Английска Филология
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Най-после да се отчете и едно филологче тук, дето отдавна не беше идвало - ази.
Филолози се намират в 243 най-редовно.
Наш'та група още имейлите не сме си разменили докрай, вие за Яху ми говорите
!
Стълбището е култово! Много го обичам, но се съмнявам да има метър ширината. А то ли беше онова, където са се бесили, или другото?
Сесията мина, остана едно изпитче за Септември, ама то е щото се паднаха кофти теми, по които нямах достатъчно пищаци
А Багашева управлява!
Филолози се намират в 243 най-редовно.
Наш'та група още имейлите не сме си разменили докрай, вие за Яху ми говорите
Стълбището е култово! Много го обичам, но се съмнявам да има метър ширината. А то ли беше онова, където са се бесили, или другото?
Сесията мина, остана едно изпитче за Септември, ама то е щото се паднаха кофти теми, по които нямах достатъчно пищаци
А Багашева управлява!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
То уж щеше да е лесен... ама доста знаещи момета от нашата група ще пробват пак. При нас бяха едни конспирации, постоянно въртене на телефони, консултации с учителки, коригиране на коснпекти, размяна на ксерокопия... накрая сведохме темите до няколко най-вероятни, и, естествено, паднаха се тези, които не научих/написах. Писах, но явно не е било достатъчно. За келтските езици също написах най-важното, но и то май не е стигнало.
Но, колега, нека да се запознаем. Аз съм Боби. Ще ме познаеш лесно - в целия поток има двама очевадни метъл - черни дрехи, дълги коси. Единият ходи с мешка и сини дънки, другият съм аз
Но, колега, нека да се запознаем. Аз съм Боби. Ще ме познаеш лесно - в целия поток има двама очевадни метъл - черни дрехи, дълги коси. Единият ходи с мешка и сини дънки, другият съм аз
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
Стискането .. изпусна момента 
Сега най-много да стискаш, за да не припадна, докато чакам да ми се зареди страницата с резултатите.. макар че при определени такива (резултати) ......
А пък лошото е, че.. всеки ден си намирам по някоя грешка на тъпия тест.. Смятайте... минаха вече 12-13 дни.....дали ще хвана 4?!
Хъх, сложна е нашата...
И за да вляза все пак в темата: да знаете, радвате ме, филолози, ако не тази година, другата ще се тикна при вас
Сега най-много да стискаш, за да не припадна, докато чакам да ми се зареди страницата с резултатите.. макар че при определени такива (резултати) ......
А пък лошото е, че.. всеки ден си намирам по някоя грешка на тъпия тест.. Смятайте... минаха вече 12-13 дни.....дали ще хвана 4?!
И за да вляза все пак в темата: да знаете, радвате ме, филолози, ако не тази година, другата ще се тикна при вас
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
-
impure_blood
- От дъжд на вятър