Да, разбира се, че си го представям, нали затова посочих моите примери като лаконичност или просто не кажем нищо, защото не сме осведомени по този въпрос. Благодаря много за отговорите
[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
За такива неща късат и е редно да можете да си го представите и сами на този етап. Вярвам, че повечето комисии биха скъсали кандидат и заради hate speech.[/quote]
Да, разбира се, че си го представям, нали затова посочих моите примери като лаконичност или просто не кажем нищо, защото не сме осведомени по този въпрос. Благодаря много за отговорите
-
tamarsaaD
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
100 % ще питат нещо за простетите ..
trichkova, а ти и миналата ли година си ходила на изпити ??
trichkova, а ти и миналата ли година си ходила на изпити ??
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
да, тя е кандидантствала и миналата година. 
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
Имам един въпрос. Нещо не схващам как се случва подаването на документи за класиране. Особено това изречение : Процедурата по регистриране за класирането е електронизирана и се извършва единствено на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета;
Ако може някой по запознат да ми обясни цялата процедура. Благодаряя
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Значи, че предварително на тази страница(която в момента не работи) можеш да си подредиш желанията. И когато отидеш в информационния център, няма да губиш време да ги подреждаш. Ако не си го направила предварително, служителката в Информационния център се логва вместо теб и заедно ги подреждате.moniiiii написа:Имам един въпрос. Нещо не схващам как се случва подаването на документи за класиране. Особено това изречение : Процедурата по регистриране за класирането е електронизирана и се извършва единствено на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета;
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
С наближаването на съботата, нараства и моето притеснение.
А това води до употребата на промишлени количества шоколад.
Тъй като нямам някаква специфична, да го наречем, "стратегия" за подготовка, реших да си разнообразя четенето на публикации и вестници, с една книга, която съм позабравила - "Психология на тълпите" от Густав Льобон. Оказа се доста интересна и всъщност, предполагам ще е полезна (да, вдъхновиха ме новите протести), въпреки че не разчитам само на това. Но пък малко обща култура никога не е излишна. Та, очаквам седмицата ми да премине в лутане между това, разказите на Г. Господинов и разни други четения от медията. А и да си догледам първи сезон на "Демоните на Да Винчи"
!
поствам ви част от увода на Густав Льобон, книгата си струва по мое мнение.
"Тълпите винаги са играли важна роля в историята, и все пак, никога толкова важна, колкото днес. Неосъзнатото им действие, подчинено на съзнателната дейност на отделните хора, е една от характеристиките на настоящата епоха."
Тъй като нямам някаква специфична, да го наречем, "стратегия" за подготовка, реших да си разнообразя четенето на публикации и вестници, с една книга, която съм позабравила - "Психология на тълпите" от Густав Льобон. Оказа се доста интересна и всъщност, предполагам ще е полезна (да, вдъхновиха ме новите протести), въпреки че не разчитам само на това. Но пък малко обща култура никога не е излишна. Та, очаквам седмицата ми да премине в лутане между това, разказите на Г. Господинов и разни други четения от медията. А и да си догледам първи сезон на "Демоните на Да Винчи"
"Тълпите винаги са играли важна роля в историята, и все пак, никога толкова важна, колкото днес. Неосъзнатото им действие, подчинено на съзнателната дейност на отделните хора, е една от характеристиките на настоящата епоха."
"Съществувaт толковa пътищa, колкото отделни души "
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Книгата звучи доста интересно!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Я да го оставим малко тоя устен... вълнувате ли се за оценките от писмения на 8-ми :Ъ
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Да, психологията на тълпите ще ти е много полезна. Добре си се насочила.morwen написа:С наближаването на съботата, нараства и моето притеснение.А това води до употребата на промишлени количества шоколад.
Тъй като нямам някаква специфична, да го наречем, "стратегия" за подготовка, реших да си разнообразя четенето на публикации и вестници, с една книга, която съм позабравила - "Психология на тълпите" от Густав Льобон. Оказа се доста интересна и всъщност, предполагам ще е полезна (да, вдъхновиха ме новите протести), въпреки че не разчитам само на това. Но пък малко обща култура никога не е излишна. Та, очаквам седмицата ми да премине в лутане между това, разказите на Г. Господинов и разни други четения от медията. А и да си догледам първи сезон на "Демоните на Да Винчи"!
Г. Господинов също ще ти е полезен, макар и не точно с разказите си.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Разказите са за развлечение, "за душата" ;d. Но съм любопитна да разгледам и други аспекти на творчеството му.
"Съществувaт толковa пътищa, колкото отделни души "
- pifiella
- Пишете, о, братя
Ти пък,~Suzie написа:Я да го оставим малко тоя устен... вълнувате ли се за оценките от писмения на 8-ми :Ъ
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Те резултатите скоро трябва да излязат, спокойно! хаххах
- silvinka
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Ииии напрежението се покачва със всеки изминал ден ... очакване на резултати + устния изпит в съботаа
ужассс 
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
По щастливи са тези които отиват със сигурност на устен – а тези дет чакаме 3,50, май на нас ние по-гадно,а ?
- silvinka
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Е , ще стискаме палци на всички за оценка поне над 4,00 
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."