Моят план-график е същият и се надявам в петък сутринта да успея да се настаня... Ако не -в събота..Macklemore написа:Ами моя "план" е, в Четвъртък вечерта да пристигна в София, да преспя в един роднина и Петък сутринта да бягам на касата и следователно да се настанявам.zritel написа:според мен не е грешка - просто си предвиди поне половината ден да висиш по опашки (т.е. предвиди си първата половина, с опция и за втората...) иначе пише, че и 28 ще е работен, но не е ясно дали се отнася за всички (каса и домакини)
Общежития
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- beloslava_pl
- В началото бе словото
- Курс: първи
Re: Общежития
Последно промяна от beloslava_pl на 24 Сеп 2013, 11:49, променено общо 1 път.
It's kinda fun to do the impossible!
Walt Disney
Walt Disney
Някой знае ли, дали се изисква бележка от психодиспансер, при настаняване в общежитие?
- lusiborisova
- В началото бе словото
Caelles написа:Някой знае ли, дали се изисква бележка от психодиспансер, при настаняване в общежитие?
Не се изисква.
Искам да попитам дали има значение дали ще се запиша утре или някой друг ден. Стаята ми същата ли ще бъде при всички положения или ако отида по-рано може да ми дадат по-добра?
-
Macklemore
- В началото бе словото
- Специалност: История
Мисля, че вече ти е определена стаята. Когато и да отидеш няма да получиш нещо по-добро от това, което ти е отредено.Nope написа:Искам да попитам дали има значение дали ще се запиша утре или някой друг ден. Стаята ми същата ли ще бъде при всички положения или ако отида по-рано може да ми дадат по-добра?
Сигурно ли е? Защото ми бяха казали, че ако отидеш на място с някой може да ви сложат в една стая при настаняването дори да не сте се паднали в една поначало. Не съм сигурен обаче. Някой от по-високите курсове може ли да хвърли малко светлина за какво става въпросMacklemore написа:Мисля, че вече ти е определена стаята. Когато и да отидеш няма да получиш нещо по-добро от това, което ти е отредено.Nope написа:Искам да попитам дали има значение дали ще се запиша утре или някой друг ден. Стаята ми същата ли ще бъде при всички положения или ако отида по-рано може да ми дадат по-добра?
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Стаята ви е "отредена" още при излизането на класиранията
, така че освен ако няма свободни места в други блокове и не говорите директно с комисията по настаняване(отляво на касите мисля,че се падаше...), няма как да ви сложат в една стая.
ДС - 
А аз искам да попитам, ако отида да си платя и да се настаня на 30ти проблем ли е? 
-
Macklemore
- В началото бе словото
- Специалност: История
Едва ли е проблем, според мен, лошото е, че ще си на нокти цял ден, поради липсата на време...Gerriie_ написа:А аз искам да попитам, ако отида да си платя и да се настаня на 30ти проблем ли е?
-
R@D|/|
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
На мен ми се обадиха тая сутрин, за да ми кажат, че ще съм в общежитията на медицинския... Някой знае ли поне дали съквартирантите ми ще са от там или ще са си от СУ?
-
kalina_kaneli
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
На мен ми се обадиха за същото нещо, казаха ми и че трябва пак да отида в 42 Б да си платя, но и казаха, че трябва да отида в бл. 40 за разменното ми писмо.. Най-тъпото е, че не пожелаха да ми кажат дори в кой блок съм, въпреки че те ми звънят, а не аз на тях. Освен че трябва да си взема разменно писмо, нещо друго трябва ли да правя, когато съм настанена в общежитие на друг университет?
На кой телефон да се обадя,за да разбера къде съм настанен,защото на 02 963 42 38 не *бават да вдигнат тел.слушалка.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
някой в 50 Б? не че се надявам да си открия потенциалната непозната съквартирантка, но все пак си пробвам късмета. 
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
-
R@D|/|
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Хм, сигурна ли си че ти казаха да отидеш за разменното писмо в 40 блок, защото на мен ми казаха да отида в 123 стая на 42б за него, и след това чак в 40 блокkalina_kaneli написа:На мен ми се обадиха за същото нещо, казаха ми и че трябва пак да отида в 42 Б да си платя, но и казаха, че трябва да отида в бл. 40 за разменното ми писмо.. Най-тъпото е, че не пожелаха да ми кажат дори в кой блок съм, въпреки че те ми звънят, а не аз на тях. Освен че трябва да си взема разменно писмо, нещо друго трябва ли да правя, когато съм настанена в общежитие на друг университет?
-
kalina_kaneli
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Не са ми казвали нищо за такава стая, но и не съм сигурна какво точно трябва да правя в 40 блок. Явно ще се разбира на място, както и всичко останало..