре са театралните кастинги, да не забравяме, че допуснаха тука-таме разни олигофрени. Фаворити - Райчо и оня с буболечката
едит: айдъла го гледам винаги с биричка

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ужас. Оказа се, че имам познат сред допуснатите нататък. И, в интерес на истината, не е познанство, с което се гордея.
Дали не настръхнах, като го видях... Ами не върви да говоря с имена, че не е етично.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Изкефиха ме 13 годишната Симона и накрая... Митко.
Симона наистина откъде го извади тоя глас
Мария й се възхити. Аз подозирам, че самата Мария не би изпълнила така песента

Симона наистина откъде го извади тоя глас

- ники
- Легендарен флуудър
Аз пък вчера не го гледах, че още от 8 часа се бяхме подкарали с ракията. Имаше ли нещо интересно?
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Интересното беше как фънки обясни на една колко добре се облякла и как изглежда, та той дава "да", пък мария я почна с "кво да ти кажа, мен. трагедия." :Р
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Марин и Мустафа. Те са...
Какво шоу направиха, не е истина. На морето дупката всички останали могат да я изпеят 1000 пъти по-добре от тях, но те се раздадоха от сърце като никой друг. И затова ги пуснаха (поне засега).
Други 3 групи ми харесаха. В началото женския и мъжкия с "Tell me why" и квартета на Симона. А онея с "It's my life" бяха с най-добрата хореография.
Гейския квартет не беше зле или поне двамата, които продължиха. А оня който се заяждаше с момчето го издуха.
Ае гейчето първия път като го видях ми приличаше много на това в клипа на Райна - Летен грип.
???
Дано да пуснат поне Марин. Да внася колорит, не за друго. Сега ще започне едно безконечно надиграване, тактики, сметки... скучна работа. А Маринчо отива за кеф. Частта с есемесите наближава, ако се стегне и по някакъв начин надскочи себе си, ще гласуват за него повече от очакваното
Тази вечер можеше да се направят куп забележки относно пеенето му
Аз рабоих в трЪнспорта, трЪнспорта, трЪнспортаааа...
Поздрав с
Какви са скици
Какво шоу направиха, не е истина. На морето дупката всички останали могат да я изпеят 1000 пъти по-добре от тях, но те се раздадоха от сърце като никой друг. И затова ги пуснаха (поне засега).
Други 3 групи ми харесаха. В началото женския и мъжкия с "Tell me why" и квартета на Симона. А онея с "It's my life" бяха с най-добрата хореография.
Гейския квартет не беше зле или поне двамата, които продължиха. А оня който се заяждаше с момчето го издуха.
Ае гейчето първия път като го видях ми приличаше много на това в клипа на Райна - Летен грип.
???
Дано да пуснат поне Марин. Да внася колорит, не за друго. Сега ще започне едно безконечно надиграване, тактики, сметки... скучна работа. А Маринчо отива за кеф. Частта с есемесите наближава, ако се стегне и по някакъв начин надскочи себе си, ще гласуват за него повече от очакваното
Тази вечер можеше да се направят куп забележки относно пеенето му
Аз рабоих в трЪнспорта, трЪнспорта, трЪнспортаааа...
Поздрав с
Какви са скици

- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз сега не можах да разбера дали македонецът с китарата дето пееше успя да го прескочи това сито, не му помня името, пък засега май двама македноци и две македонки минаха, ще гледаме в Неделя за окончателното сито
Като птичка в небесата 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Повечето от решенията бяха наистина логични и обосновани, но защо трябва да го поднасят по такъв гаден начин
Не може ли един списък с номерата на непреминалите и толкова, както е на писмените
Да разплачат Симона... е, гадно си беше. Пък това детенце как денси... видяхте ли го накрая в превюто на 20-тимата. Много е добро
Тия пък как не се заядоха, че има шини, това оставаше.
Дуо М - ще продължат да забавляват.
Те нарочно не ги пуснаха да гласуват за тях, защото ще объркат сметките. Пък така само ще ги използват да покачат рейтинг. Не са ли тарикати тея?
Иначе нещото с което бай Маринчо и Мустафа могат да си покачат самочувствието е, че не всеки може да стигне до малките концерти, дори и да си без номер за смс-и.
Пак че не пуснаха Павел. Щяха гадно да направят на Димитър Атанасов. Гонят те и да пуснат този, на който си му помогнал. В крайна сметка не допуснаха това да си случи. Според мен и Павел си го знаеше вътрешно, само наглец би разчитал на минаване при подобно стечение на обстоятелствата.
Да разплачат Симона... е, гадно си беше. Пък това детенце как денси... видяхте ли го накрая в превюто на 20-тимата. Много е добро
Дуо М - ще продължат да забавляват.
Иначе нещото с което бай Маринчо и Мустафа могат да си покачат самочувствието е, че не всеки може да стигне до малките концерти, дори и да си без номер за смс-и.
Пак че не пуснаха Павел. Щяха гадно да направят на Димитър Атанасов. Гонят те и да пуснат този, на който си му помогнал. В крайна сметка не допуснаха това да си случи. Според мен и Павел си го знаеше вътрешно, само наглец би разчитал на минаване при подобно стечение на обстоятелствата.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Аз на замундата вяра нямам. Тегля от арена, нищо че там е такава шуробаджанащина...
- ники
- Легендарен флуудър
Еее, тоя Димитър пееше супер добре. Защо не го пуснаха? Сляпото момиче обаче само го съжаляват, не пее толкова добре.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Македонецът с китарата
Много ми допадна изпълнението му (първото).
http://www.youtube.com/watch?v=dMLKZxz2mS0
Оная сладурана на 13 също ми е симпатична...
http://www.youtube.com/watch?v=dMLKZxz2mS0
Оная сладурана на 13 също ми е симпатична...
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Ама вярно Димитър добре пееше. Трябваше да продължи.
А Мара да реши какво иска. Ту някоя не можела да флиртува, ту някоя много добре флиртувала. Все недоволна.
Но ще се съглася с нея, че това ако беше моето дете, "ше'а ги избеса 'сичките". Ега ти садистичното беше.
Чудно ми е колко време ще си държат клоуните. И дали те някога ще се усетят за какво ги държат.
А Мара да реши какво иска. Ту някоя не можела да флиртува, ту някоя много добре флиртувала. Все недоволна.
Но ще се съглася с нея, че това ако беше моето дете, "ше'а ги избеса 'сичките". Ега ти садистичното беше.
Чудно ми е колко време ще си държат клоуните. И дали те някога ще се усетят за какво ги държат.