Как се отрязва правилно....

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Re: Как се отрязва правилно....

Мнение от deichevster »

Прави каквото прави човека с мустаците,знам че от вътре ще ти идва :mrgreen:
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Нова редакия на правилно отрязване:
Аве, аз ни моа ли дъ ти.........! :mrgreen:
francesco totti
Пишете, о, братя

Мнение от francesco totti »

с ножица.
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Аватар
Chapelain
В началото бе словото
Специалност: Арабистика
Курс: първи

Мнение от Chapelain »

От опит знам, че няма правилен начин. При жените не знам как е, но при мъжа ( ако не е ръб ) винаги стои въпроса, че ако отреже някоя жена направо тя ще се почувства засегната и се опитва да се изсули като мокра връв :lol: , за да се покаже джентълмен ( а се показва дришльо, обикновенно ).
А иначе в отрязваниците няма нищо, лошо. Това си е просто "не" и човек не трябва да си вади генерални заключения "колко е зле" и как "никой не го харесва". Лично аз предпочитам да ме гръмнат в лицето и да ми кажат директно, че не съм мъжа, от колкото да получвам някакви смесени сигнали, които поради примитивната си природа не мога да интерпретирам правилно.
Love, in the best case scenario, endures only a lifetime. Diamonds, on the other hand, last forever :).
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Ох, и на мен ми писна от смесени сигнали... и от двете страни :scratch:
А какво значи жената да се изсули като мокра връв? Че май ми предстои първото ми отрязване, та да знам какво да не правя :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Chapelain
В началото бе словото

Мнение от Chapelain »

А не :). Моля остави изсулването като мъжки прерогатив :) Ама не разбрах - тебе ли ще те режат или ти ще режеш?
Ако е първото от опит да ти кажа - ако мъж откаже две поредни покани за излизане или за някакъв ивент заедно най-вероятно няма да върже, поне аз така правя. Абе не знам каквото и да стане - take it like a man :) ( и добре дошла в мъжкия свят, където 3 от 4 опита за свалка завършват с твърдо "нйе!")

Ако ти ще режеш. Еми кажи му го направо - "Сори, не си мой тип". В краен случай го излъжи, че имаш гадже 1,90 и 110 кг, на стероиди и с лош нрав. От опит - директното отрязване е като да те гръмнат в главата. Не е приятно, но е бързо и еднократно. Изсулването си е бавна смърт. Така че бъди милостива и "екзекутирай" пича по-бързо, за да може да те преодолее и да се заеме със следващата мацка. Айде успех и кажи после как са се развили нещата :salute: :P
Love, in the best case scenario, endures only a lifetime. Diamonds, on the other hand, last forever :).
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

Мен ще ме режат :D
С другото имам малко по-голям опит, но така и не се научих да режа директно и грубо, все ми е жал за чуждите чувства. А когато съм се опитвала да "екзекутирам", на моето "Няма да се получи, не таи надежди", той чува "Засега не става, ама може да се променят нещата" О.о
Изображение
Изображение
Изображение
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения

Мнение от rogertaylor »

Mira написа:Мен ще ме режат :D

:cheers: :cheers: :cheers: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mira написа:на моето "Няма да се получи, не таи надежди", той чува "Засега не става, ама може да се променят нещата" О.о
:rr: :rr: :rr: :rr: 8) 8) 8) 8)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ти не беше ли сгодена? :shock:
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

:shock: :lol: Не приемайте толкова буквално статусите във фейсбук :wink: Още повече, че имам фобия от обвързване :oops:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

Казвал ли съм, че във форума липсва модерация? И да не съм, горните мнения ми дават добър повод да го направя. :roll:
Трия де, трия (Мила)
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
Chapelain
В началото бе словото

Мнение от Chapelain »

Еми предполагам "отрязването" ще се изрази в някакъв отказ (ако питаш директно), и в последствие в игнориране.
Още веднъж, не е приятно, но пък ще ти даде някаква представа за мъжкия свят, където нещата често не стават :). Освен това - няма незаменими хора и е мн вероятно лятото ще ти донесе нещо друго.
С другото имам малко по-голям опит, но така и не се научих да режа директно и грубо, все ми е жал за чуждите чувства. А когато съм се опитвала да "екзекутирам", на моето "Няма да се получи, не таи надежди", той чува "Засега не става, ама може да се променят нещата" О.о
Еми не е зле да се научиш. Ще си спестиш мн време и разправии, а пък и ако не можеш да се отървеш от чувството на съжаление помисли - ако го направиш по-бързо е по-добре за него. Няма да страда излишно дълго време и ще може да си насочи енергията ( и свалките :) ) другаде.

Още веднъж, стискам палци всичко да възможно по-безоблачно при тебе.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Вие мъжете сте глупаци... нямате смелост да кажете едно простичко "НЕ". Вместо това трябва да се лъже, да се увърта, да се игнорира и въобще вие сте на принципа "по-добре да не казвам нищо (не ми дреме че тя се измъчва в очакване), отколкото да я отрежа директно". Смешни сте.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
В началото бе словото

Мнение от Chapelain »

:lol: Еми да смешковци сме, ама нали затова си ни обичате. Пък и ако тръгнем да се караме на полова основа - полза никаква. А увъртането изобщо не е екслузивно мъжка тактика. И вие го правите при това доста по-добре от нас, щото повечето сме чворове и лъжем трудно :santa:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

JudyRamone написа:Вие мъжете сте глупаци... нямате смелост да кажете едно простичко "НЕ". Вместо това трябва да се лъже, да се увърта, да се игнорира и въобще вие сте на принципа "по-добре да не казвам нищо (не ми дреме че тя се измъчва в очакване), отколкото да я отрежа директно". Смешни сте.
Няма как да не се съглася с това мнение.
Само че вместо "глупаци" бих използвала термина "страхливци".
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”