clew написа:И аз имам въпрос
Приета съм новогръцка филология и се записах вече и искам да кандидатствам за общежитие. Проблема е, че разбрах, че лекциите на първи курс започват по-рано (от 11 септември), а тогава още няма да са излезли класиранията за общежитие т.е. няма да има къде да живея .. Какво предлагате в този случай? Има ли начин по-рано да ме настанят?
Това за 11 септември, за абсолютно всички първокурсници ли е отнася?
Не, не .. Само за тези, които имат уводен курс .. Предимно някои от филологиите, мисля .. За други не зная
Здравейте прекрасни колеги.
Отново сте с предаването "Тъпи въпроси 101".
Днес ще говорим за това колко трябва да ти е висока оценката, за да те приемат на общежитие.
За пример ще изберем Хрис, чиято оценка е 4,67 (ако не се лъже).
Дали Хрис ще успее да се докопа до една от стаите с хлебарчиците?
След някое друго класиране - да. По-миналата година приеха всички още на първо класиране. Миналата не знам защо настаняваха хората в продължение на няколко класирания. Аз например бях сам в стая за трима до средата на октомври...
Малко повече информация да ми дадете за общежитието на ДЕО - ИЧС, то също е към СУ?Там само месечната цена е повече, иначе по нета стаите изглеждат добре. Условията са по-добри от общежитията В Студентския град.
А в общежитията също е отделно наем и консумативи... така че 135 наем + консумативите ще излезе поне към 200лв. Което за мен пак си е солено.
Айде някой да разясни нещо повече наистина за тези общежития - искам информация. В сайта е доста постно.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аха. А кога започват настаняванията? Трябва ли някакво заявление или нещо подобно, или направо отиваш в тази стая 309 и там става цялата работа? Кои имат право на общежитие? аз примерно имам ли право, при положение че съм живяла досега в другите общежития на СУ, които са си в Студентски?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...