[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
pollyyyy
В началото бе словото

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Мнение от pollyyyy »

За такива неща късат и е редно да можете да си го представите и сами на този етап. Вярвам, че повечето комисии биха скъсали кандидат и заради hate speech.[/quote]

Да, разбира се, че си го представям, нали затова посочих моите примери като лаконичност или просто не кажем нищо, защото не сме осведомени по този въпрос. Благодаря много за отговорите :)
tamarsaaD
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от tamarsaaD »

100 % ще питат нещо за простетите ..

trichkova, а ти и миналата ли година си ходила на изпити ??
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

да, тя е кандидантствала и миналата година. :)
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО

Мнение от moniiiii »

Имам един въпрос. Нещо не схващам как се случва подаването на документи за класиране. Особено това изречение : Процедурата по регистриране за класирането е електронизирана и се извършва единствено на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета;
Ако може някой по запознат да ми обясни цялата процедура. Благодаряя :)
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

moniiiii написа:Имам един въпрос. Нещо не схващам как се случва подаването на документи за класиране. Особено това изречение : Процедурата по регистриране за класирането е електронизирана и се извършва единствено на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета;
Ако може някой по запознат да ми обясни цялата процедура. Благодаряя :)
Значи, че предварително на тази страница(която в момента не работи) можеш да си подредиш желанията. И когато отидеш в информационния център, няма да губиш време да ги подреждаш. Ако не си го направила предварително, служителката в Информационния център се логва вместо теб и заедно ги подреждате.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
morwen
В началото бе словото

Мнение от morwen »

С наближаването на съботата, нараства и моето притеснение. :D А това води до употребата на промишлени количества шоколад.
Тъй като нямам някаква специфична, да го наречем, "стратегия" за подготовка, реших да си разнообразя четенето на публикации и вестници, с една книга, която съм позабравила - "Психология на тълпите" от Густав Льобон. Оказа се доста интересна и всъщност, предполагам ще е полезна (да, вдъхновиха ме новите протести), въпреки че не разчитам само на това. Но пък малко обща култура никога не е излишна. Та, очаквам седмицата ми да премине в лутане между това, разказите на Г. Господинов и разни други четения от медията. А и да си догледам първи сезон на "Демоните на Да Винчи" :D!

поствам ви част от увода на Густав Льобон, книгата си струва по мое мнение.

"Тълпите винаги са играли важна роля в историята, и все пак, никога толкова важна, колкото днес. Неосъзнатото им действие, подчинено на съзнателната дейност на отделните хора, е една от характеристиките на настоящата епоха."
"Съществувaт толковa пътищa, колкото отделни души "
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Книгата звучи доста интересно!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от ~Suzie »

Я да го оставим малко тоя устен... вълнувате ли се за оценките от писмения на 8-ми :Ъ
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

morwen написа:С наближаването на съботата, нараства и моето притеснение. :D А това води до употребата на промишлени количества шоколад.
Тъй като нямам някаква специфична, да го наречем, "стратегия" за подготовка, реших да си разнообразя четенето на публикации и вестници, с една книга, която съм позабравила - "Психология на тълпите" от Густав Льобон. Оказа се доста интересна и всъщност, предполагам ще е полезна (да, вдъхновиха ме новите протести), въпреки че не разчитам само на това. Но пък малко обща култура никога не е излишна. Та, очаквам седмицата ми да премине в лутане между това, разказите на Г. Господинов и разни други четения от медията. А и да си догледам първи сезон на "Демоните на Да Винчи" :D!

поствам ви част от увода на Густав Льобон, книгата си струва по мое мнение.

"Тълпите винаги са играли важна роля в историята, и все пак, никога толкова важна, колкото днес. Неосъзнатото им действие, подчинено на съзнателната дейност на отделните хора, е една от характеристиките на настоящата епоха."
Да, психологията на тълпите ще ти е много полезна. Добре си се насочила.
Г. Господинов също ще ти е полезен, макар и не точно с разказите си. :D
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
morwen
В началото бе словото

Мнение от morwen »

Разказите са за развлечение, "за душата" ;d. Но съм любопитна да разгледам и други аспекти на творчеството му.
"Съществувaт толковa пътищa, колкото отделни души "
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

~Suzie написа:Я да го оставим малко тоя устен... вълнувате ли се за оценките от писмения на 8-ми :Ъ
Ти пък, :mrgreen: че защо да се вълнуваме...много си ми е спокойно даже,все едно ще ходя на зъболекар,ама не знам кога точно :colors:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Те резултатите скоро трябва да излязат, спокойно! хаххах

Аватар
silvinka
В началото бе словото
Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността

Мнение от silvinka »

Ииии напрежението се покачва със всеки изминал ден ... очакване на резултати + устния изпит в съботаа :? ужассс :(
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

По щастливи са тези които отиват със сигурност на устен – а тези дет чакаме 3,50, май на нас ние по-гадно,а ?

Аватар
silvinka
В началото бе словото
Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността

Мнение от silvinka »

Е , ще стискаме палци на всички за оценка поне над 4,00 :wink:
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”