един от вариантите на "обединените десни" бе Г. Бакалов......Josif написа:Посочете ми някой по-точен от него и ще ви призная! Няма значение дали е политик или не. Просто посочете!
Президент? На кого???
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Xpu100
- От дъжд на вятър
НЯМА обединени десни. Такова животно няма от много, много отдавна. Всичко живо дясно се изпокри, защото знаеше, че Първанов, дори да си беше стоял София цялата кампания, пак нямаше да загуби. Истината е, че от последните избори нямаше никаква полза, всичко беше ясно. И честно казано, предпочитам хиляди пъти Първанов, при него поне не съм гладувал, както при някои сини, да не кажа черни лидери на ДСБ... 
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Точно него! Никаква милост за тоя...човек. Сега като погледна назад, имам чувството, че съм играл "Сървайвър" в градска среда. Да не говорим кой беше този, който каза "Медиците ни може да са виновни, не бързайте да ги оправдавате"...нямам коментар по това...
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
Fever, стига бе човек! И аз не харесвам тия екскурзии от Турция в посока България с цел гласуване. И на мен не ми харесват двойните гласувания на циганите. Обаче съм сигурен, че дори без тях гласовете за Първанов са много повече, от колкото за Волен. За Сидеров са гласували хора отвратени до крайна степен от действителността. Това си е просто наказателен вот. Убеден съм, че дори 50% от хората гласували за него не изповядват повечето му идеи. Погледни и друго! Степента на образованието при избирателите на Първанов е много по-висока от тази при гласувалите за Волен.FeverNew написа:Аз посочих вече.
Този, който още 650 000 българи посочиха.
Подчертавам, българи, а не турци, помаци, такива с двойно-тройно-четворно гражданство, цигани или не знам още какви...
Silence tells me secretly Everything!
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Напротив!Josif написа:Степента на образованието при избирателите на Първанов е много по-голяма от тази при Волен.
Процентно още на парламентарните избори се видя, че уникално висок процент от всички гласували са висшисти (прости, но не разполагам с точните данни, ако ти се търси в нета...мен ме мързи).
По-висок беше процента и при президентските, средно бяха повече.
Това с наказателния вот...Смешно е, това са думи на тези, които не могат да се примирят със загубата си - десните, всички десни. Така разправяха на парламентарните, на президентските избори, така ще разправят и след тези за евродепутатини, където трябва да стане чудо, за да имат и един представител в Европарламента.
Аз само искам да ти припомня какво стана точно преди "инцидента" на "Тракия", на митинга на 3 март, когато "Атака" ставаше (вървеше към) първа политическа сила - 40 000 души на митинг, нещо невиждано от десетилетие.
Аз дадох и пример в една друга тема - в Сърбия стана това, което тук трябваше да е факт - спечелиха крайните националисти на Воислав Шешел. И тяхното сигурно е било протестен вот...
---
Никога не можеш да ме накараш да избера популиста, предателя, човека, който даде мандата на турци, лицемера, женчото, този дето викаше против ЕС и НАТО, а сега води парада...
---
А негласуването ли? Който не гласува е чисто и просто ТЪП. Защото е чисто и просто безсмислено - и друг път съм писал - математически, негласуването ти значи глас за победителя, в случая Гоце. Така че нямаше друга алтернатива...
---
Надявам се, че няма да се засегнеш от емоционалния ми коментар...
А и все пак, макар тук да имаме диаметрално противоположни виждания, в спорта сме прогледнали отдавна - (/С\)
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И за кого трябва да се гласува, при положение, че всички са от един дол дренки.FeverNew написа: ---
А негласуването ли? Който не гласува е чисто и просто ТЪП. Защото е чисто и просто безсмислено - и друг път съм писал - математически, негласуването ти значи глас за победителя, в случая Гоце. Така че нямаше друга алтернатива...
---
А по твоята логика наказателен вот с пускане на празна бюлетина или
зачеркване на всички възможни кандидати пак е глас за Гоце.
Така че, единственото нещо, което ще ни оправи е отново да превземем
парламента и да избесим 200 и кусур избрани от нас престъпници.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!