пак го обърнахте на 180
за жени на повикване има специални телефони,обкновено лесно запомнящи се,понеже клиентите са все "вишисти математици "
по-прието е момчето да звъни,защото е по-прието той да търси изгода,и е по-прието момичето да не се съгласява от веднъж,ама това,че така е прието нищо не означава
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
Абе, хора, в 21ви век живеем! Какво значение има кой на кого звъни и кога ! Глупаво е да не звъниш на някого, когото харесваш, от страх "да не изглеждаш лесен". А и е много вероятно да си останеш "труден" и сам...
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Аз съм израсъл по южните склони на НЮ Хемпшир,баща ми е от рицарско потекло и съм възпитаван че достойнството е по-важно от всичко и затова не звъня ахахаха
Муци,с горното си мнение се шегувах,мислех че си пролича по усмивката накрая
За да се избягват главоболията, провокирали тази тема, е силно препоръчително младият джентълмен да увенчае завършилата с размяна на номера среща с галантната фраза "Кефиш ма, шти звънна!"
И ако младата дама отговори правилно с "Кефиш ма, шти дигна!", и двете страни ще си спестят серозни терзания и ще могат заедно да гледат към светлото бъдеще.
begemot_ написа:аз не звъня на хората, които и да е. не искам да досаждам
И така с излишната загриженост създаваш впечатлението за пълно безразличие
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Boromir написа:За да се избягват главоболията, провокирали тази тема, е силно препоръчително младият джентълмен да увенчае завършилата с размяна на номера среща с галантната фраза "Кефиш ма, шти звънна!"
И ако младата дама отговори правилно с "Кефиш ма, шти дигна!", и двете страни ще си спестят серозни терзания и ще могат заедно да гледат към светлото бъдеще.
Както в рицарските времена.
Тва с дигането, не трява ли да го прави младият жентлемен, или рицар, или къф там беше...
Тва с дигането, не трява ли да го прави младият жентлемен, или рицар, или къф там беше...
Тук идеята май беше, че тя има предвид "Кефиш ма, шти го вдигна"
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Boromir написа:За да се избягват главоболията, провокирали тази тема, е силно препоръчително младият джентълмен да увенчае завършилата с размяна на номера среща с галантната фраза "Кефиш ма, шти звънна!"
Както в рицарските времена.
Ако е джентълмен ще го вдигне чак когато му дойде времето.
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men