ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
infy
В началото бе словото

Мнение от infy »

ауу 5ти е прекалено скоро!!!!!!!!

яя моля плс, тези които вече имат бележки да ми кажата какво представляват. На отделни специални бланки ли са и от кой точно се пишат. Моля спешно!!!!!!!
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

пишеш си я сама и я даваш само за подпис и печат от медията... иначе кво представлява... ми честно казано и аз не знам защото не съм се занимавал да си я вадя още...
нещо от рода на - Тази бележка се дава на еди-кой-си, студент/ка първи курс във ФЖМК за учебната 2006/2007, в уверение на това, че е бил на лятна практика вьв в-к/телевизия/радио еди-кой си в периода от ...

или нещо от тоя род...
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Колеги, само 3,4,5 и 10 ли са датите за заверка на стажовете или може и по-нататък?
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Bloody_Rose
В началото бе словото

Мнение от Bloody_Rose »

Хрис, да, само това са датите (става въпрос за профил телевизия). При това трябва да се ходи само от 9 до 13h. Ти в кой от дните мислиш да отидеш?
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Ох, аз едно го мислих, то друго стана. Ще заверявам сигурно на 10-ти, защото няма да успея на 5-ти да стигна до обед в София. Все пак ще видя... Ти кога мислиш?
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Аз се чудех едно нещо. Тук: http://fjmk.atspace.com/bakprog.html е публикуван учебния план за втори курс, но е одобрен за 2005/2006 година. Някой знае ли дали има някакви промени по него, или ще учим по същия?
Мерси за бъдещите отговори и полезната информация! 8)
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Доколкото си спомням колегите от ВО точно това учиха третия семестър, за четвъртия липсва само Теория на културата при Георги Лозанов, ама ако има някой пр, той да каже, че не съм много сигурен :lol:
samodiva_yana
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от samodiva_yana »

Колеги, какво става с профил "Печат"? Този човек луд ли е да даде само една дата? Ние да не сме 5 човека....
Когато Бог отнеме нещо от твоята хватка той не те наказва,а просто изпразва ръката ти,за да получиш нещо по-голямо!
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Ей, ама вие много сте се стреснали покрай тия стажове. Какво като е една дата, то не изпит, че да е три дена (колегите от ТВ знаят за какво говоря) :lol: .
Влизаш, теглят ти е дин подпис и тва е всичко.
И то един влиза и носи на още 5 човека книжките.
За по малко от два часа всичко е готово, няма какво да се притеснявате.
Ако не можете да отидете, пращате нешата по някой друг.
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Ооооо, мечтата ми ще се сбъдне - лекции при Лозанов! :D :D :D
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

А някой знае ли кога трябва да се плащат таксите? Гледам, че има много осведомени хора тука, та реших да питам. На сайта на университета има само данни къде и как да се разделим с парите си, но не и кога... :wink:
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

аз на 4 отивам да си я нося тая прословута бележка за стажа. характерситика обаче нямам-ако ме върнат и кажат,че е проблем ще се наложи на 18 пак да ходя :twisted: .
иначе това за таксата васи хубаво попита...аз и друго въпросче имам към колегите на общежитие- сега като си заверя стажа и отида да си се записвам в общежитието какво трябваше да плащам,че забравих мин. година как беше?
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

семстриалните такси са прекрасната сума от 260 лв. и се плащат до 8.10 а явно от тогава почва учебната година...
иначе Дани аз все още не съм се нанасял в общежития на СУ но предполагам че освен депозита и може би първи наем друго не трябва да се плаща...
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Nuc, има мьлкя разлика между семестриална и годишна таксал Годишната такса е 260лв., а семестриалната - 130 :lol:
И още нещо, таксите се плащат до 8 октомври, но учебната година в СУ винаги започва на 1 окомври (ако не е събота или неделя :lol: )
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Леле, направо си изкарах акъла - 260 за семестър. Друго си е 130, съвсем друго :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”