японистите ги харесва, защото той преди е преподавал японски език и го е знаел много добре, но после е започнал да се занимава с корейски и така японския не го е практикувал от 15 години, както той сам ни е споделял....... иначе по-добре е да не споделям личното си мнение за него (което всъщност не е лично, а мнение на всички мои колеги)Александър написа:Ей този е много готин.Circle Line написа:Бойко ПавловИ много харесва японистите, особено мене.
![]()
Кореисти, ко мислите за него бря?
Кореистика
Модератор: Don Horhe
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Май обръщам прекалено много внимание на това, което пишеш, защото всъщност си писал "ние", което ме подведе.
И да, добра идея е да поразпитам преподавателите. А линкът, който ти дадох е за миналогодишния учебен план, така ли?
Ей, пак ти говореше за ентусиазъм, пък аз май прекършвам твоя! Каква ирония, нали?!
Ей, пак ти говореше за ентусиазъм, пък аз май прекършвам твоя! Каква ирония, нали?!
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
аз използвах 'ние', защото обикновено гледахем повечето хора да сме заедно на тези предмети, не искахем да се делим (то няма и смисъл, защото пак казвам, тези факултативни предмети не са от особена важност и не очаквай да научиш много от тях, просто гледай да си изкараш 6-цата)FeelingSad написа:Май обръщам прекалено много внимание на това, което пишеш, защото всъщност си писал "ние", което ме подведе.
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Хаха, и аз съм чувал някои слухове и историйки, ама не са за публично оповестяване.Circle Line написа:иначе по-добре е да не споделям личното си мнение за него (което всъщност не е лично, а мнение на всички мои колеги)
За факултативите - въобще не съм съгласен с теб. Напротив, аз от тях съм научил повече неща, отколкото от редовните предмети в специалността ми. Вероятно сме били на различни факултативи, моите 10-12 са ми били полезни повечето. Вярно е, че там пишат 6. Казах да се внимава, защото някои или не са в подходящ формат, или не са с подходящ преподавател.
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
ми не знам, аз мога да кажа,ч е съм научил много малко неща от тези предмети, ама това е може би, защото подхождам твърде несериозно към тяхАлександър написа: За факултативите - въобще не съм съгласен с теб. Напротив, аз от тях съм научил повече неща, отколкото от редовните предмети в специалността ми.
-
Silver_Surfer
- В началото бе словото
oho KUReisti, kak ste be :D:D:D
samo edno 6te kaja, Koreistikata e po-qko ne6to ot Qponistikata i Kitaistikata, SKandinavistikata dori nqma da q spomenavam, za6toto tq ne vur6i rabota, vsi4ki bude6ti Koreisti mogat samo da se radvat 4e sa izbrali ili slu4aino popadnali v na6ta specqlnost, tva lqto bah v Koreq za 1 mesec i samo 6te kaja 4e v momenta Koreiskiqt ezik e nai-silno izu4avaniqt na teritoriqta na Izto4na Aziq 
няма начин да успееш ако се предадеш, а ако това стане, значи няма смисъл да живееш 
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Circle Line, твърде силно бих предпочела, да споделиш личното си и недотам мнение относно въпросният преподавател. Ако миналата година ми бяха дали определена информация предварително, много неща щяха да са по-различни. Нека знаем твоето мнение, пък за собствено имаме време и възможност да си изградим. Наистина бих искала да знам какво мислиш, дали тук, дали на ЛС, дали някъде на частно.
FeelingSad, слънце, успокой се. Когато дойде моментът с избирането на факултативите, ще видиш, че няма да има толкова много различия и дрязги. Първокурсниците инстинктивно се обединяват. Освен това сме достатъчно осъзнати хора, със сходни цели, няма всеки да дърпа в неговата си произволна посока. Всичко ще се подреди леко, не му мисли
Което ме подсеща, че има един факултатив от миналата година, който искам да запиша пак. А дали няма да см първият кореист посещаващ часове по арабска калиграфия
FeelingSad, слънце, успокой се. Когато дойде моментът с избирането на факултативите, ще видиш, че няма да има толкова много различия и дрязги. Първокурсниците инстинктивно се обединяват. Освен това сме достатъчно осъзнати хора, със сходни цели, няма всеки да дърпа в неговата си произволна посока. Всичко ще се подреди леко, не му мисли
Което ме подсеща, че има един факултатив от миналата година, който искам да запиша пак. А дали няма да см първият кореист посещаващ часове по арабска калиграфия
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
-
Silver_Surfer
- В началото бе словото
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Мдам.
Аз докато не обиколя всички специалности в ЦИЕК-а нямам намерение да си почивам
Иначе радвам се, че ще бъда кореистика, наистина см доволна в момента.
Аз докато не обиколя всички специалности в ЦИЕК-а нямам намерение да си почивам
Иначе радвам се, че ще бъда кореистика, наистина см доволна в момента.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Pu
- Пишете, о, братя
Ееееее, Калояне, това е перфектно! Наистина! Darling, you made my day!
П.П. В тази връзка, знаеш ли какво става със Златена, не см чувала нищо за нея, а се оказа, че и нямам номера.
П.П. В тази връзка, знаеш ли какво става със Златена, не см чувала нищо за нея, а се оказа, че и нямам номера.
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка: