Арабистика 3

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Публикувай отговор
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Виктор Тодоров и шАкир сАлим :)

Само аз не зацепих, кой е Тошко :)?
medicate, medicate
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Тошко беше симатичното момче пред мен с дългата коса и метълски образ :)
А и с очилца и дойде най късно....По добро описани е от това не мога да измисля : / И доколкото разбирам е за втора година.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

А какво представлява т.нар "ново крило на факултета" - какви са стаите там? Столовете вътре отделно ли са, щото днеска се сгънах на тия пейки в зала 1 ? :?
Изображение Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Ааа, разбрах и аз кой е Тошко, само дето го мислех за Гошко :D

Доколкото чух аз, новото крило било доста готино и свестно. Утре ще разберем ;)
medicate, medicate
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Bilbo написа:А какво представлява т.нар "ново крило на факултета" - какви са стаите там? Столовете вътре отделно ли са, щото днеска се сгънах на тия пейки в зала 1 ? :?
Незнам ама чиновете отзад бяха ужасно прашни :(
lavande
В началото бе словото

Мнение от lavande »

Ох,сори,че ви се бъркам в темичката,ама пропуснах преди 3ти да пожелая успех,та затова сега:успех!Освен това като видях,че се говори за Тошко,просто не можах да се сдържа.Той е един толкова изпълващ и охарактеризиращ понятието "култов образ"образ,че вероятно въпросният израз е измислен за него.Към него питая силно преливащи от любов чувства и мога да го описвам дълги часове,но не искам да ви лишавам от неповторимото удоволствие да разкривате пласт по пласт всички удивителни и обаятелни аспекти на неговата личност.

Phoebe,ти къде ще си на 9ти,хм?Сега разбрах,че шансът да дойда се е увеличил доста,това някак не те ли подканва да дойдеш на срещицата и да споделим мисли относно народа,свързан с тази дата :wink: ?Мисля,че ще намерим какво да говорим за него :) :lol:
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

Toшко вярно ли ходи на уводен...

ми ш'го соча с пръст, няма как...
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Ееебаси как са ви променили програмата! Я кажете от утре(днеска де) при Салим ли сте за тренировка на буквичките и правилата при писането и етц. или... Сигурно др група при Наджарян. Блазе им. Той ни водеше калиграфията втория семестър, един от най-вдъхновяващите образи! Обичам го тоя човек, самото му присъствие си е един вид терапия. А като говори на арабски, слушаш и се разтапяш...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

И аз доколкото разбрах от днеска сме на две групи.
Изображение Изображение
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

1во повтарящите ще сме 3ма.
2ро : Тошко не е метъл а Джизъс!
3то: .. мааму
4то: Здравееейтеее
5то: имате страхотни момичета в курса, поне на външен вид (макар че днес ме досрамя да се запознавам с двете си лични фаворитки, нейсе, цяла година имам за целта)

еми, успех, колеги. и не флудете много темата.
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Аз познавам една адски сладка мацка първокурсничка :) Ако и другите са такива, ти завиждам за обкръжението. Искам да ви видя. Абе... А Асенчо няма ли да ви е колега?
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Тааа...
Първо - две групи сме. Едната сме 14 момчета и 6 момичета, а другата 17 момичета и 2 момчета. Поознайте аз в коя съм :)
Второ - разбрахме за Салим. И го видяхме. За нездравия му афинитет към зеленчуците, пълнените чушки, Горна Оряховица, котката му. За това, че Кувейт не е държава, а присадък към Басра. За това, че сме виновни че сме живи. За това, че сме много отворени, ако искаме да знаем колкото Аллах и Мохаммад. За това, че журналистите са шамандури. За тва, че любовен живот не трябва да държим, поне до 10ти юни :D
Вече усетих първите негативни настроения в нашия колектив, изказано беше мнение "мии мисля да отида в другата група".
Очите на Салим винаги ли са такива червени? Мисля си вече, че така изглежда дявола в неговото земно превъплъщение.
Научихме и как е на арабски "Пикай! Сега! Веднага! Пред мен!".
Изглежда пиша първи, нищо че свършихме в два, защото колегите... пишат домашното :]
to sum it up -още по-яко беше 8)
medicate, medicate
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Като четох горния пост, пак ми се прищя да съм първи курс :roll: Да чуя тези неща за първи път :P , да се посмея на пълнените Ушки, :lol: За Елена Йончева не стана ли дума... явно има време за нея.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Абе фиби, пич...как ни насраха в групата с 14 мъжки. :? егати па и живота. Местя се :!: :!: :lol: :lol: Иначе Салим е нечовек. Най ме изкефи как затапва когато някой се опита да каже каквото и да е.
phoebe написа:Тааа...
Изглежда пиша първи, нищо че свършихме в два, защото колегите... 8)
....спаха. :?
Изображение Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър

Мнение от phoebe »

Мда ;) Шанс за групата, какво да се прави :)
Интересно иначе, бие ли студентите... едва ли, ма има такъв вид :]
medicate, medicate
Публикувай отговор

Обратно към “ФКНФ”